Opublikowano 18 grudnia 20213 l Dziś jeszcze przez chwilę jest neon Abyss. W sumie spoko gierki codziennie za free. Steam tradycyjnie tylko jakieś ochłapy rzucił. "Press any button"
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Oberwalo sie za trzymanie Frostiego w ignorach Dzisiaj za darmo na Epicu Remnant: From The Ashes
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Nie mam cie w ignorach, po prostu nieczytam twoich postow. A o promocji dowiedzialem sie ze stronki.
Opublikowano 18 grudnia 20213 l A to spoko, bylem pewny ze masz Dobrze daja, chyba ustawie sobie przypomnienie na telefonie
Opublikowano 18 grudnia 20213 l 4 godziny temu, Gattz napisał: jak narazie spoilery co bedzie od epic trafily 2/2 3/3 8 minut temu, Butt napisał: A są jakieś spoilery z następnych dni? Spoiler Shenmue 3 Neon abyss Remenant from the ashes Undertale Into the breach A way out Katana zero Firewatch What remains of Edith Finch Before your eyes Maid of sker Spelunky 2 Islanders Quantum break Days gone
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Kurła, dobre gierki w dobie szrotów z bugami za 399 zł to Pan Epik nieźle dostarcza
Opublikowano 19 grudnia 20213 l 15 hours ago, Bzduras said: 3/3 Reveal hidden contents Shenmue 3 Neon abyss Remenant from the ashes Undertale Into the breach A way out Katana zero Firewatch What remains of Edith Finch Before your eyes Maid of sker Spelunky 2 Islanders Quantum break Days gone moje zrodlo mowi ze dzisiaj bedzie Spoiler vanishing of ethan carter
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Potwierdzam, jest dzisiaj za free na Epic to co w spoilerze. Wrzucisz liste gier wedlug tego przecieku?
Opublikowano 19 grudnia 20213 l chetnie bym wrzucil ale to sie pojawia info codziennie na kilka godzin przed pelnej listy nigdzie narazie nie widzialem
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Mam do oddania 3 klucze Steam: - LEGO Batman - LEGO® Batman 2 DC Super Heroes™ - LEGO Batman 3: Beyond Gotham Chętni proszę na priv.
Opublikowano 20 grudnia 20213 l https://www.dealabs.com/bons-plans/14-jeux-gratuits-sur-pc-dematerialises-un-par-jour-1612-shenmue-iii-2266665?utm_source=mappshare&utm_medium=referral&utm_content=2266665&utm_campaign=2021-12-19 Podobno dzisiaj Loop Hero od pana Epica będzie.
Opublikowano 20 grudnia 20213 l Lepiej omijać ten temat do końca akcji Epica żeby sobie nie psuć niespodzianki. A tak to jest po co żyć i czekać do dnia następnego.
Opublikowano 20 grudnia 20213 l I fajnie. Tyle chwalenia było na forumku było, a teraz mam szansę spróbować. Niedawno była darmowa wersja GodFall i tak mi gra się spodobała, że dokupiłem rozszerzenie do Deluxe. No Epic zaczyna coraz mocniej wchodzić na rynek i bardzo dobrze. Może Steam i GoG też zaczną się ścigać z Epiciem o tytuł najbardziej chojnego sklepu.
Opublikowano 20 grudnia 20213 l Łe to karcianka jakaś. To już lepiej wziąć prawdziwe karty i se pograć w makao, w dupę biskupa czy tam w tysiąca.
Opublikowano 20 grudnia 20213 l tia moze jeszcze krok dalej i po co grac w makao jak mozna w tysiaca. szkoda gadac podobno jutro bedzie Spoiler Second Extinction edit: a sry bzduras juz podal w linku Edytowane 20 grudnia 20213 l przez Gattz
Opublikowano 21 grudnia 20213 l Jak pisaliscie wczesniej za darmo dzisiaj jest wlasnie Second Extinction w Early Access plus cala gra. Lepiej chyba poczekac do 17:00 i wrzucic co juz jest niz czytac z listy kilka godzin przed
Opublikowano 21 grudnia 20213 l Dobrze mieć cynk w razie czego żeby nie kupić tytułu, który trafi za free.
Opublikowano 21 grudnia 20213 l 5 godzin temu, Sven Froost napisał: Jak pisaliscie wczesniej za darmo dzisiaj jest wlasnie Second Extinction w Early Access plus cala gra. Lepiej chyba poczekac do 17:00 i wrzucic co juz jest niz czytac z listy kilka godzin przed o to akurat chciałem sprawdzic, strzelanie do dinozaurów zawsze spoko
Opublikowano 23 grudnia 20213 l Vampyr się zgadza, dzisiaj za darmo. https://www.epicgames.com/store/pl/p/vampyr