Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 331,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

Pathfinder jest też dobrze ocenioną grą. Sprawdziłem steamchart i ludzie wciąż w to grają. Tak więc Epic naprawdę dostarcza. 

Dobrze, że jest konkurencja dla Steam. Ostatnio nawet swoją pierwszą grę na Epic kupiłem. Gdyby nie aktualne ceny kart graficznych, to PC byłby naprawdę dobrą finansową alternatywą dla konsol. 

Opublikowano

Miałem na liscie zyczen na stemie, trzeba bedzie sprawdzic jak skoncze disco

Opublikowano

Żeby wiedzieć czego nie kupić przypadkiem.

Np. Loop Hero było na przecenie po 40 zł, a dzień później Epic dał za darmo.

Opublikowano
2 hours ago, Czoperrr said:

Nie wiem po co wy sobie niespodziankę psujecie tymi przeciekami :notbad:

bedziesz musial mi wyjasnic jak niespodzianka o 12 jest zepsuta wersja tej samej niespodzianki o 17 tego samego dnia w tym konkretnym przypadku bo nie rozumiem. dla mnie to ta sama przesunieta w czasie

Opublikowano

Lacuna - A Sci-fi Noir Adventure

Spoiler

778B9-0RE2E-XFFYK

Opublikowano
Cytat

Z przecieku wynika, że 30 grudnia otrzymamy Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy za darmo w Epic Games Store.

Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy – za darmo od 30 grudnia (17:00)

Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy zawiera:

Tomb Raider: Definitive Edition
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

Edytowane przez Shankor