Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry za darmo na PC

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 367,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano
1 minutę temu, oFi napisał(a):

Dodane nosacz

Dużo dubli było?

Opublikowano
1 godzinę temu, Suavek napisał(a):

Dużo dubli było?

Tylko połowa boomer

Opublikowano

Kek nawet nie zauważyłem tego napisu, tylko widziałem jak się klika te ich linki np do epica to zawsze jest lowcygier affiliate, ciekawe ile hajsu z tego mają.

Po co ukrywać gierki na gogu? Ja tam nawet znajomych nie mam poza jedną koleżanką z którą grałem w saints row. Chyba że dla estetyki

Opublikowano
1 hour ago, Chewie said:

Kek nawet nie zauważyłem tego napisu, tylko widziałem jak się klika te ich linki np do epica to zawsze jest lowcygier affiliate, ciekawe ile hajsu z tego mają.

Po co ukrywać gierki na gogu? Ja tam nawet znajomych nie mam poza jedną koleżanką z którą grałem w saints row. Chyba że dla estetyki

Żona czasami gra )

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam tego primę’a ze dwa miechy i może bezos to widzi i dlatego po złości tak daje.

A jakie killery dawali wcześniej?

Opublikowano
21 minutes ago, grzybiarz said:

Mam tego primę’a ze dwa miechy i może bezos to widzi i dlatego po złości tak daje.

A jakie killery dawali wcześniej?

Taką listę znalazłem, ale jest niekompletna i nie zawsze oznaczone co GOG a co Epic albo Xbox:

Google Docs
No image preview

Prime Gaming History (March 2018 - February 2025)

W każdym razie były grube miesiące, najlepszy był chyba zeszły grudzień więc może w tym roku powtórzą.

Opublikowano

Mnie to właśnie trochę wkurza bo na Steam mam 1000 gier, a na gogu miałem same klasyki the best of. I teraz w sumie aktywuje te crapy, co wyglądają jak z gba czy zx spectrum :/

Opublikowano
4 minutes ago, grzybiarz said:

Mnie to właśnie trochę wkurza bo na Steam mam 1000 gier, a na gogu miałem same klasyki the best of. I teraz w sumie aktywuje te crapy, co wyglądają jak z gba czy zx spectrum :/

No mi też się nazbierało na GOG z tych darmówek i lista wzrosła do około 400 gier, trzeba by się wziąć za ustawienia tagów i filtrów. Nie wiem po co to wszystko dodaje, ale nie mogę się powstrzymać.

Jeśli chodzi o zakupy to kupuje głównie na GOG bo mają fajne i częste promocje oraz podoba mi się sama idea.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Nie wiem po co to wszystko dodaje, ale nie mogę się powstrzymać.

Kara za to że kiedyś tego nie było i sie piracilo.