Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pro Evolution Soccer 2009

Featured Replies

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 49,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z tego co widze to przynajmniej w usa premiera zostala przesunieta na 11 listopada :(

Opublikowano
Z tego co widze to przynajmniej w usa premiera zostala przesunieta na 11 listopada :(

Ciekawe jak z Europą :( bo kasa już odłożona...

Opublikowano

pewnie wiedzą, że w tym roku są w (pipi)e i chcą coś na szybko dorobić/poprawić

Opublikowano

Panowie, sorki, za lenistwo...

Kiedy ma wyjść demko? Równo z premierą pełnej gierki, czy ciut wcześniej?

Opublikowano

Wywiad z Seabassem

http://uk.xbox360.ign.com/articles/913/913813p1.html

co do oceny, to na razie PES zbiera dużo pochlebnych opinii. Może FIFA09 zbyt szybko zostala okrzyknięta przez niektórych pogromcą PES-a ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=YQIAHabdP4Q z tego, co można zrozumieć nie wszystkie zespoły w LM są na licencji

Edytowane przez kiko

Opublikowano

na pewno ;)

PS. Moglbys dac linki do tych komentarzy, poza OPM ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Król był nagi, jednak teraz dostał koronę w postaci Chamions League i berło - Become a Legend. Zobaczmy jak to wpłynie króla i wszelkich pretendentów. :)

Z tego co mi wiadomo premiera nowej Fify została wyznaczona na 3-go października, a to niesie ze sobą spore zagrożenie dla Konami jeśli nie wypuszczą demka przed tą datą. Gdyby wypuścili demko np: 2-go to pewnie pewna (hm..) część gawiedzi miała by twardy orzech do zgryzienia co do tego , którą grę wybrać - oczywiście w przypadku bardzo udanego produktu Japończyków. Jeśli demko się nie ukaże to większość przekonanych do Fify, właśnie ją zakupi, później wielce żałując, że nie poczekali na PESa ;), a nie mając w planach zakupu 2 piłek w jednym sezonie.

Chciałbym mieć rację a wtedy w PESa zagralibyśmy już niebawem. Z mojego punktu widzenia wygląda to dość racjonalnie, ale kto wie co przyniesie jutro ?? :)

Opublikowano

Ja już złożyłem preorder w sklepie PE na Fifę 09 - nie oszukujmy się,gra jest świetna.

Na PC będę grał w PESa,bo kocham tą serię i w tym roku może wreszcie będzie grywalny tryb online.Do tego dochodzi Become A Legend i CL - tego mi brakowało.Jeśli demo nie wyjdzie w ciągu tygodnia,to Konami zaliczy porażkę..ile można czekać?

Opublikowano
Król był nagi, jednak teraz dostał koronę w postaci Chamions League i berło - Become a Legend. Zobaczmy jak to wpłynie króla i wszelkich pretendentów. :)

korona niby świeci ( Liga mistrzów ) ale to nie złoto, tylko aluminium ( brak licencji na drużyny które w niej wystartują ), a i berło jakieś takie podrabiane ( be a pro ).

Póki co, dziwią mnie oceny nowego PES'a. Ktoś, na siłę zawyża noty w magazynach zagranicznych.

Opublikowano

A czy ktos moglby w koncu wypisac te wszytski magazyny i ich oceny, poza Oficjalnym Magazynem PlayStation ?

Bo jezeli jest takich ocen to tez jestem w szoku... jeszcze niech ktos mi napisze, ze za grafike, dzwiek dostal po 9. :huh:

Edytowane przez easye

Opublikowano

korona niby świeci ( Liga mistrzów ) ale to nie złoto, tylko aluminium ( brak licencji na drużyny które w niej wystartują ), a i berło jakieś takie podrabiane ( be a pro ).

Zgadzam się z Tobą w 100%, to są fakty a z faktami się nie dyskutuje.

Jednak chocby król chodził w łachmanach czy przestał by byc królem ??

Owszem łatwiej jest mu wtedy spojrzec w oczy i obnażyc jego słobości, ale nie odbierze mu to królestwa ;)..

Chcecie bajki ??

Oto bajka ...

:)

Opublikowano
easye - ostatni PES tez za granica mial podobne oceny.

Acha - no to wszystko wyjasnione ;)

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą w 100%, to są fakty a z faktami się nie dyskutuje.

Jednak chocby król chodził w łachmanach czy przestał by byc królem ??

Owszem łatwiej jest mu wtedy spojrzec w oczy i obnażyc jego słobości, ale nie odbierze mu to królestwa ;)..

Chcecie bajki ??

Oto bajka ...

:)

tak tak, tylko w mojej bajce, królowa ( FIFA 09 ) wkońcu w lustro spojrzała i poszła po BOTOX do głowy i sprawiła, że stary król, przy odmłodzonej królowej, niewart jest upuszczenie mydła, nawet tego w płynie :P

Edytowane przez przema

Opublikowano

Demo PESa w czwartek. Szkoda, ze juz bede gral wtedy w nowa FIFE ;)

Opublikowano

a i berło jakieś takie podrabiane ( be a pro ).

Jeśli myślisz,że ten tryb jest pomysłem panów z EA,to współczuję braku wiedzy.

Jędrek - ja też już czekam na preordera fify,ze sklepu pe :)

Opublikowano

Ader i Jędrek przenieście się do działu FIFY:P Ja do tej pory byłem fanem PESa, w 6 grałem kiedyś codziennie chyba przez rok (na PC), no ale teraz gdy przesiadłem się na konsolę istnieje dla mnie tylko FIFA:) PES 2009 może być lepszy od FIFY 09 ale tylko na PC, więc żegnaj kochana serio:( A co do FIFY to zaraz składam preorder, i mam nadzieję że gra przyjdzie już na weekend:)

Opublikowano

a i berło jakieś takie podrabiane ( be a pro ).

Jeśli myślisz,że ten tryb jest pomysłem panów z EA,to współczuję braku wiedzy.

Jędrek - ja też już czekam na preordera fify,ze sklepu pe :)

w takiej formie i w ofercie na next geny, TAK.

Opublikowano

demo w wersji PC jest już dostępne:

http://rs515.rapidshare.com/files/14998284...EMO.exe.torrent

od razu uprzedzam pytania, że nie jest to fake - parę osób sprawdziło, z tego co przeczytałem to pierwsze wrażenia bardzo pozytywne... testujcie i dzielcie się swoimi wrażeniami, ja wersji na PC nie ściągam bo nie uśmiecha mi się granie na low detalach. Screeny i filmiki mile widziane.