Opublikowano 31 grudnia 20204 l 32 minuty temu, keyzee napisał: Dobre to? Szokujaco tak. W ogole spirytusu nie czujesz w drinku.
Opublikowano 3 stycznia 20214 l No i beka wnusiu. Tylko idiota myślał, że "kosumencji, nie odczują wzrostu cen" www.money.pl/gospodarka/podatek-cukrowy-napoje-drozsze-niz-w-usa-i-niemczech-6593217710635808a.html%3famp=1
Opublikowano 4 stycznia 20214 l Ciekawe, ile w Żabce teraz będą kosztowały, bo tam to akurat puszka tyle zawsze kosztowała. Pamiętam jak w gimbazie chodziłem do sklepu osiedlowego i kupowałem wielką butlę Pepsi 2,5l za 3,29 zł xd
Opublikowano 4 stycznia 20214 l @Plugawy a Red Bulla po nowej cenie masz? Edytowane 4 stycznia 20214 l przez PiotrekP
Opublikowano 4 stycznia 20214 l Teraz producenci zobaczą jak im drastycznie zmaleją przychody za te napoje.
Opublikowano 4 stycznia 20214 l Godzinę temu, Plugawy napisał: Drukuje wlasnie nowe ceny xD CocaCola 2l 7,29zl puszka Pepsi 2,29 xD Jest może jakaś strona która porównuje takie ceny? Nie kupuję coli, więc nie mam nawet porównania.
Opublikowano 4 stycznia 20214 l 7 minut temu, Faka napisał: Teraz producenci zobaczą jak im drastycznie zmaleją przychody za te napoje. Tiaa, tak samo jak sprzedaż petów miała drastycznie zmaleć.
Opublikowano 4 stycznia 20214 l Szlugi jakoś bardzo nie poszły w górę, jak rzucałem z 3 lata temu to camele lajty były chyba 14,50 a dziś widziałem niecałe 17. No nie jest to jakaś drastyczna podwyżka przez lata.
Opublikowano 4 stycznia 20214 l No nie wiem, ale 2 złote podwyżki za Coca Colę, Pepsi, to jednak jest to bariera nie do przeskoczenia, zapomniałem dodać, mamy najdroższe na świecie, więc jednak odczują na tym mocno, że coś mało w tym zaściankowym kraju zarabiamy na tych napojach. Lewactwo z pisem ładnie zaorali. Ja w sumie nie piję tych napojów, ale boli mnie jednak taka cena tych, bo to nie jest normalne, żeby płacić ponad 6 zł za 1.75 litra.
Opublikowano 4 stycznia 20214 l No jak ktoś lubi tego typu napoje to tylko współczuć. Kosmiczne ceny.
Opublikowano 4 stycznia 20214 l Rzad wspomaga obywateli w noworocznych postanowieniach dietetycznych. Wchodzisz do sklepu, patrzysz na ceny i juz ci sie odechciewa kolawki.
Opublikowano 4 stycznia 20214 l No właśnie to jest najbardziej pojebane, że podatek cukrowy objął wszystko jak leci, łącznie z napojami zero, Bareja się kręci w grobie jak helikopter.
Opublikowano 4 stycznia 20214 l Kola w slangu ulicznych to kokaina. Teraz to ma sens. I i to i to dla bogaczy
Opublikowano 4 stycznia 20214 l A ten podatek na cukier to tylko w napojach? Batony, drozdzowki niet?
Opublikowano 4 stycznia 20214 l Jeszcze na to nie wpadli. Mam nadzieję, że morawiecki forum nie przegląda.