kopaa 0 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ja nic nie ruszalem ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent_Man 154 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Angora, Polityka. Co ciekawe, w "Polityce" najbardziej ciekawe arty to te, które polityki nie dotyczą. Heh. Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Agent_Man Cytuj Odnośnik do komentarza
FalsoVero 3 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) "Nie" chyba najlepsza gazeta o polityce Podchodzi pod lewice ale nawet na lewicy Pan Urban nie pozostawia suchej nitki . Cenię tą gazetę za szczerość do bólu,humor oraz niezależność . Polecam każdemu "Wieści Gminne i Inne" xD Z normalnych gazet to Wyborcza Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez Cr3aTiVe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Jakiś czas temu kłóciłem się z kimś na temat NIE. Dziennik co tygodniowy Urbana wd. tamtej osoby mieli czytać tylko seniorzy a tutaj proszę NIE wyraźnie prowadzi w ankiecie. Wyprzedza nawet gazetę partii , która poparcie ma tylko w internecie a to też o czymś świadczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fan 1 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 że za dużo komunistów w tym kraju . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 że za dużo komunistów w tym kraju . NIE jest komunistyczne ? Czy może niektórzy autorzy tej gazety mają swoję korzenie w partii? Delikatna różnica chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Wyborcza - czytał mój stary to jakoś samo w łapy wpadało . Gazety typu fakt to dla mnie śmiech na sali . Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 NIE to żadna komuna, Urban ma kasę i tupet - przecież on jedzie po wszystkich uroczy jest edit: regularnie to tylko Politykę czytam Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 jak już czytam, to jakiegoś witch'a albo coś xD nie no. regularnie kupuję angorę. jedyna gazetka, która ma coś w sobie . imho. ; o Cytuj Odnośnik do komentarza
Specu 148 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 taki potworek frankensteina xD no ale faktem jest ze zawsze maja za(pipi)iste obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 I ch.uj, dzisiaj się przekonałem, że Wybiórcza jest naprawdę porządna. Pokazali tam archiwalne okładki i fragmenty z m.in. Faktu i Dziennika z czasów "niesamowitego sukcesu" Ziobry, konkretnie chodzi o dr. G. Po prostu zniszczyli człowieka i nie zostawili na nim suchej nitki. Krótko mówiąc - nadstawili pośladki PiSowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ostatnio tylko Tele Tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Newsweek. A wyborcza przestalem kupowac ze wzgledu na niszczycielskie artykuly o ŁKSie. W łodzkim oddziale pracuja sami zakompleksieni i niespelnieni dziennikarsko pseudo pisarze o niedoborze dziennych dowartosciowan. A i jeszcze Rzeczpospolita czasem sie kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario87 2 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) I ch.uj, dzisiaj się przekonałem, że Wybiórcza jest naprawdę porządna. Pokazali tam archiwalne okładki i fragmenty z m.in. Faktu i Dziennika z czasów "niesamowitego sukcesu" Ziobry, konkretnie chodzi o dr. G. Po prostu zniszczyli człowieka i nie zostawili na nim suchej nitki. Krótko mówiąc - nadstawili pośladki PiSowi. Okładka jest po to by przyciągać uwagę, a jako że to było na topie to to dali. Faktu nigdy nie miałem w rękach, ale Dziennik kilka razy czytałem i raczej nie jest/był propisowski. Inne gazety napewno też miały coś w stylu "Ten pan nikogo więcej już nie zabije" na pierwszej stronie, bo te słowa zrobiły największy szum i cała historia skupiała się na Ziobrze i jego konferencji, a dopiero później na samej sprawie dr. G. Co czytam? Co mi wpadnie w ręce kiedy niemam nic ciekawszego do roboty Edytowane 11 Maja 2008 przez mario87 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Ja tam czytam tylko Extrima, a najbardziej to lubię tego pierdziocha, HIVa, "muszę kończyć bo mama przez okno idzie" hahaha :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza
mario87 2 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 A drzwi nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Po raz drugi zagłosowałem na Polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Wszystkie te gazety to szmatławce i szkoda na nie czasu i pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 to jakie polecasz Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 pewnie PSX Extreme... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Nie czytam. Zwykłe brukowce to największy syf, są drogie, na gównianym papierze, przedawniają się po dniu i nie można znaleźć w nich obiektywnych informacji o wydarzeniach ze świata. Poza PE czasami kupię Focusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Prude 0 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 W takim razie skąd bierzesz obiektywne informacje o wydarzeniach ze świata? Ale konkretnie - jeżeli z neta to z jakiej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Zastanawiam się nad sensem tego pytania wyżej.Niby na miejscu , ale tak naprawdę czy te regularne zdobywanie wiedzy o wydarzeniach o świecie nam coś daję ? Jaki to ma nas wpływ wszystko? Ciekawy temat do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Zastanawiam się nad sensem tego pytania wyżej.Niby na miejscu , ale tak naprawdę czy te regularne zdobywanie wiedzy o wydarzeniach o świecie nam coś daję ? Jaki to ma nas wpływ wszystko? Ciekawy temat do dyskusji. hehe, dobre spostrzeżenie. Odkąd jestem na studiach, nie oglądam tv, nie czytam gazet a wp i onet przeglądam raz na kwartał. Jak powiedziałem o tym mamie a propos czegoś tam, to nie mogła pojąć, jak można żyć nie pobierając informacji o świecie. Otóż można i niesie to bardziej pozytywne nastawienie do świata. Starszy, pomimo że też ciągle czyta gazety i ogląda dzienniki, był w stanie mnie zrozumieć i stwierdził że może to i dobrze robie. Zauważyłem, że ludzie mają taką masochistyczną skłonność do słuchania co się dzieje na świecie. Masochistyczną, gdyż najwięcej informacji to te złe. Zamachy, wojny, głód, kompromitacje polityków, poronione ustawy. I tym się jarają. Czują się w porządku, bo posłuchają o biednych murzynkach w Afryce, tak, jakby to coś zmieniło. I tak za moment przełączą kanał na Kubę Wojewódzkiego. Minusy tego są takie, że często teraz widzę dyskusje w necie o czymś, jakieś wydarzenie na świecie, a ja nie mam pojęcia o czym mówią. Ewentualnie nie znam połowy polskich polityków, o których teraz się zażarcie dyskutuje. I co? I jakoś mi to bardzo nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Prude 0 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 No trochę pytanie zdupy, to jak pytać czy granie w gry coś nam daje. Najogólniej chyba zdobywamy wiedzę o wydarzeniach na świecie, bo to nas kręci. Rozrywka jak każda inna - interesują cie pewne kwestie to zdobywasz na ich temat wiedzę. Takie hobby. Masz potem o czym porozmawiać przy piwku. Jeśli chodzi akurat o wydarzenia to uczymy się przy okazji o zachowaniach innych ludzi, możemy wyrobić sobie jako takie zdanie na temat osób, których normalnie nigdy nie spotkamy, a które mają na nas wpływ (władza). Jeżeli chodzi o mnie, to lubię po prostu wiedzieć z której strony jestem 'dymany'. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi