Opublikowano 15 grudnia 200816 l Małe pytanko jak wersja pl wypadła ? mam problem gdyż u mnie w mieście jest tylko wersja pl i wolę się dowiedzieć od was czy warto wydać na nią kasę czy kupić eng wersje poprzez neta:) http://www.gry-online.pl/S014.asp?ID=275 Jak dla mnie polska wersja wypadła nieźle
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Czy w pl wersji z boskim Michalem mozna wybrac tez standardowy angielski?
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Chyba chodzi o "boskiego" Maćka, zdaje się że Zakościelny podkłada głoś tytułowemu bohaterowi. Właśnie, jak Wasze opinie o polonizacji? Jestem jednak bliski zakupu, i waham się, czy brać spolszczoną wersję, czy szukać oryginalnej. Edytowane 16 grudnia 200816 l przez _tomek
Opublikowano 17 grudnia 200816 l No jak dla mnie to ta gra jest idealna dla casuali. Jak poprzednie były proste i tak, to nowy PoP jest po prostu banalny jeśli chodzi o skakanie po platformach etc. Nazwijcie mnie casualem, ale mi takie podejście do akrobacji się podoba. Poza tym powtarzam, że w końcowych etapach run'y są bardzo długie i nie są wcale łatwe, a jeden błąd wymusza na nas zczynanie całego biegu od początku.
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Na pewnym serwisie aukcyjnym można kupić już za 159zł (oczywiście wersje PL). Natomiast we wrocławskim Saturnie cena za wersje PL wynosi 199 złociszy.
Opublikowano 17 grudnia 200816 l O jakiego boskiego Michała Ci chodzi? O przepraszam, moze faktycznie to Maciek, moj blad, tak czy inaczej nadal nie wiem czy w wersji pl mozna ustawic j. ang. Bardzo mi na tym zalezy gra bedzie dla dziewczyny, ktora angielskiego nie czai nic, no i dla mnie, dla ktorego ang. jest jedynym slusznym jezykiem w grze.
Opublikowano 18 grudnia 200816 l off-top cena w UK spadla do 20 funtow,gra nie sprzedaje sie za dobrze z tego co wiem.
Opublikowano 19 grudnia 200816 l O jakiego boskiego Michała Ci chodzi? O przepraszam, moze faktycznie to Maciek, moj blad, tak czy inaczej nadal nie wiem czy w wersji pl mozna ustawic j. ang. Bardzo mi na tym zalezy gra bedzie dla dziewczyny, ktora angielskiego nie czai nic, no i dla mnie, dla ktorego ang. jest jedynym slusznym jezykiem w grze. Właśnie wczoraj dotarła do mnie gierka w wersji polskiej (za 165 PLN ) z Maćkiem i nie mam jej jak na razie nic do zarzucenie, teksty księcia do Eliki są czasem powalające . Graficznie i klimatem gra jest bajeczna i stanowi doskonałą odskocznie od GOW2 które katuje od 7/11/2008 . Jest dużo skakania i kombinowania, mało walki IMO BDB. Stary dobry POP z 486DX w 3D. :spox: Święta zapowiadają się pełne emocji :jupi: UBI
Opublikowano 19 grudnia 200816 l matrix, mógłbyś sprawdzić czy w tej wersji jest możliwość wyboru języka angielskiego? Rad już dwa razy zadawał to pytanie, i cały czas nie ma odpowiedzi
Opublikowano 20 grudnia 200816 l Nie mam gry, ale możecie być pewni, że wyboru języka nie ma. Cenega prawie nigdy nie daje takiego wyboru, poza tym jak są i dialogi i napisy to nie ma szans, bo raczej tylko dźwięki w jednym języku są nagrane na płycie.
Opublikowano 20 grudnia 200816 l matrix, mógłbyś sprawdzić czy w tej wersji jest możliwość wyboru języka angielskiego? Rad już dwa razy zadawał to pytanie, i cały czas nie ma odpowiedzi nie ma możliwości jest tyko PL w mowie i piśmie
Opublikowano 20 grudnia 200816 l Dzieki wszystkim za odzpowiedz, przewidywalem ze nie bedzie takiej opcji, dlatego tez zaopatrzylem sie juz w wersje ang. Nie bylo sie co zastanawiac, kiedy spadla do niecalych 30€
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Wczoraj skończyłem PoP i mam mieszane uczucia. Z jednej strony architektura niektórych poziomów( finałowy z Alchemikiem), ostatni level i samo trochę zaskakujące zakończenie wywarły na mnie pozytywne wrażenia. Z drugiej ogólna łatwość gry, nadmierny backtracking i nijaka w porównaniu do poprzednich części ścieżka dźwiękowa, trochę to wrażenie rozwiała. Nowy Prince jest z całą pewnością grą w którą warto zagrać, jednak według mnie nie jest tak dobry jak poprzednie części cyklu. Tak, więc PoP jako sequel zasługuje tylko na 8- , a jako oddzielna gra spokojnie na 9. Ps. Ale to tylko moje subiektywne zdanie z którym nikt nie musi się zgadzać Ps2. Jak odblokować wszystkie dodatkowe stroje? Po przejściu dostałem tylko strój Jade z Beyond: Good & Evil, dla Eliki.
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Strój Altaira dostaniesz po załozeniu konta na serwerach ubisoft (z poziomu gry). Reszta strojów dostępna tylko po wprowadzeniu kodów.
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Jeżeli nie grałem w żadnego PoPa, ale to żadnego, uwielbiam strzelanki, grałem w AC i mi się baardzo podobał - warto wziąć PoP PL?
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Jeżeli nie grałem w żadnego PoPa, ale to żadnego, uwielbiam strzelanki, grałem w AC i mi się baardzo podobał - warto wziąć PoP PL? Warto. Tylko dlaczego akurat po polsku skoro wersja eng jest tańsza?
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Tylko z(pipi)ali Elikę w polskim wydaniu Edytowane 22 grudnia 200816 l przez Hlipo
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Szaden, pieniądze to mały problem - w takich przygodówka gdzie lubie sobie patrzeć na widoki, nie mogę jednocześnie tłumaczyć sobie w głowie o co chodziło autorom. Tak samo miałem a Assassin's Creed, nie zrozumiałem za pierwszym razem, więc jeszcze raz przechodziłem 30 zł nie zrobi mi wielkiej różnicy, a przecież to pójdzie kiedyś na sprzedaż za większą cene, tak jak różnica w cenie jest między AC PL, a AC ENG. Pozdrawiam Btw. Bestia - krótko, zwięźle i na temat Edytowane 22 grudnia 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Strój Altaira dostaniesz po załozeniu konta na serwerach ubisoft (z poziomu gry). Reszta strojów dostępna tylko po wprowadzeniu kodów. No ja tam nie wiem... mam wersję PL i strój Altaira, Księcia z Piasków czasów jak i Farah odblokowało mi po przejsciu około 20% gry.
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Fisiu- ja mam już takie zboczenie, że wolę wszystko w oryginale:P Nawet filmów z dubbingiem nie lubię oglądać. A co do zrozumiałości to fabuła nowego PoP'a jest porównywalna do fabuły typowego serialu, więc ze zczajenie o co chodziło autorom raczej problemu nie ma:P Ale Twoja kasa, Twój wybór, ja tylko przedstawiłem swoje zdanie. pozdrawiam Edytowane 22 grudnia 200816 l przez szaden
Opublikowano 22 grudnia 200816 l No ja tam nie wiem... mam wersję PL i strój Altaira, Księcia z Piasków czasów jak i Farah odblokowało mi po przejsciu około 20% gry. To bardzo dziwne, bo ja w wersji ENG mam tylko strój Altaira i Jade z BG&E.