Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA IV FAQ

Featured Replies

Opublikowano

mam pytanie

czy po zakoneczniu glownego watku jest mozliwosc dokonczenia misji u romana i little jacob'a itd ?

pozdro

• Odpowiedzi 603
  • Wyświetleń 41,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://img51.imageshack.us/img51/549/gta4m.jpg

• 3 złote się należy .       http://www.gta4.net/map/?lat=-34.47509765625&lng=53.8330078125&z=5&c=theft

• Trzeba było tak od razu mówić . Można wyłączyć zarówno HUD, jak i radar.

Opublikowano

Jakie ma znaczenie,

zabicie Dwayne'a czy Playboy'a

? Jakieś inne zakończenie, czy co?

Opublikowano

Są to tylko skutki w stylu pieniądze/willa, albo z kim będziesz się umawiać, a kto będzie wąchać kwiatki od spodu. Nic ważniejszego. Fabułę (końcówkę) zmienia tylko wybór

zabić Dimitrija czy iść z nim na układ

Główny wątek to ok. 60kilka%.

@kubson - a niby jakich misji :) ? Jeśli chodzi o paczki dla Jacoba to tak, a misje Romana to tylko fabuła.

Opublikowano

Pytanko mam, mianowicie - o co chodzi w Dartsach? Moglby ktos przyblizyc ogolna zasade? Bo wlasciwie chodzi mi tylko o koncowke, zostajemy mi powiedzmy do wbicia 8 punktow, trafiam 8 i nie zalicza wygranej?

A tutorial pominalem (przypadkiem!) :(

;]

Edit - dobra juz nie wazne, poczytalem na googlach xd

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano

Co z tym calym Sobcial Club ?

Mam tam konto, zlinkowalem z PSN ID i co dalej ?

Nie widze tam zadnych statystyk ani nic, w Games mam tylko ikonke GTA IV, ale nic poza tym. :)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Na sam koniec, trzeba uderzyć w pole "X2", czyli jak mamy 8, to celujemy w 4, by była podwójnie. Patrząc na tarcze mamy podział przy każdej liczbie na: normalną stawkę, podwójną i potrójną.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Dart#Punktacja

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

jedno pytanie:

na opakowaniu z gry wersji na ps3 napisane jest ze gra chodzi w 1080p , a jak wlacza mi sie gra to przelacza sie w tryb 720p , dlaczego? czyzby niebylo 1080p?

Opublikowano
Mozna gdzies jeszcze kupic pingle poza ruskim sklepem?

Niet

Opublikowano
jedno pytanie:

na opakowaniu z gry wersji na ps3 napisane jest ze gra chodzi w 1080p , a jak wlacza mi sie gra to przelacza sie w tryb 720p , dlaczego? czyzby niebylo 1080p?

Polecam instrukcję użytkowania od PlayStation 3. Jeśli takowej nie posiadasz to wejdź w ustawienia konsoli i wybierz opcję aby konsola wyświetlała obraz tylko w 1080p (nie polecam).

Opublikowano

Czy da się tiuningować wozy. Bo widziałem kilka postów na gtasite i na youtube że się da ale wcześniej przed wyjściem gry była podana infor. że się nie da. Więc jak to jest z tym ?

Opublikowano

Mam problem ze znalezieniem samochodu DF8-90 (samochody z sms), który wg. sms znajduje się w amusement park, ale tego na mapie nigdzie nie widzę ;/ Jak mi ktoś poda chociaż mniej więcej rejon gdzie to jest to już sobie poradzę ;p

Opublikowano

noo i jak z tą ilością pojazdow?

Opublikowano
noo i jak z tą ilością pojazdow?

Srak <_< Stary zastanów się, skąd my to mamy wiedzieć? Nikt nie jest w stanie policzyć ile modeli aut jest w grze. Google.pl i lecisz może coś znajdziesz.

Opublikowano

samemu policzyc nie mozesz iloma pojazdami jezdziles ?? mnie cieszy mercedes s-klasse oraz chrysler 300 c kombi, kradne glownie te samochody, jest jeszcze bmw m3 ale mnie nie rajcuje, ot fajnie ze jest.

Opublikowano

Czy jest jakas inna opcja mierzenia z klamki oprocz auto locka ? Bo np. jedzie samochod a ja chcialbym przebic mu oponę le nie moge bo lockuje sie na jakims typku idącym po ulicy

Opublikowano
Czy jest jakas inna opcja mierzenia z klamki oprocz auto locka ? Bo np. jedzie samochod a ja chcialbym przebic mu oponę le nie moge bo lockuje sie na jakims typku idącym po ulicy

Jak grasz na ps3 to po prostu lekko przytrzymaj l2 -wtedy będziesz mieć zwykłe celowanie jak w każdej strzelaninie.Naciśnięcie l2 na maxa sprawia,że włącza się auto lock

Opublikowano

Jest też free aim, do zmiany w opcjach. Wystarczy także lżej nacisnąć spust - zamiast auto locka możesz swobodnie mierzyć.

Opublikowano

A ja chciałem się dowiedzieć czy są w grze jakieś elementy mocno erotyczne? Bo na razie zaliczyłem tylko "private dance" w klubie, i widoczek na kamienicę w której Nico przebywał z panną. Jak chce wziąć panienkę z ulicy to uciekają wszystkie.

Opublikowano

Ktoś wcześniej pytał, czy są w grze jakieś garaże gdzie można zostawić auto/motor. Auto/motor można zostawić pod domem Nicko (jest takie żółte pole i w środku jest jakiś tam napis), wtedy można zapisać, a pojazd po zapisaniu i wczytaniu gry będzie tam stał :)

Opublikowano
A ja chciałem się dowiedzieć czy są w grze jakieś elementy mocno erotyczne? Bo na razie zaliczyłem tylko "private dance" w klubie, i widoczek na kamienicę w której Nico przebywał z panną. Jak chce wziąć panienkę z ulicy to uciekają wszystkie.

Z dziwką za 20$ - robi ci handjoba

50$ - robi ci loda

70$ - Siada na tobie i ruchasz ją "na jeźdzca" :D