Juchy 24 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) witam czy gta 4 dziala w rozdzielczosci 1080p czy 720p ale o jaka konsole pytasz? ja moge tylko wywnioskowac ze pytasz o wersje na PS3, bo na X360 wszystkie gry daja sie uruchomic w 1080p, ale to nie oznacza ze w takiej rozdzielczosci sa niestety na PS3 nawet nie ma pelnej 720p ale w takiej rozdzialce sie uruchamia jako przeskoalowana, czy skalowanie jest tez na wyzsza 1080p to tego juz nie wiem.... ps. znalazlem okladke od PS3, wynika z niej ze sie uruchamia na 1080p Edytowane 4 Maja 2008 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek0306 0 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) witam czy gta 4 dziala w rozdzielczosci 1080p czy 720p ale o jaka konsole pytasz? ja moge tylko wywnioskowac ze pytasz o wersje na PS3, bo na X360 wszystkie gry daja sie uruchomic w 1080p, ale to nie oznacza ze w takiej rozdzielczosci sa niestety na PS3 nawet nie ma pelnej 720p ale w takiej rozdzialce sie uruchamia jako przeskoalowana, czy skalowanie jest tez na wyzsza 1080p to tego juz nie wiem.... ps. znalazlem okladke od PS3, wynika z niej ze sie uruchamia na 1080p tak pytam o wersje na PS3 bo w sklepie widzialem ze na pudelku jest napisane 720p 1080i 1080p a mam tv full HD ale to dziwne ze niema nawet 720p skoro tak pisza dzieki za odpowiedz Edytowane 4 Maja 2008 przez tomek0306 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) 1080p dziala i dziala swietnie. Co wiecej wyglada znacznie lepiej niz 720p. Trzeba jednak wylaczyc opcje 720 w menu konsoli. Co do 630, ktore tak chetnie powtarzaja fani Xa. Nigdzie nie widzialem potwierdzenia tych rewelacji jakiegos Xboya, poza podanymi linkami przez rozne serwisy do jego opinii. Macie moze wiarygodny serwis, ktory to potwierdza i udokumentowuje? Najchetniej bym poczytal o tym u Rockstara... Zastanawia mnie co jeszcze fani Xboxa wymysla gdy niemal kazdy serwis twierdzi ze wersja na PS3 wyglada i jest zrobiona lepiej graficznie? Kompletnie nie rozumiem tej pyskowki niemal na kazdym forum. Po co? I po co to podkreslanie niesprawdzonych informacji? Az tak zazdroscicie wlascicielom PS3? Edytowane 4 Maja 2008 przez grzes_l Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) tomek0306: tzn. pisze o tym w jakiej da sie uruchomic na TV, ale nigdy nie pisza jaka jest prawdziwa rozdzielczosc samej gry, a najczesciej jest inna czyt. mniejsza niz najwyzsza jaka podana na opakowaniu, ale to standard juz... grzes_l: nie interesuje mnie w co Ty wierzysz a w co nie, tak samo jaka dokladnie co ma rozdzialke, pisze to co w tym watku bylo pisane, jak masz inne wiesci to podaj je a nie zaczynasz sie rzucac i pierdoły pisac o fanbojstwie jakims ktore to od Ciebie teraz bije najbardziej...i jakie pyskowki? kto pyskuje? chyba Ty... PS. a to ze u Ciebie na matrycy fullHD obraz lepiej wyglada jesli sama konsola go przeskalowuje a nizeli sam TV to tylko oznacza jedno, ze konsola ma lepszy skaler od Twojego TV, bo matryca ma jedna rozdzielczosc i co bys nie zapodal to zawsze bedzie to skalowane do 1080p co dalej nie zmienia faktu ze nie jest to pixel w pixel i najlepiej jednak by bylo jakby zadnego skalowania nie bylo.... Edytowane 4 Maja 2008 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek0306 0 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 1080p dziala i dziala swietnie. Co wiecej wyglada znacznie lepiej niz 720p. Trzeba jednak wylaczyc opcje 720 w menu konsoli. czemu trzeba wylaczyc 720p przeciez jak jest 1080p to tv sam wykrywa i sie przelacza na ta rozdzielczosc czy nie jest tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Nie mam innych wiesci. Po prostu posiadam gre na PS3 i widze roznice. A przytaczanie niesprawdzonych informacji o wersji PS3 przez wlascicieli Xa, niemal w co drugim poscie, jest co najmniej smieszne. O co Wam chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 A ja chciałem się dowiedzieć czy są w grze jakieś elementy mocno erotyczne? Bo na razie zaliczyłem tylko "private dance" w klubie, i widoczek na kamienicę w której Nico przebywał z panną. Jak chce wziąć panienkę z ulicy to uciekają wszystkie. Z dziwką za 20$ - robi ci handjoba 50$ - robi ci loda 70$ - Siada na tobie i ruchasz ją "na jeźdzca" Handjoba Niko sam potrafi sobie zrobić 8).Łaski bez :D <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 1080p dziala i dziala swietnie. Co wiecej wyglada znacznie lepiej niz 720p. Trzeba jednak wylaczyc opcje 720 w menu konsoli. czemu trzeba wylaczyc 720p przeciez jak jest 1080p to tv sam wykrywa i sie przelacza na ta rozdzielczosc czy nie jest tak??? Niestety nie jest (przynajmniej u mnie). Rockstar to najwyrazniej spieprzyl. W Lairze to dziala bezblednie tak jak opisujesz. Tutaj i w COD4 by uzyskac 1080p trzeba wylaczyc 720p w opcjach. W GT5P masz to w opcjach gry na przyklad - jednak domyslnie wyszukuje najwyzszej rozdzielczosci i znow podobnie tak jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) grzes_l: to Ty napisz o co Ci chodzi, skoro nie masz zadnych innych wiesci by obalac teorie ktore ktos wyzej napisal o rozdzialce, ja odpowiadam na pytanie, i akurat nie bylo to do Ciebie wiec albo napisz cos sensownego osobie ktora pyta albo nic nie pisz, bo mnie Twoj belkot fanbojski nie interesuje ani to jakie Ty masz konsole w domu a czego nie masz wypowiedzi osob ktore maja obie konsole sa jednoznaczne w tym watku, roznic golym okiem nie widac wiec jakaby ta rozdzilczosc nie byla (moze byc mniejsza na PS3 ale to tylko papierowy fakt) nie ma znaczenia dla nas graczy i mozemy delektowac sie gra na obu konsolach w pdobnych warunkach wizualnych po za tym nie zmienisz faktu ze ta gra ani na jednej ani na drugiej konsoli nie ma rzeczywistej rozdzialki w grze 1080p a jedyne cos kolo 720p (pisze cos zeby znow sie nie narazac fanbojom co ma jaka bo dziecinnych "wrzasków" nie lubie) a z tego pytania ktore zadala osoba do ktorej odpowiedz podalem, wnioskowalem ze jakby padla niepelna odpowiedz, mowiaca TAK w 1080p chodzi, pomyslalaby ze te gra ma w rzeczywistosci pelne 1080p co nie jest to prawda i to juz niezaleznie od wersji konsoli i fanbojskich wojenek... Edytowane 4 Maja 2008 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 wypowiedzi osob ktore maja obie konsole sa jednoznaczne w tym watku, roznic golym okiem nie widac wiec jakaby ta rozdzilczosc nie byla (moze byc mniejsza na PS3 ale to tylko papierowy fakt) nie ma znaczenia dla nas graczy i mozemy delektowac sie gra na obu konsolach w pdobnych warunkach wizualnych I od tego bym zaczal. A najlepiej nawet skonczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 sprawdzilem to wylaczajac 720p w opcjach konsoli, i jak dlamnie niema roznicy , chocby niewiem jak nato patrzec . 42 cale full hd ,siedze 1.5metra od tiwi. wiec wlaczylem spowrotem te 720p bo niema co dupy sobie zawracac.no ale jak ktos widzi roznice to zazdroszcze wzroku Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Widac szczegolnie widok w oddali gdy slonce wschodzi - jest ostrzej i zaprawde widac roznice. Przyznaje, ze dlugo sie przygladalem czy warto specjalnie przelaczac na 1080p. Jesli daje mi to ulamki sekund w trakcie poscigow czy cos - warto Moze byc tez tak ze telewizor z Full HD lepiej sobie radzi z obrazem natywnym dla siebie. Choc na przyklad w virtua tenis tej roznicy nie jestem w stanie zobaczyc. Wiec raczej cos musi byc (chyba nie wmawiam sobie). Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Gdzie pojawia sie pierwsza mozliwosc latania? Mowilio sie o tym ze jak gliny cie zlapia to jest opcja zeby nie tracic broni, jakas lapowka czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza
lyzwina 0 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 W ktorym miejscu znajduje sie firma,w ktorej moge wykupic lot helikopterem?? Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Na południowym krańcu środkowej części miasta :0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Czy mozna kupic lepszy telefon? Jak tak to gdzie taki dostane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Czy mozna kupic lepszy telefon? Jak tak to gdzie taki dostane? Dostaniesz go od PlayBoya X podczas wykonywania 2 misji u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Jak mam zaciagnac dziwke do auta?(Trabienie nic nie daje) Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Podjeżdzasz furą, parkujesz kolo panienki (tylko upewnij się że to dziwka), możesz trąbnąć, powinna podejść a wtedy naciskasz odpowiedni guzik, wsiada i jedziecie w ustronne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
dragonstar 0 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witam. Moze mi ktos powiedziec gdzie jest zaparkowany samochod PMP600 co musze zawiesc steviemu? Jak ukradne obojetnie jaki PMP600 to sie nie otwiera garaz. Cytuj Odnośnik do komentarza
skyblue 0 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) W ktorym miejscu znajduje sie firma,w ktorej moge wykupic lot helikopterem?? Na samym dole środkowej wyspy i wcale nie musisz wykupowac lotu, wystarczy ustrzelic pilota i mozesz latac sam. Lokacja pokaże się na mapie po odpowiedniej misji z Brucie, sam dzwoni i zaprasza Cię na lot. Ktoś tu wspominał coś nt. zostawiania samochodu przd domem w żółtym polu, to prawda, tyle, że można tam zaparkować do dwóch samochodów, a nie tylko jeden. Edytowane 5 Maja 2008 przez skyblue Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witam. Moze mi ktos powiedziec gdzie jest zaparkowany samochod PMP600 co musze zawiesc steviemu? Jak ukradne obojetnie jaki PMP600 to sie nie otwiera garaz. Zazwyczaj fury do zakoszenia powinny być oznaczone na mapie więc sprawdź dobrze czy nie ma lokalizacji albo chociaż wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
quill 0 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Narazie jeszcze nie oceniam gry bo dopiero poznalem pierwsza niunie , ale wie ktos moze jak wejsc do trybu online? Bo nigdzie nie widze takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 poprzez cell'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Albo mobill'a. BTW, po spółgłoskach nie wstawia się apostrofu przy deklinacji :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi