Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Breaking Bad

Featured Replies

Opublikowano

była o tym mowa ale trailera chyba nie było

hiszpańska wersja BB, długi trailer (uwaga oglądać na własną odpowiedzialność i nie przy jedzeniu)

szybko sie uwineli za całością, na dokładke finałowa scena ostatniego odcinka

kurna, czy was to też tak obrzydza?

Edytowane przez Yano

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 155,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

ciekawe jakby u nas zrobili pl wersje kto by zagral glowne role.

maciek z klanu jako walter jr hehe

Opublikowano

hehe

Opublikowano

Ten tribute od nobody- świetny, ten od square taki w chui. Najlepszy jaki widziałem to chyba revolution of walter white:

Doskonale dobrany podkład dźwiękowy.

Edytowane przez Square

Opublikowano

to był najlepszy poważny (nie licząc typowych komedii) serial jaki oglądałem

kilka tygodni temu zrobiłem sobie maraton w którym pooglądałem wszystki odcinki od pierwszego do ostatniego sezonu, i bawiłem się przy nich prawie tak samo dobrze jak za pierwszym razem, a w kilku momentach nawet lepiej

ogólnie breaking bad to był naprawde za(pipi)isty serial, i mimo że żal mi że się już skończył to zarazem cieszę się że sie skończył zanim się zepsuł (co niestety przytrafiło się wielu serialom - trwały tak długo że kolejne sezony znacząco obniżały poprzeczkę i zbliżały się do dna..)

ale BB mimo że miał kilka słabszych momentów i słabszych odcinków to jednak bardzo mocno się wybronił i był za(pipi)istym serialem ze świetnym zakończeniem

I_AM_THE_ONE_WHO_KNOCKS_640c90_4550803.p

serio propsy i pokłony moge składać w kierunku tego serialu, był świetny i w swej świetności się zakończył, nie przechodząc do etapu "co to za rozwleczone (pipi)" , a niestety ten etap dopadł wiele innych seriali

long live the king, long live the haisenberg!

a tą finałową piosenke mam w samochodzie i puszczam ją sobie jak mam narastającą kurwice i chce posłuchać czegoś co jest zakończeniem... pięknym zakończeniem..

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Jeśli o trybuty idzie to ten jest chyba najlepszy, jaki widziałem. Ciary na plecach przez bite osiem minut.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

w sumie to dział sie niezły shitstorm pod koniec ale w dobrym znaczeniu, i serial wcale wszystkiego nie pozamykał na amen, spokojnie dało by sie pokazać dalszą historie

ja jestem na TAK!

Opublikowano

Co? XD

I na ch,uj ja się pytam.

Opublikowano

haisenberg jak Hannibal lecter sterujący narkotykowym imperium i międzynarodowy pościg za pinkmanem xDD.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Pinkman zamknięty w Somie i tylko Walter może go z tamtąd wydostać, dając się samemu złapać. W kolejnym sezonie bedą pracować dla...

Firmy

Opublikowano

akurat ten trzeci sezon PB był spoko, 1 goty, 2 goty ,3 bdb, 4 meh

Opublikowano

nie żartuj sobie. po ostatniej scenie drugiego sezonu zrobili mega smaka żeby potem zaserwować parujące gó.wno.

Opublikowano

Majkel idzie po Somie, smród brud i ubóstwo, jakiś rumun leży w kacie celi ze strzykawką w łapie, Majkel kamienna twarz, przechodzi przez wrota, widz zostaje oślepiony białym światłem, w tle okrzyki niczym w nowym Batmanie

a potem widzimy sanatorium w Ustce i seby grają w gałę.

Opublikowano

nie żartuj sobie. po ostatniej scenie drugiego sezonu zrobili mega smaka żeby potem zaserwować parujące gó.wno.

siur, było gó.wno w porównaniu do 1 i 2 ale nadal nie była taka padaka jak w 4