Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Ano się zastanawiam czy by tam co drugi dzień nie zacząć chodzić, bo cenowo chyba wychodzi mniej więcej tak jakbym sam miał sobie to w domu zrobić. Podwójna porcja kury i będzie bajka posiłek. No i mieć gotowy posiłek 20 minut po treningu to też super sprawa.

Edytowane przez Yakubu

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 449,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Ja sobie dorsza biorę w "fish barze" u mnie z opcją nakładania dodatków. Zawsze ziemniaczki opiekane i marchewka z groszkiem. Porcja do syta ok. 15 zł. Pewnie jakaś panga wyszłaby koło dyszki, ale ponoć to gów.no obesrane bez wartości.

Opublikowano

Ja ostatnio wziąłem w North Fishu łososia z dodatkami za 27 zł, poyebało ich, ostatni raz tam jadłem. Łosoś dobry, ale dodatki trochę zdechłe i mało zróżnicowane, niewarte ceny.

Opublikowano

Mam ostatnio fazę na miód pszczeli wielokwiatowy. Parę łyżek dziennie jako dodatek do potraw (owsianki, herbaty, omletu) i w ogóle nie mam ciągu na słodycze rafinowane.

Właśnie popijam gorącą kawkę z mlekiem 2% i miodem. Pewnie część z Was się porzyga na myśl o takim combo, ale kurde, idealny deser pitny + lekkie pobudzenie, bo jeszcze muszę ogarnąć trochę roboty papierkowej.

Opublikowano

No niektórzy słodzą kawę miodem, bo cukier niezdrowy. U mnie mamuśka tak czasem robi.

Opublikowano

Ja od jakiegoś czasu piję kawę bez niczego, kiedyś piłem z płaską łyżką brązowego cukru. Tak mi po prostu najlepiej smakuje, a kawę piję głównie dla smaku.

Opublikowano

ja również parzoną piję czarną, samą natomiast rozpuszczalną z mlekiem i odrobiną cukru, dziwny nawyk

Opublikowano

ja też piję kawę z miodem i mlekiem ;x

a wczoraj zrobiłam kakaowe pierogi z twarogiem. ;d

Opublikowano

A ja nie pije kawy wcale za to miod goty. Tylko do slodzenia drogi i gdzies mi mignelo, ze nie dobrze wrzucac go do bardzo goracej wody bo cos tam.

Opublikowano

Miód rzepakowy najlepszy. Delikatny, kremowy, nie za słodki, dobry dla serducha.

Opublikowano

albo syrop z agawy, bjały a na sztuczny miód tez uczulony jesteś?

Opublikowano

Właśnie na śniadanie wcinam puree z ziemniaków i sadzonych jajek :fsg:

Opublikowano

Na sztuczny to nie wiem, bo w sumie to nie próbowałem :P Bardziej chodziło mi o zdrowotne właściwości miodu a syrop klonowy, z agawy czy miód sztuczny to chyba nie to samo.

Ja na śniadanko grahamkę z camembertem, oliwkami i czerwona cebulą, i herbatkę czerwoną posłodzoną sokiem z żurawiny. 

Opublikowano

Syrop klonowy ponoć jest zdrowszy od miodu, bo ma więcej minerałów czy coś tam :lapka:

Opublikowano

syrop klonowy jest mniej kaloryczny od miodu

Opublikowano

mam siostre w kanadzie to zawsze wysyła puchy produktów z syropu klonowego, masło klonowe w formie mazidła zamiast dżemu do gofra goty

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Orzech, co ty majac siore w kanadzie jeszcze robisz w pl?

Opublikowano

Akurat pieniadze to ostatnia rzecz jaka by mnie w kanadzie trzymala.

Opublikowano

Miód sztuczny nie ma żadnych właściwości poza smakiem, bo to rozpuszczona sacharoza + barwniki.

syrop klonowy jest mniej kaloryczny od miodu

Zgadza się, gdyż ma mniej węgli - ok 63%, podczas gdy miodek 80%.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Red nikt nie mówił o wlasciwosciach in the first place (no bjały pózniej) 

Opublikowano

w ogóle jak można jeść sztuczny miód wtf