Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

.

Edytowane przez Yakubu

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 449,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Niee, tak ogólnie mówiłem, moja eks tez była wege, ale kurczaka pieczonego to wpieprzała aż się uszy trzęsły

Jak można być wege i jeść kurczaka xdd

To pewnie był niskowęglowodanowy, bezglutenowy kurczak sojowy.

Opublikowano

Zostaly mi dwa placki tortilli to podsmazylem na oliwie czosnek z cebula, dodalem pokrojone w kostke resztki miesne czyli parowke, szynke i salami, doprawilem pieprzem, sola, oregano i sazna porcja papryki, placki wylozylem serem, je.blem farsz, zgialem na pol i podpieklem do chrupkosci. O!

Opublikowano

Ja zjadłem nerkowce. Lubię nerkowce.

Opublikowano

Ja zjadłem nerkowce. Lubię nerkowce.

toż to mięso przecie, nerka to mięso, hę?

Opublikowano

Właśnie wleciała moja ulubiona kolacja, 4 jajka sadzone, 100g łososia wędzonego i świeży ogòrek.

Polecam taki lifestyle.

Opublikowano

Byłem w nowej knajpie właścicieli Barn Burgera, mianowicie Barn Smoqe. Na dzień dobry zjadłem Burrito, a koleżka Pulled pork. Oesuuu, jakie to dobre. Jak utrzymają poziom burgerów, to będzie Goty

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

nalesniki w manekinie  :fsg:  :banderas:  :obama:

ostatnio jednego dnia wjechaly pankejki, nastepnego burrito. na sama mysl o nich mam problem zeby sie opanowac i niedlugo bede musial znowu uderzyc. wszystkie pizze burgery i kebaby moga robic im loda. jadl ktos z forumowiczow? oprocz gdanska sa tez miedzy innymi w wwa, poznaniu, lodzi czy toruniu. kocham. 100000/10

Opublikowano

Ja jadam właśnie w Gdańsku, dwie osoby spokojnie mieszczą się w 50 zł. Zawsze tłum ludzi, a na zamówienie czeka się krótkk, fajny lokal.

Opublikowano

Mam mnostwo znajomych ktorzy tam pracuja. Lokal polecam, zawsze swieze wszystko bo zarlo schodzi tam na pniu. Kolejki sa bo studnciaki sie pchaja w opor bo tanio i nazrec sie mozna. Porcje godne i wszystko smaczne. Jest nawet profil na fb "beka z ludzi stojacych w kolejce do manekina" ktory nawet zalajkowal sam wlasciciel to taka ciekawostka dropsa.

Opublikowano

ja tez sie nasluchalem o tym manekinie ale godność osobista nie pozwala mi stać jak baran w kolejce przed lokalem, dobrze ze jeszcze nie daja numerów do zamówienia i nie krzyczą NUMER CZTERDZIECI ZAPRASZAM

Opublikowano

No w godzinach szczytu zdarza się chwile postać w kolejce, góra parę minut.

Opublikowano

ja chodze tylko w dniach pon-czw i jeszcze nie zdarzylo sie zebym nie dostal stolika, nawet wieczorami. wszystkie weekendy i inne walentynki omijam.

Opublikowano

Ten obiad wyglada jak go.wno. Doslownie.

Opublikowano

Za roladą nie przepadam, ale kluski i kapustka <3

Opublikowano

Ciekawe czy jego lepsza połowa jak wraca z pracy, to mówi "znowu to wno na obiad?!".

przecież sylwan nie gotuje 

Opublikowano

gardzicie rolada, kluskami i modra kapusta? przeciez to jest legendarny niedzielny slunsky objod

btw kiedys sie tu pytalem sylwana ale on oczywiscie jak bot - wkleja posty na wszystkie fora i juz nie raczy odpisywac - on to sam z swoja kobieta gotuje czy fotografuje dania z knajp czy cateringow?

Opublikowano

no ta rolada/zraz nie najlepiej wygląda xd