Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

cini minis z zimnym mlekiem na sniadanie - uwielbiam.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 449,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Żeberka z pieca, prawie samo mięso. Długo się piekły w wolnej temperaturze, sól, pieprz i kminek i tyle, wiele do szczęścia nie trzeba :)

Opublikowano

naleśniki z mąki razowej, z dżemem truskawkowym własnej produkcji.

i od kilku tygodni robię sama zakwas do chleba i co 2-3 dni piekę.

Opublikowano

To Twoje regularnie śniadanie? U mnie po takim śniadaniu, raz, że miałbym ranne sranie, że hoho, a dwa, po pół godzinie byłbym głodny.

Opublikowano

Nie tolerujesz laktozy? W radiu ciagle jest reklama jak to po mleku gazy i te sprawy i cos tam oferuja jakas tabletke z laktoza czy cos.

Opublikowano

W sumie nie wiem, ale ogólnie takie cukrowe śniadanie z mlekiem, popite kawą to wulkan z dupy mi robi.

Opublikowano

ja zmieniłam i lepiej się czuję. cenowo też spoko, więc pewnie na stałe zagości u nas w domu.

Opublikowano

Generalnie, to mleka w ogóle nie spożywam, więc nie mam problemu. Czasami właśnie do naleśników pełnoziarnistych kupie, jak mam ochotę, właśnie wtedy te bez laktozy biere.

Opublikowano

No jak się pije kawę z mlekiem to wiadomo, trochę tego mleka idzie. Ja kawę tylko czarną, gorzką.

Opublikowano

To Twoje regularnie śniadanie? U mnie po takim śniadaniu, raz, że miałbym ranne sranie, że hoho, a dwa, po pół godzinie byłbym głodny.

Nie doktorze krupek. Pupu ok

Edytowane przez ajebisty

Opublikowano

Smażę se kuraka, doprawiłem go curry, solą i pieprzem świeżo zmielonym.

Już puścił wodę, zrobił się biały - "to już" pomyślałem. Otwieram zamrażarkę, szukam mrożonych warzyw i kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.wwwaaaa, nie ma:/

Otwieram lodówkę, a tam dwie marchewki. Ok, wkroiłem je i spraskowałem dwa ząbki czosnku. Nawet dobre i tanie żarcie wyszło.

Opublikowano

Majonez KIELECKI

Po latach kupowania Hellmmansa Babuni, a potem Winiary skusiłem się po postach Yanka na Kielecki. No gurva to naprawdę dobry/ lepszy majo. Co ważne żona też zapropsowała, twierdząc że jest bardziej delikatny.

Opublikowano

Erwtensoep, jakas holenderska wersja grochówki, bardzo gęsta

Nażreć sie tym mozna jak wieprzek, jak będziecie w NL kiedys to polecam 

Opublikowano

Najpierw zjadłem kilka pastylek miętowych z Biedry. Potem łososia wędzonego z pieprzem, zagryzłem bułką. Potem zrobiłem i zjadłem sobie budyń waniliowy, ale posypałem na wierzch takie czekoladowe kuleczki, tj. posypka do ciast. Potem zjadłem grejfruta, ale nie smakował mi, był zbyt kwaśny i pryskał i cały monitor mam klejący. Wywaliłem połowę.

Tak było wczoraj wieczór.

Opublikowano

No ja tak mialem konkretnie z ryzem, ktorego za gnoja jesc nie chcialem (pomidorowa to z makaronem tylko) i... bananami :reggie:

nie no, ryz naprawde ma doyebany, intensywny smak, do ktorego nalezy dorosnac :pawel:

Opublikowano

No wlasnie go.wno ma a nie smak.

Opublikowano

No dzieki wam za porady. Jak kiedys ponownie zawitam do lat 80 XX wieku na pewno skorzystam :lapka:

Opublikowano

Wczoraj na "opłatku" z kolegami wypiłem dużą ilość Jagermeister z Red Bullem. Bożesz ty mój Panie Jeremiaszku jakie to było pyszne. Najlepszy drink jaki piłem w życiu,