Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 445,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Aż mi się przypomniało 

e1BCwgM.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

mama kupiła świeżego ananasa i sobie ukroiłem kawałek. Zakochałem się, nie wiedziałem, że to takie dobre jest :notbad:

Opublikowano

Swiezy, pokrojony ananas z lodówki w upalne dni :banderas:

Opublikowano

Wydawalo mi sie do ostatnich wakacji ze nie lubie anansow. A nie lubie tylko tych z puszki, bo swiezy, schlodzony, soczysty jest zaje.bisty. Tyle lat w niewiedzy T_T.

Opublikowano

Z puszki to pedał, w syropie, całkiem inaczej smakuje niż świeży.

Opublikowano

No teraz mi mowisz jak juz wiem.

Opublikowano

Nie no, gdzie Pan, taka dojrzała brzoskwa to cud w ryju.

Opublikowano

Lavazza z ekspresu ciśnieniowego ze spienionym mleczkiem do kawy oraz likierem toffi.

:bąduras:

Opublikowano

Kupiłem 4 wielkie pomarańcze z biedry bo promocja i zjadłem je pokrojone na 8 przez jedno posiedzenie. Odkryłem też niezłą pizzerie na Wrocławskich Praczach - LA Strada. Dobre chlebowe ciasto zarówno cienias jak i grubas no i dodatki rewelacja. Pizza z gyrosem to perełka a kawałki kurczaka są duże, soczyste i to nie żadna mielonka tylko syta kura. Polecam sprawdzić. :) Kermit czytasz? Dobra pizza i nawet ci dowiozą. :)

Swiezy, pokrojony ananas z lodówki w upalne dni :banderas:

Wolę arbuza ale ananas również zaje!

Opublikowano

nie jedzcie tego jak macie słabość do słodkości, właśnie zjadłem pół paczki i tylko dzięki mojej silnej woli nie zjadłem całej  :dafuq:

Kinder_Schoko-Bons.JPG

Opublikowano

Słodycze Kinder to wszystkie jak nałóg, jakieś substancje uzależniające chyba mają.

Przed chwilą wleciała pasta jajeczna - 5 jaj na twardo, 4 plastry usmażonej na wiór szynki szwarcwaldzkiej, szczypiorek, 1 ogór kiszony, 1/3 czerwonej cebuli, łyżeczka musztardy rosyjskiej, łyżka majonezu, pieprz, koperek. Mieszamy, jemy, profit w postaci nieba w gębie i bąków białkowo-tłuszczowych o mocy rażenia całego pokoju i 1/2 przedpokoju.

Opublikowano

No i jutro do szkoły będą pyszne kanapki z pastą jajeczną. To lubię.

Opublikowano

Tylko jak siedzisz z dziewczyną na lekcji to cebuli nie dodawaj.

Opublikowano

No chyba że oboje jaja jedzą. Jak tak to nawet sardynki można jeść na śniadanie.

Opublikowano

Tylko jak siedzisz z dziewczyną na lekcji to cebuli nie dodawaj.

Nie wiem jak to jest i już się pewnie nie dowiem :/
Opublikowano

Kanapki z pastą jajeczną... te bąki po nich to aż w oczy parzą... :D

Dzisiaj poszalałem...

2 Bułki z łososiem i jajkiem na śniadanie a obiadokolacja to Pizza z gyrosem i cebulą + bagietka z szynką, salami i peperoni :D

Opublikowano

Kozacki kapusniak na wedzonym boczku. W kilka osób w kolchozie zamawiamy sobie codziennie na przerwę zupy z lokalnej karczmy i dziś po 5h robienia w temp. -3 stopnia, jedząc ten gorący, pieprzny i sycący kapusniaczek myślałem, że zesram się w galoty.

A u mamy zawsze gardzilem zupami i mówiłem, że to nie jedzenie a teraz jak nam w garnku zostanie to zawsze w termosik sobie przelewam i mam darmową und smaczna kolacyjke. Takie to buty

Edytowane przez Tommo

Opublikowano

Wpis. Przeziębiłem sie dzisiaj. Jeszcze zanim mega katar zajął moje zatoki byłem w bufet barze Kasieńka na rosole z ekipą z roboty. Mówię wam, dla zmarzniętego i zmęczonego robola gorąca strawa to jak wygrana w totka. W sezonie jesień zima zupa w domu zawsze w garnku. Choćby jarzynowa. Zupa to jest to! A w barze jadłem też ziemniaki z kamajem, którego mój kolega nazwał Kamaz. I surówka z kiszonej kapusty była.

Opublikowano

Google nie znajduje takiego słowa. To jakis wujologizm.