Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Oho, tabelkowcy sie rzucili na biednego informatyczka, ktory chcial sobie zjesc jogurt z owocem.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 420,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Tak trzeba gdy ktos gdzies w internecie nie ma racji :[

Opublikowano

Domowy tonkotsu ramen. Z boczusiem chashu i jajkiem ajitsuke. 6 h gotowania, ale smak goty.

20170730_134800_1008x756.jpg

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano

Wygląda jak niezły kulinarny performance, taki żurek z karkówką.

Opublikowano

Zaczął o trzeciej rano robic sniadanie, żeby zdążyć do 10tej na porę śniadaniową. Zaradny.

edit. Od ciągłego wpier.dalania jajek na śniadanie, poyebało mi się we łbie i jak zobaczyłem jajko w daniu Rudiego to pomyślałem automatycznie, że to śniadanie, sorka. XD

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Domowy tonkotsu ramen. Z boczusiem chashu i jajkiem ajitsuke. 6 h gotowania, ale smak goty.

20170730_134800_1008x756.jpg

Piekne to:]  a boczek to powinien byc zrolowany tak oryginalnie;).A tak serio to widze ze zawodowo Rudiok

zajmujesz sie pichceniem bo i wiedze masz praktyczna i pojecie ogolne.szefujesz,kucharzysz w jakich regionach?

Edytowane przez Barthez

Opublikowano

to wyglada tak, ze nawet ja bym to oje.bał

Opublikowano

Piekne to:] a boczek to powinien byc zrolowany tak oryginalnie;).A tak serio to widze ze zawodowo Rudiok

zajmujesz sie pichceniem bo i wiedze masz praktyczna i pojecie ogolne.szefujesz,kucharzysz w jakich regionach?

Nieee, czysta amatorszczyzna i samouk ;)

A boczek wolę akurat taki jak ma chrupiącą skórę, ten rolowany jak dla mnie zbyt mdły.

Opublikowano

Grzanki z cienko pokrojonym salchichón (Lidl, tydzien hiszpański) i serem radamer.

:obelix:

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Z szczypiorkkiem. Na forum już nie można popełnić bledu:/

Opublikowano

Opublikowano

Chińszczyzna na szybko, pierś, mrożone warzywa, przyprawa Kotanyi (ch.ujowa), trochę sosu chilli i makaron ryżowy. Ta przyprawa dała dupy, za słona, lepiej samemu zmieszać przyprawy.

Opublikowano

Od tego jest temat "Co niedługo będziesz jadł/pił".

Ciekawe czy to smakuje jak monte.

Opublikowano

Piłem kiedyś Snickersa i Marsa, ale wersję proteinową i były za słodkie, więc to pewnie jest do porzygu słodkie.

Opublikowano

Snickers Shake rozczarował mocno niestety. Butelka za 8 zł okazała się w smaku jak

ShotType1_328x328.jpg

Pomyłka. Nie polecam. A myślałem, że to jakieś objawienie jak Snickers krem za dzieciaka. :(

Opublikowano

jest tego chyba z 4 rodzaje, mars, twix itd.,  wszystko to jedna papka warte najwyżej 1,5 zl. Jedno z najwiekszych clickdrinków na rynku.

Opublikowano

Widziałem reż w Piotrze i Pawle kremy do smarowania pieczywa Twix.

5060402901928.jpg

200 g chyba 15 zł. No korci ale po Snickers Shake obawiam się roczarowania.