Opublikowano 30 lipca 20177 l Oho, tabelkowcy sie rzucili na biednego informatyczka, ktory chcial sobie zjesc jogurt z owocem.
Opublikowano 30 lipca 20177 l Domowy tonkotsu ramen. Z boczusiem chashu i jajkiem ajitsuke. 6 h gotowania, ale smak goty. Edytowane 30 lipca 20177 l przez Rudiok
Opublikowano 30 lipca 20177 l Zaczął o trzeciej rano robic sniadanie, żeby zdążyć do 10tej na porę śniadaniową. Zaradny. edit. Od ciągłego wpier.dalania jajek na śniadanie, poyebało mi się we łbie i jak zobaczyłem jajko w daniu Rudiego to pomyślałem automatycznie, że to śniadanie, sorka. XD Edytowane 30 lipca 20177 l przez Plugawy
Opublikowano 30 lipca 20177 l Domowy tonkotsu ramen. Z boczusiem chashu i jajkiem ajitsuke. 6 h gotowania, ale smak goty. Piekne to:] a boczek to powinien byc zrolowany tak oryginalnie;).A tak serio to widze ze zawodowo Rudiok zajmujesz sie pichceniem bo i wiedze masz praktyczna i pojecie ogolne.szefujesz,kucharzysz w jakich regionach? Edytowane 30 lipca 20177 l przez Barthez
Opublikowano 31 lipca 20177 l Piekne to:] a boczek to powinien byc zrolowany tak oryginalnie;).A tak serio to widze ze zawodowo Rudiok zajmujesz sie pichceniem bo i wiedze masz praktyczna i pojecie ogolne.szefujesz,kucharzysz w jakich regionach? Nieee, czysta amatorszczyzna i samouk ;) A boczek wolę akurat taki jak ma chrupiącą skórę, ten rolowany jak dla mnie zbyt mdły.
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Grzanki z cienko pokrojonym salchichón (Lidl, tydzien hiszpański) i serem radamer. :obelix: Edytowane 1 sierpnia 20177 l przez _Red_
Opublikowano 5 sierpnia 20177 l Z szczypiorkkiem. Na forum już nie można popełnić bledu:/ Z szczypiorkkiem. Na forum już nie można popełnić bledu:/ Z szczypiorkkiem. Na forum już nie można popełnić bledu:/
Opublikowano 5 sierpnia 20177 l Chińszczyzna na szybko, pierś, mrożone warzywa, przyprawa Kotanyi (ch.ujowa), trochę sosu chilli i makaron ryżowy. Ta przyprawa dała dupy, za słona, lepiej samemu zmieszać przyprawy.
Opublikowano 5 sierpnia 20177 l Od tego jest temat "Co niedługo będziesz jadł/pił". Ciekawe czy to smakuje jak monte.
Opublikowano 5 sierpnia 20177 l Piłem kiedyś Snickersa i Marsa, ale wersję proteinową i były za słodkie, więc to pewnie jest do porzygu słodkie.
Opublikowano 6 sierpnia 20177 l Snickers Shake rozczarował mocno niestety. Butelka za 8 zł okazała się w smaku jak Pomyłka. Nie polecam. A myślałem, że to jakieś objawienie jak Snickers krem za dzieciaka. :(
Opublikowano 6 sierpnia 20177 l jest tego chyba z 4 rodzaje, mars, twix itd., wszystko to jedna papka warte najwyżej 1,5 zl. Jedno z najwiekszych clickdrinków na rynku.
Opublikowano 6 sierpnia 20177 l Widziałem reż w Piotrze i Pawle kremy do smarowania pieczywa Twix. 200 g chyba 15 zł. No korci ale po Snickers Shake obawiam się roczarowania.