Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

Zarzuć jakieś fotki jak bęziesz miał okazje.

Jakieś dokładniejsze info? Jaki silnik, ile KM, ile dałeś, jaki stan, rok produkcji? :)

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 683,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano
no na lanie do 2.2 VTi mnie nie stac, chyba, ze dorwalbym z sekwencyjnym gazem, ktorego zwolennikiem nie jestem.

5g odpada.

edit:

kupilem prelude (w starej budzie jeszcze). jutro odbieram ;o.

W starej czyli I gen? (światła jak w Ferrarkach o ile dobrze kojarze)

Jeżeli tak to to jest właśnie najładniejsza z Pralek IMO :)

Opublikowano

nie no, "starej" czyli przedostatniej, 4 generacja ; )

rok 96, silnik 2.0, stan - ma do zrobienia wydech, z ktorego mam nadzieje nie poleci czarny dym ; ). nie sprawdzalem jej na zadnej stacji ani u mechanika, ale ogolnie wyglada ok (chociaz pewnie gdzies dziabnieta byla). cena 9500,- + oplaty.

Opublikowano
nie no, "starej" czyli przedostatniej, 4 generacja ; )

rok 96, silnik 2.0, stan - ma do zrobienia wydech, z ktorego mam nadzieje nie poleci czarny dym ; ). nie sprawdzalem jej na zadnej stacji ani u mechanika, ale ogolnie wyglada ok (chociaz pewnie gdzies dziabnieta byla). cena 9500,- + oplaty.

hmm no ogolnie to wyglada nawet niezle, wg. mnie auto 2 osobowe ja mam 180 i z tylu to siedzi sie z glowa oparta pod pewnym katem o szybe tylnia :P

no i z tym silnikiem <_< to powiem szczerze "szalu nie ma" za ciezka buda do tego silnika, 136KM to troszke malo wg. mnie; no ale moze dla ciebie bedzie ok :) fajnie ze Honda a nie BMW (na dodatek Compact :P )

no ale to tobie ma sie auto podobac;

Opublikowano

zapie,rala ładnie, nie ma co narzekac na 136KM

a auto z wygladu faktycznie fajne, jak je dopieszcze to dam jakies zdjecia ; )

Opublikowano

Gratki Kubaa, Prelude jest prześliczna. Poka foty

@Oran

Prelude II i III gen miały wysuwane światła ;)

Opublikowano

No to nie ważne, ważne, że z tymi światłami, więc jest sŁiTaśŚśŚna ;***

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj kupiłem rovera 620si 2.0 16v w full opcji (skóra itp.). Powypadkowy wiec zdjęcia wkleje jak doprowadze go do stanu używalności :)

Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6304762

jako ze nie mam własnych fot to daje dla przyładu, bo wygląda prawie identycznie, lacznie z alufelgami i wyposazeniem (skora, szyberdach, tempoma). Silnik 2,4 o ile pamietam 155Koni.

W sensie ze ojca samochód to jest. Ogolnie byłem pesymistycznie nastawiony, a tu sie okazuje ze autko całkiem fajnie jeździ no ale promień skrętu jest jak równik ziemski.

Opublikowano
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6304762

jako ze nie mam własnych fot to daje dla przyładu, bo wygląda prawie identycznie, lacznie z alufelgami i wyposazeniem (skora, szyberdach, tempoma). Silnik 2,4 o ile pamietam 155Koni.

W sensie ze ojca samochód to jest. Ogolnie byłem pesymistycznie nastawiony, a tu sie okazuje ze autko całkiem fajnie jeździ no ale promień skrętu jest jak równik ziemski.

No chyba zartujesz.

Opublikowano

wg. mnie ten PTC to takie "babskie" auto :whistling:

ale to moje subiektywne zdanie :thumbsup:

Opublikowano

Z zewnatrz jest ladny, inny niz wszystkie. Ale wnetrze? Boze, w lanosie jest ladniejsze.

Opublikowano

No i jeszcze jak sam powiedział Bajej - promień skrętu jak w tankowcu - na co komu to (żeby nie napisać "dziś" - i cytować Lejdi Pang)

Opublikowano

czy ja wiem.. za ta kase to calkiem porzadne autko imo :). pomijajac kilka debilizmow jest ok ( 4 przelaczniki do opuszczania szyb na srodkowej konsoli + 2 przelczniki z tylu praktycznie na podlodze). Autko calkiem fajnie sie prowadzi, biegi krótkie dosyć. Wnętrze no coż kwestia gustu. Dla mnie jest ok, zegary w 3 osobnych "kołach" sa nawet czytelne, Manetka zmiany biegów, hmm śmiszna ale za(pipi)iscie pewna w trzymaniu i wygodna. Audio gra naprawda konkretnie, az sie zdziwilem ze to fabryczny sprzęcior.. Moze dla gejow, moze dla plebsu, moze dla pseudobogaczy.. Ogolnie nie jest zle :)

Opublikowano

nie podobaja mi sie Saab'y

a jesli juz to tylko "Krokodylki" z Turbo :D

Opublikowano

sprzedalem honde i sprawilem sobie em szóche. sorry, ze troche brudna.

dirtym6yq2.th.jpgthpix.gif dirtym61tc1.th.jpgthpix.gif

Opublikowano
sprzedalem honde i sprawilem sobie em szóche. sorry, ze troche brudna.

dirtym6yq2.th.jpgthpix.gif dirtym61tc1.th.jpgthpix.gif

Nie kłam, to nie Twoja bryka, nie stać by Cie było na takie coś, a poza tym skąd to auto sprowadzałes :P ??