Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

żeby nie było tu zbyt cukierkowo to powiem że jeździłem zarówno tym clio jak i peugeotem 208 zarowno pod wzgledem feelingu z jazdy jak i wykonczenia i designu w srodku subaru 208 wypadlo sporo lepiej, niestety clio jezdzilem dieselem a 208 w benzynie 1.2, mulowaty ale gang z glosnikow byl dobry ;D

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 685,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Zupełnie rozumiem, przynajmniej komfort lepszy. To i tak 17 na oko.

245/45/18

Opublikowano

1,2. głównie do miasta i na 23 km trasę. Cena sporo podwyższona o assistance, panel dotykowy z radiem i nawigacją (a może samą nawigację?) oraz...kolor

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

żeby nie było tu zbyt cukierkowo to powiem że jeździłem zarówno tym clio jak i peugeotem 208 zarowno pod wzgledem feelingu z jazdy jak i wykonczenia i designu w srodku subaru 208 wypadlo sporo lepiej, niestety clio jezdzilem dieselem a 208 w benzynie 1.2, mulowaty ale gang z glosnikow byl dobry ;D

Mam wątpliwości co do tych zegarów w nowych Peugeotach, ale 208 GTi bym przygarnął. Nie jeździłem, ale w testach 208 miał rzeczywiście miał bardzo wysoko ocenione właściwości jezdne.

Opublikowano

Brat ma 208, 120 km. Mówi, że dobrze się jeździ, do miasta i tras 100km ok, aczkolwiek jak wsiadłem na miejsce pasażera to niezbyt komfortowo się czułem. No i ta kierownica bekowa, taka malutka, prawie jak w gokarcie. Nie lubię takich udziewnień.

Opublikowano

Takiego kupilem, bo zona, bo dziecko zaraz na swiat przyjdzie, ze niby rodzinny i na lepszy mnie poki cos nie stac XD

i2knz6.jpg

Opublikowano

Miałem przyjemność siedzieć - niestety nie jeździć z oczywistych względów - i we wnętrzu urzekają fotele, genialne, idealnie dopasowane kubły. I dźwignia zmiany biegów też fajnie chodzi, bardzo "mechanicznie".

Opublikowano

Boli elektroniczny ekran, ten obrotomierz elektroniczny, ale jak analogowy. W cyfrach są kilometry. 

Te Rtype to asfalt zrywają, ale cenowo zapora dla mnie. 

X to 70tys za 1,0..... 1,5 to już 99/110 w wersji Sport, a dokładniej z pakietem Sport. Rtype czuję że będzie w granicach 150-180. Dużo. IX Rtype to teraz 90. 

Edytowane przez iluck85

Opublikowano

Wersja TypeR jest poza moim zasięgiem... ale umawiam się na jazde próbną wersją sport która ma coś koło 185 kunia i ładnie wyposażona :) W sumie już widać spadki cen poprzedniej wersji... a po lifcie nawet zwyczajna wersja potrafi przykuć oko :)

Opublikowano

No ja raczej na IX się skusze. Ale poczekam sobie na rozwój sytuacji. 

Hondy strasznie cen trzymają. Ale czuję że 50/60 wywalę na coś sensownego- 2 letnie. 

Strasznie podoba mi się ten mały mercedes- jedynka

f619a8095991072aca07a46af52a42fe.jpg

Opublikowano

Fajne są w wersji 4x4, ale płacić za średnio mocnego hatchbacka taki hajs to trochę słabo.