Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

To do czego MX-5 została stworzona, ponad 150km szlakiem orlich gniazd w gronie 115 Mazd banderasNiesamowite jest to auto i jaką frajdę z jazdy daje. Do tego na trasie składającej się z 200km autostrady i 250km pozostałych dróg (W tym sporo szybko po zakrętach) spaliła średnio 7.1 litra/100km.

mpj1.jpg

mpj2.jpg

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 657,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

troszkę przypadkowo, ale Ceed zmieniony na Proceed'a :)

Zrzut ekranu 2025-05-23 o 11.44.57.png

Zrzut ekranu 2025-05-23 o 11.44.48.png

Ogólnie to taki upgrade z dość dobrze wyposażonego Ceeda do Proceed w wersji z maksymalnym wyposażeniem, tylko dachu panoramicznego brakuje ale właśnie takiej wersji szukałem bo z panoramą przy tej obniżonej linii dachu względem zwykłego Ceeda to nawet przy moich skromnych 176cm dotykałem resztką czupryny do dachu, a tak jest ok. Niestety silnik tylko 1.4 140KM bo od roku już nie ma innych :( No ale coś za coś, mimo że miesiąc temu nie za bardzo chcieli schodzić z ceny, to teraz taką cenę zrobili że szkoda było nie brać (wyprzedaż resztek aut z 2024r bo wtedy zakończyli produkcję, ostatecznie zapłaciłem sporo mniej niż miesiąc temu sam zaproponowałem :D ), dopłata do podobnie wyposażonej Cupry Leon na którą polowałem niestety zbliżałaby się do 30tys także nie wiem czy warto...

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

Teraz tylko odbiór przez zarządcę (weryfikacja z projektem), montaż licznika i podpisanie umowy z dostawcą prądu i 100km za 8zł staje się faktem:

20250529_150319.jpg