Opublikowano 16 maja16 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To do czego MX-5 została stworzona, ponad 150km szlakiem orlich gniazd w gronie 115 Mazd Niesamowite jest to auto i jaką frajdę z jazdy daje. Do tego na trasie składającej się z 200km autostrady i 250km pozostałych dróg (W tym sporo szybko po zakrętach) spaliła średnio 7.1 litra/100km.
Opublikowano 23 maja23 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. troszkę przypadkowo, ale Ceed zmieniony na Proceed'a :)Ogólnie to taki upgrade z dość dobrze wyposażonego Ceeda do Proceed w wersji z maksymalnym wyposażeniem, tylko dachu panoramicznego brakuje ale właśnie takiej wersji szukałem bo z panoramą przy tej obniżonej linii dachu względem zwykłego Ceeda to nawet przy moich skromnych 176cm dotykałem resztką czupryny do dachu, a tak jest ok. Niestety silnik tylko 1.4 140KM bo od roku już nie ma innych :( No ale coś za coś, mimo że miesiąc temu nie za bardzo chcieli schodzić z ceny, to teraz taką cenę zrobili że szkoda było nie brać (wyprzedaż resztek aut z 2024r bo wtedy zakończyli produkcję, ostatecznie zapłaciłem sporo mniej niż miesiąc temu sam zaproponowałem :D ), dopłata do podobnie wyposażonej Cupry Leon na którą polowałem niestety zbliżałaby się do 30tys także nie wiem czy warto... Edytowane 23 maja23 maj przez gtfan
Opublikowano 23 maja23 maj Dobry wybór skoro taka okazja. I na pewno Cupra Leon 1.5 nie jest warta dopłaty 30k.
Opublikowano 29 maja29 maj Teraz tylko odbiór przez zarządcę (weryfikacja z projektem), montaż licznika i podpisanie umowy z dostawcą prądu i 100km za 8zł staje się faktem: