Opublikowano 10 maja10 maj Zaraz będzie jak cztery lata jest ze mną. Nadal cieszy michę, a co najważniejsze nie sprawia żadnych większych problemów. Nie trzeba wydawać nie wiadomo jakich sum by cieszyć się jazdą.
Opublikowano 10 maja10 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No nie trzeba :) Dzisiaj opykane 420km z czego prawie 170 po Jurze krakowsko-Częstochowskiej w towarzystwie ok 166 innych Mx5. Aż sobie ryj spieklem.
Opublikowano 11 maja11 maj Wczoraj jak wracałem z Częstochowy to widziałem parę miat. Cieszył oko widok tylu ładnych aut.
Opublikowano 11 maja11 maj 1 hour ago, Shankor said:Wczoraj jak wracałem z Częstochowy to widziałem parę miat. Cieszył oko widok tylu ładnych aut.Różne auta budzą różne odczucia, ale akurat miaty budzą w zasadzie tylko pozytywne. Nawet mimo tego, że trochę zakrętów każdy przeleciał bokiem
Opublikowano 14 maja14 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RS6 pojechało do nowego właściciela.Pojawiła się taka zabawka z napędem na tył. Daje masę frajdy!🫡
Opublikowano 17 maja17 maj To moje wozidło od dwóch lat. Co najlepsze szukałem całkiem innego auta Zadowolony jestem z niego, a że lubię bytować po lasach i hajcować ogniska, to tym bardziej auto się sprawdza bo wjeżdża w wiele miejsc gdzie osobowym autem bym nawet nie pomyślał żeby wjechać.
Opublikowano 19 maja19 maj W dniu 14.05.2026 o 18:44, Faranell napisał(a):RS6 pojechało do nowego właściciela.Pojawiła się taka zabawka z napędem na tył. Daje masę frajdy!🫡Da się takie auto kupić z legalnej roboty?
Opublikowano 19 maja19 maj 4 minutes ago, grzybiarz said:Da się takie auto kupić z legalnej roboty? Nie, stop konfidentom.
Opublikowano 19 maja19 maj 33 minuty temu, grzybiarz napisał(a):Da się takie auto kupić z legalnej roboty? No jasne, że tak. I to nie jedno Bardzo dziękuję Panom szefom!Za 2 tygodnie odbieram tego dzika, żeby żona nie mówiła, że nie ma jak z dziećmi jeździć.
Opublikowano 19 maja19 maj 52 minuty temu, Bartg napisał(a):Trawniki wokół szkoły lubią to Szkoła ma duży parking i brak trawników, więc wszystko tak jak ma być.
Opublikowano 19 maja19 maj 4 hours ago, Faranell said:Szkoła ma duży parking i brak trawników, więc wszystko tak jak ma być.A bo myślałem, że głównie do tego się kupuje takie auta, zeby parkować gdzie popadnie na awaryjnych
Opublikowano 19 maja19 maj 14 minut temu, Bartg napisał(a):A bo myślałem, że głównie do tego się kupuje takie auta, zeby parkować gdzie popadnie na awaryjnych No tak, bo tylko SUV do tego służy 🙂↕️
Opublikowano piątek o 19:334 dni W dniu 21.05.2026 o 08:52, Mastachi napisał(a):Zamówiona :) Tak, mieszkam w bloku :PGratulacje! Jutro jadę przejechać się TM3 i chyba też zamówię. Jaki masz czas oczekiwania? Gdzie odbierasz?
Opublikowano sobota o 18:173 dni Miał być lipiec/sierpień, ale dzisiaj patrze w apke a tu 07.06-28.06. Więc nieźle. Muszę szybko leasing ogarnąć. Będę w poznaniu odbierał, bo najbliżej ze ŚwinoujściaOgólnie kolor quicksilver na żywo to mistrzostwo świata dla mnie Edytowane sobota o 18:183 dni przez Mastachi
Opublikowano sobota o 19:393 dni Witam w gronie posiadaczy tesli z bloku :) ja nie odczuwam totalnie braku własnej ładowarki. Jeżdżę od marca i uśmiech nie schodzi z twarzy za każdym razem jak do niej wsiadam. Pozdro!
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. W dniu 23.05.2026 o 20:17, Mastachi napisał(a):Miał być lipiec/sierpień, ale dzisiaj patrze w apke a tu 07.06-28.06. Więc nieźle. Muszę szybko leasing ogarnąć.Daj znać który wychodzi najkorzystniej i jak to rozbijasz. Bierzesz zewnętrzny czy Santandera od Tesli?PS: Zamówiłem bazową Trojke. Wziąłem na weekend, zrobiłem 600 km i oddałem wczoraj rano z nietęgą miną. Auto wręcz kosmiczne i to nawet w tej podstawowej wersji na tył.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jeżdżę taką trójką już niemal drugi rok i w dalszym ciągu absolutna petarda, nie widzę powodów zmieniać na tą z większym zasięgiem ;)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ziomek odebrał ostatnio Elroq Szportlajn i w środku całkiem przyjemne, bardzo dobre fotele, ciekawe materiały, osiągi zupełnie bez szału, bo wersja 63 kwh, ale jego żona tym głównie po mieście jeździ więc zupełnie wystarczające. Całościowo wyszło go bodajże 142k zł.