Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

Za(pipi)isty srodek, najlepszy na forumie poki co

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 644,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

I musze przyznać, że mimo, że to 5-cio latek to utrzymany - szczególnie skóry- w idealnej wręcz kondycji. Aż miło się wsiada do środka.

Opublikowano

Jakim przewieziez mnie? ;)

Opublikowano

Nie dosc ze piekny woz to jeszcze idzie pewnie jak rakieta

Opublikowano

Idzie, idzie, pytanie jak z trwałością "wszystkiego". O Alfach ogółem opinie nie są najwyższych lotów, czy to na necie czy wśród znajomych (którzy oczywiście opinie powielają od innych znajomych itp itd.). Już teraz mam do zrobienia przegub prawy- aczkolwiek wiedziałem o tym przed zakupem więc odpowiednio zeszliśmy z ceny samochodu, natomiast reszta póki co wydawała się okej. Zobaczymy co pokaże czas. Narazie cieszę się jak dziecko:D

W tej wersji z tego rocznika- 34000-36000 pln

Edytowane przez Jakim

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ok. Znalazłem pare fotek mojej fury od kolesia co ją wystawiał:

832317057_1_1080x720_2011-20-jtdm-black-

832317057_3_1080x720_2011-20-jtdm-black-832317057_6_1080x720_2011-20-jtdm-black-

832317057_7_1080x720_2011-20-jtdm-black-832317057_8_1080x720_2011-20-jtdm-black-832317057_4_1080x720_2011-20-jtdm-black-

Opublikowano

Kozak autko ale taki motor i tylko jedna rurka? Idealnie by wyglądała druga po prawej stronie.

Opublikowano

No nic nie zrobisz. I tak piękna furka, po prostu dziwne, że taki żwawy dieselek ma jeden wydech jak do takich Octavi 105 tdi dwie rurki pakują.

Opublikowano

Wyje.bana w kosmos. I ten stan.

Opublikowano

Kozak autko ale taki motor i tylko jedna rurka? Idealnie by wyglądała druga po prawej stronie.

Z dwóch stron jest w 2.4 JTD.Zresztą można kupić wydech od 2.4 i przełożyć, ale czy to ma sens....?Mnie np. rozwala podwójny wydech przy standardowym  silniku, albo czerwone zaciski przy zwykłych tarczach.

Opublikowano

Kupowalismy dzisiaj fiata freemonta dla kolegi( kozak fiat ku.rwa typy) i pokusilem sie o obmacanie Giulii....ale sraka xd Srodek - ok, skrzynia super pracuje, pozycja jak w BMW, ale ten tyl....daleko jej do mazdy 6. Zazwyczaj alfy co by nie mowic to byly ponadczasowe, co tu daleko szukac - giulietta, klepana juz chyba dekade i dalej dzielnie designem walczy w czolowce.

A Fiat Freemont w dieslu czy benzynie? Ja ostatnio też kupiłem I faktycznie ciężko znaleźć coś innego w tej cenie z takimi możliwościami ;)

3.6 V6 - nawet ladnie brzmi na seryjnych wydechach. Ogólnie to pierwsza myśl była taka, że jedzie się czołgiem, ale po kilku minutach skacze sie po pasach jak pantera. No i zawieszenie typowo europejskie, bez amerykanskiego bujania na rondzie.

Opublikowano

Ale to wpier dala co? Taki motor, masa, do tego duży opór powietrza. Oj jak boli, oj jak boli.

Opublikowano

Spalanie kompter pokazywał na poziomie 11-13 litrów po mieście przy automatucznej skrzyni i AWD, więc nie ma tragedii, na trasie wyjdzie dużo mniej. No fakt, samochód swoje waży, ale ku.rewsko fajny jest wewnątrz i pełnowymiarowe kanapy na 7 osoób robią robotę ( ostatnie 2 składane w bagażniku na płasko). Jeden z fajniejszych fiatów, szkoda, że następce zobaczymy dopiero na przełomie 2017/2018. 

Opublikowano

No ja się mocno o niego ocierałem w swoim czasie. Była taka wersja BLACK ale bałem się że spalanie mnie zabije bo dużo się nasłuchałem o 15-16 l przy automacie oraz AWD:/

Opublikowano

Ekonomia jazdy to jedno, ale cena zakupu to jakas masakra patrzac przez pryzmat marki, mimo to w salonie twierdzą, że zaineresowanie było bardzo duze. 

Opublikowano

E tam mega sensowne auto. Gabaryty Audi q7 za cenę średnich suvów.

Idealna opcja na combo dzieciaki + pies i wózek.

Teraz Skoda zaprezentowała kilka dni temu Suva który będzię tęż duuuuży i za dość racjonalne pieniądze jak na taką krowę.

Opublikowano

i ogolnie to jest meska alfa romeo a nie jakas giulietta

Opublikowano

a Ficuś dalej widzę nie może fury Mazza przetrawić. Prawdziwy fan Playstation!