Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 155,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jakiej ligi w fifie 09 wam brakowało?mi rumuńskiej,greckiej,ukraińskiej i rosyjskiej.Myśle że w fifie 10 będą te ligi

• no mi zdecydowanie rumuńskiej, dosyć mocna liga z bardzo ciekawymi zawodnikami.

• Jak dobrze pamiętam to miałeś gdzieś w opcjach gra ze znajomymi. Poszukaj

Opublikowano

Ja tez zaluje ze turniej jest na PS3. Niestety po 3 latach grania na X'ie tak sie odzwyczailem od pada do PS, ze jest dla mnie po prostu juz nie wygodny.

W Warszawie wygralem nie jeden turniej i nie jedna konsole, ale w turniejach nie na taka skale - tam wsyztsko jest mozliwe, bo przeciwnik nawet slabszy czasami moze zagrac tak niekonwencjonalnie, ze wygra mecz.

Niby 30 minut drogi, ale jednak podziekuje. ;)

Polecam turnieje w empiku czasami. Tam jest smiesznie - masa przypadkowych ludzi wiec szybko i latwo mozna wygrac fajne gry. Szkoda tylko, ze sa tak rzadko organizowane. :lol:

Opublikowano

Czy wy też macie czasem takie 'przebłyski'? Ja w dzień mogę wtapiać z kim tylko się da, a wieczorem niszczę wszystkich(tych z 1k pkt i z milionem) po 3-0 O_o

Ciebie il capitano nie pytam jak coś ._.

Edytowane przez Nadrill

Opublikowano

Odpalam dziś Fifę. Sprawdzam ranking i jestem 126. (byłem wczoraj 350) Fucking good. Gram mecz, przegrywam bo zapominam, że we wtorki mogą być kłopoty z serwerem. Ofkoz rozłącza mecz i aplikuje mi przegraną. Spadam na 140 miejsce ale jest git. Widać, że EA nie próżnuje i co jakiś czas wywala cziterów i zeruje im statsy.

Opublikowano

ja mam maly problem z rankingiem : w ogole mnie w nim nie uwzglednia. Ktos wie dlaczego? Pokazuje mi moj rank - 0, a meczy rozegralem ok. 200 wszystkie poprzez opcje quick ranked game.

Opublikowano

Zagram z kims na PS3, moj ID jest z lewej strony. Mozliwe lagi (odleglosc), ale sprobowac warto.

Opublikowano

Co tu dużo mówić ;) Dwa razy baty ... ;) Drugi mecz to już w ogóle kosmos. Masz strasznie dobrze zorganizowany środek. Ciężko przejść pod Twoją bramkę.

Ale ciekawe czy tak dobrze byś grał inną drużyną ;>

Ale fakt faktem, jesteś naprawdę bardzo dobry. Gdybym miał więcej czasu ( a nie jakieś 10 meczy tyg. ), to bym potrenował ;)

Opublikowano

Rzecz w tym, że już innymi drużynami tak nie idzie, kiedyś swego czasu dobrze mi szło w PES i PES2 na czarnuli - Deportivo z Tristanem na czole ;) Jednak zawsze tylko Juve. Przenosiny po tylu latach z PES na FIFA 08/09 nie była aż tak odczuwalna. Dla mnie Juve w 09 jest idealne.

Opublikowano

Witam wszystkich. Zapraszam na pojedynki na live. Szczególnie Il Capitano :) Mam wielką ochotę się z Tobą zmierzyć żeby porównać skill. Gram na livie od niedawna. W fife od listopada 08 i co tu dużo pisać jest boska.

boccellilukasz.png

Edytowane przez Boccelli

Opublikowano

Ok. Z tym że na razie jestem w robocie. Po południu nie ma problemu.

boccellilukasz.png

Edytowane przez Boccelli

Opublikowano

Hejka, chetnie pograłbym z kimś w nową Fifę :) Nie jestem jakiś dobry, ale jeśli chce sie dobrze grać to należy grać z najlepszymi :) Zapraszam Piszcie na GT: padre manuel Cya Live!

Opublikowano
Zagram z kims na PS3, moj ID jest z lewej strony. Mozliwe lagi (odleglosc), ale sprobowac warto.

Jak coś to moge jutro,ale tak miedzy 13-16(17).

Opublikowano

Ktos wie moze co z ta aktualizacja skladow? Bedzie dla wszystkich, cyz tylkoe te ligi, ktore wykupilo sie w ALS ?

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to dla wszystkich w postaci jednej aktualizacji.

Opublikowano

Przecież ta aktualizacja już jest od ponad tygodnia. Za każdym razem jak chcesz zagrać na livie to aktualizuje składy. A żeby zrobisz aktualizacje składów offline trzeba wprowadzić kod na jedna ligę ALS i aktualizacja zrobi się automatem i zapisze na profilu. Podam tylko że kod na darmową ligę w fifa 09 na xbox 360 jest taki sam dla wszystkich gier. :P

Jakby co tu jest link:

http://www.eafootballworld.com/en_GB/news/TransferUpdate09

Warto przeczytać!!!

boccellilukasz.png

Edytowane przez Boccelli

Opublikowano

Witam, chciałbym się zmierzyć z kimś dobrym zęby się sprawdzić. Jezeli ktos chętny to moje PSN ID: zw1erz

Pozdr

Opublikowano

Chłopaki ratujcie. Od dwóch dni próbuje się połączyć z xbox live i nic. Wyskakuje mi że nie można znaleść IP. Próbowałem już chyba na wszystkie sposoby. Internet mam z sieci kablowej multimedia 1Mb. Łączę się przez modem terayon TJ 715. Kurcze jeszcze w sobote wszystko było cacy. Jak ktoś się orientuje niech da znać. Sorry za offtopa. Załamka. Nawet nie mam się kogo spytać. Dodam że na kompie z internetem wszystko gra.

boccellilukasz.png

Edytowane przez Boccelli