Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport 3

Featured Replies

Opublikowano

miejsca startowe są wg indeksu, im wyższy tym bardziej z przodu - a imo powinno być odwrotnie.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Forza 3 już wyciekła do sieci.   http://www.vg247.com/2009/10/12/forza-motorsport-3-leaks-onto-p2p-sites/   Więc bany się posypią.

• Hehe. Chodzi o to, że powiedzmy po rozegraniu 20 wyścigów online z żywym przeciwnikiem powrót do botów może być dość bolesny . Nic nie zastapi żywego przeciwnika, wtedy jest największy dynamizm, napię

• Czyli te ponad 100 tras to była ściema czy jak?

Opublikowano

Problem w tym, że niezależnie od indeksu wydajności zawsze jestem ostatni.

Opublikowano

Warto inwestować te dodatkowe kilkanaście złotych w nową grę, tylko po to, żeby mieć zdrapkę z kodem? I rozumiem, żeby mieć kilka tych dodatkowych samochodów/itd. potrzebny jest twardy dysk?

Opublikowano

Warto inwestować w limitke bo masz tam dodatkowe fury, które imo są warte tych pieniędzy. Oczywiste jest też, że będziesz potrzebować dysk by zgrać np. trasy z 2 płyty (Nuerburgring etc.) nie wspominając o DLC. W sumie teraz niezłą opcją jest możliwość podpięcia pendrive zamiast dysku - pamiętaj max 16GB !

Opublikowano

A czemu mialoby nie byc nowych tras ? Od premiery minelo prawie 8 miesiecy, a o trasach ani widu ani slychu, do dwojki pierwsze DLC z trasami pojawilo sie po ~5 miechach... Zreszta trzepia tych carpackow juz tyle, ze mogliby spokojnie odpuscic ze dwa i zamiast tego dac jakies Spa czy wreszcie trasy z jedynki.

Opublikowano

Przede wszystkim niech zrobią porządek z cheaterami, tych 400-tu na Benchmark Speed klasa X to paranoja. Robili 2 czyszczenia z marnym skutkiem dlatego FM3 jest dla mnie martwa od 3 miesięcy (może ożyje).

Carpacki są zbędne, trasy też bo i tak jest ich za dużo, tylko psują rankingi (glitch z Nurb.GP jest nieusunięty), ilość osób które wyjeździły wszystko wynosi zaledwie ~120. Zaś do FM2 wydali Motegi po chyba 5 mies, a Road America po 6 miesiącach (rujnując rankingi i zmuszając do zakupu DLC).

Opublikowano

Ja mowie tylko z perspektywy singleplayera, multi w wyscigach nigdy mnie nie interesowalo poza rankingami od czasu do czasu.

Opublikowano

Ściągnąłem wczoraj te dodatkowe tory na Nordshleif (czy jak to się pisze) - strasznie na tym torze jest jasno i trochę przekolorowany. W pierwszej chwili (bo już dawno nie grałem w Forza 3) pomyślałem, że już mi się tak grafika opatrzyła, ale odpaliłem Fujimi Kaido i poprzedni Nordshleif i było git.

Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz tak zrobić tylko mp3 będziesz musiał sformatować - konsola Ci to zrobi - żeby był widoczny jako dysk.

Opublikowano

Co tydzień dostaje się jakieś nowe malowania do samochodów(bardzo fajne IMO), ale nowe modele to tylko w płatnych DLC.

Opublikowano

Mało prawdopodobne, że gdy kupie wszystkie DLC, to nagle wyjdzie coś darmowego dla VIPów. Chodzi mi o jakąś paczke samochodów...

Teraz bardziej opłaca mi się kupić DLC z Vipa za MSP, niż specjalnie kod na VIP ;)

STąd te pytanie;p

Opublikowano

Ściągnąłem dodatkowe trasy i samochody ze zdrapki z pudełka, przeniosłem je z pendrive'a na dysk, odpaliłem Forzę i dodatkowej zawartości jak nie było, tak nie ma. Trzeba je w jakiś sposób odblokować?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

od 2 do 8 sierpnia będzie promocja na kilka packów z samochodami po 240MSP

Opublikowano

ja łykam wszystkie po kolei jak wychodzą, w każdym jest coś fajnego.