Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport 3

Featured Replies

Opublikowano

Będą w tej edycji wszystkie DLC jakie do tej pory wyszły. Czyli razem 500 aut. Ciekawe ile będzie kosztować.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 157,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Forza 3 już wyciekła do sieci.   http://www.vg247.com/2009/10/12/forza-motorsport-3-leaks-onto-p2p-sites/   Więc bany się posypią.

• Hehe. Chodzi o to, że powiedzmy po rozegraniu 20 wyścigów online z żywym przeciwnikiem powrót do botów może być dość bolesny . Nic nie zastapi żywego przeciwnika, wtedy jest największy dynamizm, napię

• Czyli te ponad 100 tras to była ściema czy jak?

Opublikowano
W kolaboracji z kultowym programem Top Gear, Microsoft dostarczy w tym miesiącu fanom swej flagowej ścigałki specjalne wydanie Forzy 3. A to dopiero początek dłuższej współpracy z trójką maniaków spalin z kultowego show BBC...

Umowa pomiędzy Top Gear a Forzą obejmuje wzajemną promocję marek w obu produktach, która pozwoli fanom telewizyjnego show zapoznać się ze światem gry - i odwrotnie.

"Połączenie Top Gear i Forza Motorsport to naturalne dopasowanie. Top Gear zawsze dotyczyło pasji motoryzacyjnej i zabaw z samochodami - a dokładnie tego dostarczają gry z serii Forza. Nasza przyszła współpraca zaowocować ma m.in. wrzuceniem do gry tego, co tak dobrze robią w telewizji"

- stwierdził Dan Greenawalt, szef serii Forza w Turn 10.

Pierwszym efektem tej współpracy jest właśnie FM3 Ultimate Collection, w którym znajdziemy:

- grę Forza 3,

- wszystkie DLC, dająće w sumie 500 furek i 100 track konfiguracji torów,

- Xbox Live DLC card - 3 nowe fury jako część Stig?s Garage Car Pack (Koenigsegg CCX, LEXUS LFA, Mercedes Benz SLS-AMG)

- 90-minutowe wideo Top Gear, z udziałem Clarksona, Hammonda i Maya

- temat dasha Xbox Live z Top Gear.

by: PPE

ciekawe jaka cena, stawiam na 99-139zl

Opublikowano

Temat z acziwami jakos malo odwiedzany i nie wiadomo ktorej odslony sie tyczy.

interesuje mnie zaliczenie acziwa Drift Lap - 100 000 pkt - jak i czym i w ogole jak to ogarnac ,do 50 dobijam , a goscie na filmach YT oprocz lansowanie sie riplejem jak maja 300 za duzo nie opisuja.

I interesuje mnie acziw za wszystkie auta z kazdej marki .

Opublikowano

drift lap ja robiłem mazdą rx7, jakiś setup do driftu pobrałem i wpadło za pierwszym przejazdem na fujimi coś koło 110tys.

a co do kupna aut z każdej marki to raczej oczywiste jest, że trzeba posiadać conajmniej jedno auto z każdej marki (bez tych co doszły w dlc).

Opublikowano

bierz auto 4x4 skrzynia manual, drugi bieg, fujimi kaido + bez wstydu używaj cofania czasu jak coś zrobisz złe

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jutro niby premiera, a nigdzie nie mogę znaleźć jak będzie wyglądać okładka...

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie, nie mam zadnej blokady/kontroli rodzicielskiej w Xboxie a mimo to gdy chce wejsc na auckje lub witrynę to wyskakuje mi komunikat że ta zawartość jest niedostepna z uwagi na ustawienia kontroli rodzicielskiej, ja zadnej nie mam, nawet jak ja wlaczylem i ustawilem wszystko na wylaczone to tez ten sam komunikat, grac na multi moge ale aukcje i witryny sa zablokowane, dlaczego?

Opublikowano

Jak najszybciej nabić lvl?

Chodzi mi zarówno o lvl dla kierowcy, jak i dla marek samochodu.

Opublikowano

Kolejne DLC będzie 10 grudnia, fantastyczna lista muszę przyznać :thumbsup: :potter:

1971 AMC Javelin-AMX

1973 BMW Motorsport 2002 Turbo

1970 Chevrolet El Camino SS 454

1971 De Tomaso Pantera

1982 DeLorean DMC-12

1987 Ford Sierra RS500 Cosworth

1990 Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution II

1978 Saab 99 Turbo

1983 Volvo 242 Turbo Evolution

1957 Ferrari 250 California

image_forza_motorsport_3-14288-1856_0001.jpg

image_forza_motorsport_3-14288-1856_0003.jpg

image_forza_motorsport_3-14288-1856_0004.jpg

image_forza_motorsport_3-14288-1856_0007.jpg

image_forza_motorsport_3-14288-1856_0005.jpg

image_forza_motorsport_3-14288-1856_0002.jpg

image_forza_motorsport_3-14288-1856_0006.jpg

Opublikowano

Ile MSP kosztuje cala zawartosc DLC do Forzy typu trasy, samochody - bez ciuchow do avatar i bzdetow?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nie opłaca się kupować DLC - lepiej kupić z UK Ultimate Collection i zakupić te dwa DLC (2x 400MSP), których nie ma w UC.

Opublikowano

Powtórzę pytanie bo może nie zauważono... wie ktoś dlaczego mam zablokowane witryny i domy aukcyjne z komunikatem ze zablokowane jest przez ustawioną blokade rodzicielską której NIE MAM włączonej ?

Opublikowano

Musiałeś mieć założone konto z wiekiem, który wskazywałby, że jesteś niepełnoleti, albo coś się z(pipi)ało. Ja mam dorosłe konto, a nie mogę zrobić migracji bo pisze, że jestem non-adult.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Opublikowano

Kiedyś czytałem, jak kolesie edytowali sobię pliki z Forzy i odpalali taką gre na Jtagowanej konsoli, więc może tutaj też tak było. Zresztą widać przypis "not available in retail version" ;)