Opublikowano 30 września 201014 l Będą w tej edycji wszystkie DLC jakie do tej pory wyszły. Czyli razem 500 aut. Ciekawe ile będzie kosztować.
Opublikowano 1 października 201014 l W kolaboracji z kultowym programem Top Gear, Microsoft dostarczy w tym miesiącu fanom swej flagowej ścigałki specjalne wydanie Forzy 3. A to dopiero początek dłuższej współpracy z trójką maniaków spalin z kultowego show BBC... Umowa pomiędzy Top Gear a Forzą obejmuje wzajemną promocję marek w obu produktach, która pozwoli fanom telewizyjnego show zapoznać się ze światem gry - i odwrotnie. "Połączenie Top Gear i Forza Motorsport to naturalne dopasowanie. Top Gear zawsze dotyczyło pasji motoryzacyjnej i zabaw z samochodami - a dokładnie tego dostarczają gry z serii Forza. Nasza przyszła współpraca zaowocować ma m.in. wrzuceniem do gry tego, co tak dobrze robią w telewizji" - stwierdził Dan Greenawalt, szef serii Forza w Turn 10. Pierwszym efektem tej współpracy jest właśnie FM3 Ultimate Collection, w którym znajdziemy: - grę Forza 3, - wszystkie DLC, dająće w sumie 500 furek i 100 track konfiguracji torów, - Xbox Live DLC card - 3 nowe fury jako część Stig?s Garage Car Pack (Koenigsegg CCX, LEXUS LFA, Mercedes Benz SLS-AMG) - 90-minutowe wideo Top Gear, z udziałem Clarksona, Hammonda i Maya - temat dasha Xbox Live z Top Gear. by: PPE ciekawe jaka cena, stawiam na 99-139zl
Opublikowano 7 października 201014 l Temat z acziwami jakos malo odwiedzany i nie wiadomo ktorej odslony sie tyczy. interesuje mnie zaliczenie acziwa Drift Lap - 100 000 pkt - jak i czym i w ogole jak to ogarnac ,do 50 dobijam , a goscie na filmach YT oprocz lansowanie sie riplejem jak maja 300 za duzo nie opisuja. I interesuje mnie acziw za wszystkie auta z kazdej marki .
Opublikowano 7 października 201014 l drift lap ja robiłem mazdą rx7, jakiś setup do driftu pobrałem i wpadło za pierwszym przejazdem na fujimi coś koło 110tys. a co do kupna aut z każdej marki to raczej oczywiste jest, że trzeba posiadać conajmniej jedno auto z każdej marki (bez tych co doszły w dlc).
Opublikowano 7 października 201014 l bierz auto 4x4 skrzynia manual, drugi bieg, fujimi kaido + bez wstydu używaj cofania czasu jak coś zrobisz złe
Opublikowano 8 października 201014 l Ultimate Edition za niecałe 100zł z przesyłką http://www.zavvi.com/games/platforms/xbox-360/forza-3-ultimate-edition/10271921.html Trzeba by gdzieś wcisnąć podstawkę za 50zł i zaoszczędzić na dodatkach ok. 100zł Edytowane 8 października 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 28 października 201014 l Jutro niby premiera, a nigdzie nie mogę znaleźć jak będzie wyglądać okładka...
Opublikowano 5 grudnia 201014 l Mam pytanie, nie mam zadnej blokady/kontroli rodzicielskiej w Xboxie a mimo to gdy chce wejsc na auckje lub witrynę to wyskakuje mi komunikat że ta zawartość jest niedostepna z uwagi na ustawienia kontroli rodzicielskiej, ja zadnej nie mam, nawet jak ja wlaczylem i ustawilem wszystko na wylaczone to tez ten sam komunikat, grac na multi moge ale aukcje i witryny sa zablokowane, dlaczego?
Opublikowano 7 grudnia 201014 l Jak najszybciej nabić lvl? Chodzi mi zarówno o lvl dla kierowcy, jak i dla marek samochodu.
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Wyścigi długodystansowe dają dużo Expa. Każdy wyścig zajmuje koło godzinki, ale frajda jest duża no i kasa wpada ładnie
Opublikowano 9 grudnia 201014 l dokładnie, jednak to jest dla mnie oczywiste, więc nie pisałem kto pożyczy 1200 zł na Fanateca 911 Gt2 ?
Opublikowano 10 grudnia 201014 l Kolejne DLC będzie 10 grudnia, fantastyczna lista muszę przyznać :potter: 1971 AMC Javelin-AMX1973 BMW Motorsport 2002 Turbo 1970 Chevrolet El Camino SS 454 1971 De Tomaso Pantera 1982 DeLorean DMC-12 1987 Ford Sierra RS500 Cosworth 1990 Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution II 1978 Saab 99 Turbo 1983 Volvo 242 Turbo Evolution 1957 Ferrari 250 California
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Ocieka za(pipi)istością. Jak tylko kupię Fm3 od nowa, to zasysam tego paka.
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Ile MSP kosztuje cala zawartosc DLC do Forzy typu trasy, samochody - bez ciuchow do avatar i bzdetow? Edytowane 13 grudnia 201014 l przez Gość
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Nie opłaca się kupować DLC - lepiej kupić z UK Ultimate Collection i zakupić te dwa DLC (2x 400MSP), których nie ma w UC.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Powtórzę pytanie bo może nie zauważono... wie ktoś dlaczego mam zablokowane witryny i domy aukcyjne z komunikatem ze zablokowane jest przez ustawioną blokade rodzicielską której NIE MAM włączonej ?
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Musiałeś mieć założone konto z wiekiem, który wskazywałby, że jesteś niepełnoleti, albo coś się z(pipi)ało. Ja mam dorosłe konto, a nie mogę zrobić migracji bo pisze, że jestem non-adult.
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Nie wiem w jaki sposob ten koles zmodyfikowal FM3 ze podczas gry/replayu ma modele garazowe http://www.youtube.com/user/pictureghost1#p/u/5/WUd7e257yp8 http://www.youtube.com/user/pictureghost1#p/u/4/fhQS6sAAP3M http://www.youtube.com/user/pictureghost1#p/u/15/7DYf0wWMPlA Dodal nawet dym przy burnoutach http://www.youtube.com/user/pictureghost1#p/u/28/tSRxJVY9Qwk
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Kiedyś czytałem, jak kolesie edytowali sobię pliki z Forzy i odpalali taką gre na Jtagowanej konsoli, więc może tutaj też tak było. Zresztą widać przypis "not available in retail version"