Skocz do zawartości

Red Faction: Guerrilla

Featured Replies

• Odpowiedzi 84
  • Wyświetleń 11,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie było tematu jeszcze o tej grze? Hmm, no sam także nie znalazłem...

Tutaj zapowiedź gry + inne screeny.

Opublikowano

Wreszcie ( wszystko na to wskazuje ) jakaś NAPRAWDĘ nowatorska strz. FPP/TPP na nexgeny .

Części na PS2 ( w te grałem ) były jednymi z ciekawszych strz. FPP , mimo kilku sporych/średnich zastrzeżeń , choć głównie wynikały one z niemocy sprzętu . Oby ( z kolei - przy tej mocy konsol i co za tym idzie możliwości zaprojektowania rozwałki ) tym razem nie przesadzili z czytelnością obrazu ( i co za tym idzie czytelnością rozgrywki ) - bo tu widzę niebezpieczeństwo nie(pełnego)udania się gry .

Edytowane przez Paweł Dziuba

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Przeszedłem jedynke i dwójke na PC to i w 3 poszpilam, ale szans na wybitny tytuł nie widze za duzych :> Oby seria seria szła prawem sinusoidy, bo o ile pierwsza czesc bardzo fajna, tak dwójka to jedna z najbardziej wymeczonych gier (zmuszalem sie zeby skonczyc :P )

Opublikowano

Podobno premiera miala byc 30 stycznia, ale chyba nie wyszla jeszcze ?

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tu http://www.thq-games.com/uk/redfaction , trzeba się zarejestrować, potem dostaniesz mailem wiadomość że się dostałeś (jakie są szanse nie wiem, ja dostałem przed chwilą). Z linka od maila wybierasz już tylko jaka wersja cię interesuje Xbox360 czy PS3.

Opublikowano

Jakby komuś to nie wyszło to widziałem na necie już zripowane demko dla osób które złożyły preordera.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warto je zdobyć bo gra zapowiada się bardzo dobrze. Rozwałka i dość duża ilość misji powinna zapewnić mocny tytuł na wakacje.

Edytowane przez Dante

Opublikowano

bezkitu, wtf-game, pierwsze wrażenie jest takie ze nie wiadomo za bardzo o co chodzi, czy my tu jesteśmy jacyś poszukiwani? ktoś nas ściga? ludzie mijają nas spokojnie i bohater zaczyna na pełnym luzie gdy nagle jakaś, kurna, policja(?) zaczyna do nas strzelać. Biegamy po miniaturowych wąwozach, skrzynek z bronią nie wysadzi granat ale uderzenie w nie młotkiem wywoła mega eksplozje, w ogóle młotek to najpotężniejsza machina zniszczenia w grach evah, jeden pracowity gość z młotkiem potrafi wyburzyć niewielki obóz z murowanymi budynkami. Ogólnie całość wygląda dziwacznie, sztucznie, nie przemyślanie, miniaturowe góry i ogólny wtf, takie było moje pierwsze wrażenie.

Edytowane przez okoolarnik

Opublikowano

Mlot jest potezny bo jesli bedziesz w jakims budyku a ktos tak go uszkodzi ze zawali sie na ciebie to jak wyjdziesz? bedziesz strzelal z bazooki by rozwalic sciane? Wolisz znow robic loada mimo ze zrobilem podrodze 2 dodatkowe misje? Mi to nie przeszkadza, bo nie zawsze bedziesz mial jakis ladunek czy bazooke a tak pare machniec w sciane i jestesmy w srodku.

Edytowane przez signap

Opublikowano

Mi demko przypadło do gustu.

Ciekawa fizyka.

Zapowiada się dobra gierka.

Fajnie prezentują się eksplozje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Demko bardzo fajne, fizyka super ale trochę dziwna.

Rozumiem że z młota mogę rozwalić ścianki zdomu (widać że cienkie) ale kamienny mur? Tak samo auto, ledwo wjechałem w dom a ściany się rozwaliły, ale mimo że została jedna ściana dach był praktycznie cały -_-

Ale i tak zagram ;]

Opublikowano

Sproboj takim smiesznim autkiem wjechac w mur czy domek (nie mowie o aucie "policji" jak rowniez takiego trucka) :)

Opublikowano

demo mnie zaskoczyło nad wyraz pozytywnie - ciepłe kolory, przyzwoity design i prawie że genialna fizyka

trochę kamera za blisko ale po re5 już jestem przyzwyczajony jak hipek zajmuje 50% ekranu lub więcej

na pewno wciągnę, ale za jakiś czas - Riddick ma pierwszeństwo