Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rock Band 2

Featured Replies

Opublikowano

Potrzebujemy z El Loco Chocko 2 osób, jedna wokal, jedna gitara, ew. można się zmieniać, żeby zrobić achievementa za 90 sek overdrive'a. W 3 nie ma szans tego zrobić, więc jak będziecie na live i będziecie chcieli grać to dajcie znać do nas jak będziemy na live :).

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 97,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wiem z czym macie problem. Właśnie przed chwilą zrobiliśmy tego aczika z bratem 8) Dani California, bas i gitara na medium. Powinno wpaść.

Opublikowano

Pelipe! Wbijasz na wokal :P, ja na gitarze, Chocko na perce i kogoś się znajdzie do bassu. A tak na poważnie to ja mogę na Bassie na Expercie (chyba, że jakieś poryte Visions to na Hardzie), Ty też gitarka Expert, Chocko perka Expert i jedziemy :D.

Dziś pograliśmy sobie trochę Chocko i naprawdę było nieźle, najlepsza rzecz z achievementem na 90 sek. overdrive, ponad 1h męczyliśmy się, żeby tego achieva zrobić, nic... (musze punkty kupić, żeby zaimportować piosenki z RB1, dlatego nie miałem Dani California) gramy dalej, kilka piosenek mija, a tu nagle wpadło :D.

Opublikowano
Jakie songi dlc polecacie?

Wszystko The Who, wszystko Red Hotów.

Opublikowano

Pack All The Remains, pack Nirvany i utwory: Fortunate Son i Jukebox Hero . To moi faworyci.

Opublikowano

Redmitsu, ja Ci powiem tak: wejdź pod ten link, zobacz, co fajnego mają na Marketplace i wybierz coś sobie ;) Każdy ma inne gusta przecież, chociaż muszę przyznać, że utwory Metallici mają jedne z lepiej zrobionych nutek w całej grze, szczególnie na perkusji.

Opublikowano
Którą perke polecacie? z RB lub RB2?

Z tego forum jeszcze raczej nikt nie miał okazji grać na perce z dwójki jako że w Europie jej jeszcze nie ma ;) Ale skoro perka z RB2 jest lepiej wyciszona, stabilniejsza i w ogóle fhói ulepszona no to chyba wybór jest jasny.

Opublikowano

Z tego forum jeszcze raczej nikt nie miał okazji grać na perce z dwójki jako że w Europie jej jeszcze nie ma ;)

Miał. Perkusji RB1 nigdy nie miałem, ale ta z 2. chodzi u mnie idealnie.

Opublikowano

Z tego forum jeszcze raczej nikt nie miał okazji grać na perce z dwójki jako że w Europie jej jeszcze nie ma ;)

Miło.

Opublikowano

Toteż dlatego napisałem raczej, gdyż wiedza moja jest ograniczona.

Opublikowano

Z cyklu "dziś pytanie, dziś odpowiedź". Czy jeżeli wyeksportuję songi z RB1 płacąc poprzez konto LIVE amerykańskie (którego nie używam) to bez problemu będą mógł grać piosenki z jedynki na moim głównym koncie europejskim?

Opublikowano

Tia. Sam tak zrobiłem :)

Edytowane przez jarken

Opublikowano
Ma ktoś z Was perke Drum Rocket 2? Albo gral na niej?

Chyba chodzi o drum rocker, grałem na niej jest bardzo sympatyczna.

Opublikowano

Jak wyeksportować piosenki z RB1 do RB2? Posiadam RB2,a na dniach mam mieć RB więc przydałoby się wiedzieć co i jak :) Pozdro

Opublikowano

Na koncie musisz mieć 400 mpooints, włączasz RB1 - w opcjach masz 'Export Songs', i voila.