Opublikowano 5 grudnia 201212 l Zapowiedź grupy na Weszło: "Trzy ekipy wielkiego formatu i jeden Kopciuszek. A zatem, bez przynudzania - Chelsea z pierwszego, a dalej Juve lub Szachtar. Skoro wszystko już jasne, skorzystamy z okazji i przedstawimy skazanego na pożarcie debiutanta z Danii - Nordsjaelland." Oraz przypominamy klasyk dotyczący grupy D: "Grupa śmierci, w której – mimo wszystko – daleko przed resztę powinien odjechać Manchester City z Roberto Mancinim za kółkiem. (...) Jeśli na tle "The Citizens " okaże się, że "Królewscy" to nawet nie Ferrari z zatartym silnikiem, a Cinquecento... wolimy nie myśleć, co mistrzowie Anglii zrobią w następnych spotkaniach z Dortmundem i Ajaksem." Edytowane 5 grudnia 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 5 grudnia 201212 l Oczywiście wielki nieomylny ekspert sportów wszelakich ogqozo typował zupełnie inaczej.
Opublikowano 5 grudnia 201212 l 12 minut przed końcem strzela Galatasaray, a parę minut później - Celtic. It is over. Oczywiście wielki nieomylny ekspert sportów wszelakich ogqozo typował zupełnie inaczej. Niekompetencja nie polega na tym, że ktoś wytypował 1 a wyszło 2, tylko jak bardzo ludzie piszący profesjonalnie o piłce nożnej nie mają pojęcia, jak grają w piłkę tak znane ekipy jak Chelsea czy City. Według nich, były nienaruszalnymi potentatami, ale na jakiej podstawie - zapewne nigdy się nie dowiemy. Edytowane 5 grudnia 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 5 grudnia 201212 l Nie ma to jak zabić najlepszego piłkarza w historii wpuszczając go w meczu zupełnie o nic.
Opublikowano 5 grudnia 201212 l Nie no jasne, że mistrz Anglii i zwycięzca CL ( pomijam styl ) przed sezonem powinni być typowani do 3 miejsca max w grupie. Mam nadzieję, że obstawiłeś ich odpadnięcie po fazie grupowej i jesteś już bogaty i możesz nadal spędzać życie oglądając wszystkie możliwe sporty 24/7.
Opublikowano 5 grudnia 201212 l Tak jak napisałem w pierwszym zdaniu odpowiedzi na twojego posta, nie chodzi mi o zabawę w celne typowanie. Jeśli nie masz ochoty się przejmować tym co się do ciebie pisze, zawsze lepszą opcją od durnych docinek jest niepisanie niczego. Edytowane 5 grudnia 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 5 grudnia 201212 l Przyspieszenie w ostatniej akcji godne Grzesia Rasiaka zaprezentował. Ogqozo wiem, że Ty wiesz wszystko lepiej i przed sezonem wiedziałeś, że oba zespoły grają tak słabo, że nie można ich nazwać murowanymi faworytami, szacun
Opublikowano 5 grudnia 201212 l Manchester przegrał, ale teraz się wkurwią i dojadą City. No na pewno ta porażka odpoczynkowego składu w meczu o pietruchę ich zdruzgotała. Zresztą wiadomo nie od dziś, że United bez Van Persiego to nie jest ekipa na 1/8 finału. Ale po to kupili Van Persiego.
Opublikowano 5 grudnia 201212 l A miał pobić rekord Gerda. Potroją dawkę sterydów i jeszcze w weekend będzie grał.
Opublikowano 5 grudnia 201212 l Ponoć karłowi NO. 1 nic nie jest prócz stłuczonego kolana (tak śledzący super dziennikarze na TVP1 wyjęli). Oby to była prawda bo CL bez Barcy/Messi/ego to tylko popłuczyny :ph34r:
Opublikowano 5 grudnia 201212 l przeciez kazdy wie, ze lm oglada sie tylko dla barcy. w momencie gdy jakis sedzia przegra barcy mecz to idzie sie ogladac boje w lidze europejskiej. tak to funkcjonuje..
Opublikowano 6 grudnia 201212 l trzy niemieckie ekipy z pierwszego miejsca. licze, ze losowanko bedzie ok i wszystkie teamy zagraja w 1/4. losowanie w piatek?
Opublikowano 6 grudnia 201212 l Prawda, 20 grudnia. Coś czuję, że BM trafi na RM w 1/8. Chciałbym zobaczyć finał BVB - BM. To by było coś.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Chcialbym final BVB - Juve. Mam tez nadzieje, ze Barcelona i Real nie dojda do finalu.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l fajnie, 3 niemieckie ekipy w cwiercfinalach. najtrudniejsze zadanie przed schalke, ale mysle, ze dadza rade.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Mamy pary 1/8. Schalke - Galatasaray Juventus - Celtic Bayern - Arsenal Borussia - Szachtar Barcelona - Milan Manchester - Real PSG - Valencia Malaga - Porto O Ty chamie, wyprzedziłeś mnie o sekundę. W sumie fajne wyrównane pary, no może tylko Milan nie ma po co wychodzić na murawę. Ja tego screena widziałem jak się tylko losowanie zaczęło i podpis "testowe losowanko", nie wiem ocb, ale dziwna sprawa.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Ktoś mi wyjaśni czemu Milan musial trafić na Barcelone jak było jeszcze PSG i MU w koszyku? Edit: dobra już skumalem czemu Edytowane 20 grudnia 201212 l przez Pelipe