Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy komentator C+ zna Rumuński, czy wszyscy wymawiający Stjała się mylą, bo on za każdym razem mówił Steaaała.

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Mylą, nie mylą... w próbie przełożenia na polskie głoski to jest coś pomiędzy tymi opcjami. Teoretycznie "e", chociaż przy szybszej wymowie faktycznie brzmi jak "j" bardziej może. Nie załamywałbym się.

Opublikowano

Myślę, że wszyscy się zgodzą, że najsilniejszym zespołem z 4. koszyka bez wątpienia będzie Napoli, chyba jedyna "nowa" ekipa, które może hipotetycznie namieszać. Czyli grupa śmierci może wyglądać tak: Barcelona, PSG, Dortmund, Napoli. Ewentualnie dla fanów angielskiego Ferrari: Barcelona, PSG, City, Napoli. Pełne koszyki zamieszczę po rozstrzygnięciu meczów, choć na ten moment już tylko dla PSV widzę realne szanse zaskoczenia.

Opublikowano

A jak zespol z Kazachstanu awansuje do LM? Caly czas zespol z KAZACHSTANU ktory przed pierwszym meczem zlozyl ofiare z kozy czy tam barana ma 2 bramy przewagi.

Opublikowano

Już nie, piękny gol dla Celticu. Myślę, że Szkoci jeszcze powalczą.

Fajna ta nowa reklama Heinekena z perkusją, dobrze że Liga Mistrzów wraca. Niestety mecz Milan-PSV póki co dość nudnawy, ale PSV ciągle w zasięgu,

Opublikowano

1175338_10202568257629304_1734362831_n.j

Ot, takie drobne porównanie, dobitnie świadczące o różnicy w klasie Legią a drużyną rozgrywającą swe mecze w Poznaniu. 

Opublikowano

ciekawe w jakiej klasie mieści się rzucanie czym popadnie w zawodnika gości wykonującego rzut rożny

Opublikowano

Podejrzewam okolice 500k € ;) Swoją drogą kibice szykujący oprawy itd to ciekawa grupa - im większe dostają kluby kary, zamykane są trybuny itd tym bardziej starają się dostać jeszcze większe kary. Ja wiem against modern football, nazi power i czystosc rasy, ale bez przesady.

Opublikowano

Wczorajsza końcówka w meczu Celticu z tymi ogórkami była epicka. Tyle wygrać ;)

Opublikowano

ciekawe w jakiej klasie mieści się rzucanie czym popadnie w zawodnika gości wykonującego rzut rożny

w klasie meczów ze steauą - patrz pierwszy mecz w Bukareszcie

Opublikowano

Polska szlachta patriotyczna powinna pokazać swoją wyższość cywilizacyjną nad rumuńskim planktonem : (

Opublikowano

Kiedy pierwsze mecze LE ? :}

Bramkarz Legii doznał urazu kolana w ostatnich minutach meczu ze Steauą. W optymistycznym wariancie nie zagra 4-5 tygodni, w pesymistycznym jego przerwa potrwa 8-9.
Opublikowano

Kibice Lecha niech Ci powiedzą. :sorcerer:

Opublikowano

Mimo wszystko fajnie, że Wisła dała ostatnio szansę powalczyć o LM i tym słabszym klubom.

Opublikowano

Kibice Lecha niech Ci powiedzą. :sorcerer:

Za rok :turned:

1175338_10202568257629304_1734362831_n.j

Ot, takie drobne porównanie, dobitnie świadczące o różnicy w klasie Legią a drużyną rozgrywającą swe mecze w Poznaniu. 

Dwie różne sytuacje ale ok. Niby "kumaty" a jednak debil.

Opublikowano

Jeszcze Napoli na koniec, ale BĘDZIE POLSKI MECZ ! To już wiemy jaka grupa będzie pokazywana na tvp1 ;)

Opublikowano

GROUP A

Man. United(ENG)

Shakhtar Donetsk(UKR)

Leverkusen(GER)

Real Sociedad(ESP)

GROUP B

Real Madrid(ESP)

Juventus(ITA)

Galatasaray(TUR)

København(DEN)

GROUP C

Benfica(POR)

PSG(FRA)

Olympiacos(GRE)

Anderlecht(BEL)

GROUP D

Bayern(GER)

CSKA Moskva(RUS)

Man. City(ENG)

Plzeň(CZE)

GROUP E

Chelsea(ENG)

Schalke(GER)

Basel(SUI)

Steaua(ROU)

GROUP F

Arsenal(ENG)

Marseille(FRA)

Dortmund(GER)

Napoli(ITA)

GROUP G

Porto(POR)

Atlético(ESP)

Zenit(RUS)

Austria Wien(AUT)

GROUP H

Barcelona(ESP)

Milan(ITA)

Ajax(NED)

Celtic(SCO)

Opublikowano

Heh, gdyby nie Legia, to bym sobie może londyńczyków na żywo obejrzał.

Opublikowano

grupa f zdaje się być najbardziej wyrównana