Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League

Featured Replies

• Odpowiedzi 22,7 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Godzinę temu, Zwyrodnialec napisał:

Real na kolanach z pełnymi ustami :xboxssie:

No Liverpool dziś mocny skład 

image.thumb.png.69ae8e8673a465d2cb26d378614cba22.png

Opublikowano

No trochę się chłopaki wkurwili. Mogłem napisać tylko na kolanach, albo tylko z pełnymi ustami. Może by skończyli na 2:3  :leo:

Opublikowano

Kurde jakby tak jeszcze Lipsk pokonał Man City (z najlepszym piłkarzem wszech czasów Haalandem) i jakby wszystkie 4 angielskie ekipy odpadły, no pomarzyć można, ale by było.

Opublikowano

Oglądałem ten mecz z trzema kumplami. Jeden z nich i ja to fani Realu, pozostali dwaj to fani Barcelony. No, trzeba przyznać, że przez pierwsze 15 minut byli bardzo zadowoleni, ale szybko Im się zmienił nastrój :D 

Przy 2:0 byłem wściekły na Courtois, ale o wynik końcowy się nie martwiłem. Było już tyle remontad, że nie jestem zaskoczony, że wygrali. Zdziwiło mnie tylko, że wrzucili im aż 5 bramek.

Opublikowano

Niby i tak dobrze, ale po tej drugiej połowie zostaje niedosyt, bo były szanse na 0-0-4. Nie bez powodu gracze Lipska byli źli, słysząc ostatni gwizdek. Po przerwie stało się jasne, że jednak Man City jest do pyknięcia, Lipsk miał nawet przewagę w posiadaniu piłki w drugiej połowie, ale potwórzyć to będzie pewnie ciężko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwszy raz w 2023 roku Chelsea zdobywa dwa gole i co gorsza nie ma się co dziwić, Dortmund nie istnieje w tym meczu. Jak to jest lider Bundesligi, to Anglicy nie przejmą się specjalnie.

Opublikowano

Przy 2-0 Dortmund zaczął coś grać, świetna decyzja.

Opublikowano
27 minutes ago, ogqozo said:

Pierwszy raz w 2023 roku Chelsea zdobywa dwa gole i co gorsza nie ma się co dziwić, Dortmund nie istnieje w tym meczu. Jak to jest lider Bundesligi, to Anglicy nie przejmą się specjalnie.

No nie wiem, moze inny mecz ogladam, ale oprocz Chilwella, ktory zalatwil dwa gole najlepszy w Chelsea będzie Kepa który 2 razy fantastycznymi interwencjami ratował. Moze na livescore tego nie podawali

Opublikowano

No cóż, 600 milionów funtów vs 0 eurocentów wydane zimą. Szybka kontuzja Brandta i brak Kobela robi swoje. BVB miało szeroką kadrę ale znów robi się szpital :frog:

Opublikowano

Poza tym rzutem wolnym to Kepa nie miał chyba w ogóle interwencji do momentu gola na 2-0, no ale w tym innym meczu pewnie te prawdziwe interwencje też były fantastyczne. 

Tak naprawdę miał dużo więcej roboty po bramce na 2-0 niż przez cały mecz przed, i to mówi historię tego meczu. Chelsea znowu oddała inicjatywę kompletnie. Wielka szkoda, bo Dortmund pokazał wiele gdy już musiał. Może jakby mieli zamiar wygrać to spotkanie, to by wygrali. A tak, zostało jak co roku gdybanie i eruopejskie rozczarowanie.

Opublikowano

rok w rok czekam na mecz, w którym psg po raz kolejny odpada, żeby zobaczyć to:

2f1cca40774f16720b3fbfb6a5060d45_crop_exact-2111249856.jpg.08d54aa4b80b2b9c4d6564c839ec3d5e.jpg

bezcenne :banderas:

Opublikowano

Już za rok na pewno się uda, tylko menedżer trener Ymbappe sprowadzi jeszcze z 10 piłkarzy. 

Opublikowano

W sumie śmieszne, ze PSG ma w składzie dwoch ofensywnych pilkarzy, z 7 bocznych obroncow i z 10 srodkowych pomocnikow. Nawet nie maja kogo wprowadzić, żeby cos odmienił z przodu.