Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

Dobra Inzaghi, dawaj już tego Zalewskiego, bo przegracie. notlikethis

• Odpowiedzi 22,7 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jak PSG teraz tego nie wygra, to już nie wiem, co musiałoby się stać, żeby trofeum zdobyli. Inter na razie nie dojechał. Kwestia, czy dojedzie w drugiej połowie.

Opublikowano

Problem jest taki, że PSG praktycznie przez cały sezon pokazywało jak powinno się grać w piłkę. Nie licząc potknięć w LM, to odsyłali z kwitkiem każdego po kolei. Teraz wypoczęci i zmotywowani muszą pokazać czy gen przegrywa da się wydrapać shotgun

Opublikowano

Simone chce to wygrać bez Zielińskiego i Zalewskiego na boisku? No co za debil i dałn, masakra.

Opublikowano

Zalewski "na aferę". Zobaczymy, póki co żółta kartka. Niech zrobi zamieszanie, bo póki co to stypa.

Opublikowano

Biseks już się połamał po wejściu.

Opublikowano

Tak sobie spojrzałem na historię finałów LM i praktycznie żadnego z ostatnich 6 lat nie pamiętam. Z tym będzie tak samo.

W ogóle dopiero jak wszedłem na www to mnie olśniło, że w tatym toku grało BVB z Realem. BVB kurwa.

W między czasie był nawet finał Tottenham - Liverpool. Niezłe jaja.

Opublikowano

Spokojnie panowie, zaraz wejdzie Zieliński i się rozkręci

Teraz, bartiz napisał(a):

Tak sobie spojrzałem na historię finałów LM i praktycznie żadnego z ostatnich 6 lat nie pamiętam.

Brałeś szczepionkę na covida?

Opublikowano

No co Ty, jakbym brał to bym pamiętał. Miałbym mikrochipa.

Opublikowano

Jeszcze tyle czasu, że na 4 się nie skończy.

Opublikowano

Szkoda, że jednak ta Barcelona się nie dostała do finału. Kibel taki, że się we łbie nie mieści.

Opublikowano

No to Inter pięknie zamyka spaniały sezon.

Opublikowano
Teraz, Sven Froost napisał(a):

Kurwa ale ten final jest przykry jak ktos nie lubi PSG

a ktoś ich lubi?

Opublikowano

Przecież Inter powinien zwrócić hajs swoich kibicom za bilety i podróż po takim występie. pawel