Opublikowano 31 maja 20251 r Jak PSG teraz tego nie wygra, to już nie wiem, co musiałoby się stać, żeby trofeum zdobyli. Inter na razie nie dojechał. Kwestia, czy dojedzie w drugiej połowie.
Opublikowano 31 maja 20251 r Problem jest taki, że PSG praktycznie przez cały sezon pokazywało jak powinno się grać w piłkę. Nie licząc potknięć w LM, to odsyłali z kwitkiem każdego po kolei. Teraz wypoczęci i zmotywowani muszą pokazać czy gen przegrywa da się wydrapać
Opublikowano 31 maja 20251 r Simone chce to wygrać bez Zielińskiego i Zalewskiego na boisku? No co za debil i dałn, masakra.
Opublikowano 31 maja 20251 r Zalewski "na aferę". Zobaczymy, póki co żółta kartka. Niech zrobi zamieszanie, bo póki co to stypa.
Opublikowano 31 maja 20251 r Tak sobie spojrzałem na historię finałów LM i praktycznie żadnego z ostatnich 6 lat nie pamiętam. Z tym będzie tak samo.W ogóle dopiero jak wszedłem na www to mnie olśniło, że w tatym toku grało BVB z Realem. BVB kurwa.W między czasie był nawet finał Tottenham - Liverpool. Niezłe jaja.
Opublikowano 31 maja 20251 r Spokojnie panowie, zaraz wejdzie Zieliński i się rozkręci Teraz, bartiz napisał(a):Tak sobie spojrzałem na historię finałów LM i praktycznie żadnego z ostatnich 6 lat nie pamiętam.Brałeś szczepionkę na covida?
Opublikowano 31 maja 20251 r Uuu, trzeba przyznać, że PSG z przytupem wygra swoją pierwszą Ligę Mistrzów.
Opublikowano 31 maja 20251 r Szkoda, że jednak ta Barcelona się nie dostała do finału. Kibel taki, że się we łbie nie mieści.
Opublikowano 31 maja 20251 r Teraz, Sven Froost napisał(a):Kurwa ale ten final jest przykry jak ktos nie lubi PSGa ktoś ich lubi?
Opublikowano 31 maja 20251 r Przecież Inter powinien zwrócić hajs swoich kibicom za bilety i podróż po takim występie.