Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Barca o awans do baraży pewnie powalczy na Camp Nou z potężnymi Duńczykami w ostatniej kolejce, akurat mam bilet, więc w sumie się cieszę, że ten karykaturalny Urugwajczyk znowu zasabotował ten projekt. Arsenal niech sobie wygrywa grupeńkę, pewnie nastapi potem brutalna weryfikacja w pucharowej, tak jak to zrobił Liverpool, imo ta faza grupowa średnio ma znaczenie, ważne, by być w top24, co pokazało ostatnio PSG. Zielu jaka forma strzelecka, niemniej jednak nie uratował Interu dzisiaj.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Barca o awans do baraży pewnie powalczy na Camp Nou z potężnymi Duńczykami w ostatniej kolejce, akurat mam bilet, więc w sumie się cieszę, że ten karykaturalny Urugwajczyk znowu zasabotował ten projekt.Arsenal niech sobie wygrywa grupeńkę, pewnie nastapi potem brutalna weryfikacja w pucharowej, tak jak to zrobił Liverpool, imo ta faza grupowa średnio ma znaczenie, ważne, by być w top24, co pokazało ostatnio PSG.Zielu jaka forma strzelecka, niemniej jednak nie uratował Interu dzisiaj.Brutalna weryfikacja?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Sezon długi można się wykrzaczyć na każdym kroku. Arsenal nie utrzyma takiej mocarnej formy grając w lidze angielskiej gdzie każdy mecz to walka o tytuł ( chcialbym odszczekac ).
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Sezon długi i wszystko może się zdarzyć - to wiadome. Natomiast o brutalnej weryfikacji w przypadku Arsenalu to można było mówić dwa sezony temu, teraz to czysta herezja.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Brutalnie to weryfikuje życie Slota i Liverpool. Dostał samograj Kloppa + sezon życia Salaha i okrzyknięto go geniuszem. Teraz dostał piłkarzy za pół miliarda i ciężko nawet wybrać, który gra gorzej. Do tego dziadki na wyjebce na środku obrony, Salah dostał wypłatę i gra na poziomie Frankowskiego.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Niemniej fajnie, że Zarząd twardo przy nim stoi. Pewnie już jasno sobie powiedzieli, że w tym sezonie majstra nie będzie, ale powrót do dobrej gry i utrzymanie się w TOP5 to minimum jakie musi dowieźć, żeby utrzymać posadę.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W Liverpoolu to ktoś musi wstrząsnąć szatnią, a najwidoczniej Slot nie jest w stanie tego zrobić. Dotychczasowy kręgosłup tej drużyny (Salah, Virigil, Gomez, Becker) to ludzie, którzy w życiu swoje już wygrali (i zarobili), a młodzi myślą że zrobi się samo. W mojej ocenie tam grać chcę tylko Szoboszlai i Ekitike, reszta to statyści. A wielkie transfery póki co zawodzą lub są wiecznie kontuzjowani - Isak, Wirtz. No słabo to wygląda.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tylko dlaczego Szoboszlai może sam, a innym trzeba pomagać w motywacji i koncentracji? Przy tych zarobkach, to jest po prostu ich psi obowiązek, podstawa każdego meczu. Na prywatnego psychologa ich stać, jeśli sami nie potrafią wykrzesać z siebie zaangażowania. To nie może być wymówka, kiedy mówimy o serii meczów. Kto dba o koncentrację i motywację Slota? Kto dba o waszą koncentrację i motywację w pracy? To jakiś absurd, przecież dla nich to praca jak każda inna.Nawet Mourinho krytykując ostatnio zawodników (po wygranej 2:0 z jakimś trzecioligowcem) za brak zangażowania powiedział:Krytykując zawodników, krytykuję też siebie. To ja muszę wydobyć z nich to, co najlepsze. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez krzysiek923
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Bardzo dobre pytania. Ale niestety nie mam tej tajemnej wiedzy i najwidoczniej w Liverpoolu też jej nie mają Głównym zadaniem trenera jest (oprócz ustawienia taktyki i strategii na mecz) tak nastawić fizycznie i psychicznie piłkarzy żeby grali na 100% - taka moja opinia. Dlatego też zazwyczaj jak dobrzy (na papierze) zawodnicy grają słabo i zawalają mecze, to leci trener, a nie grajki.