Opublikowano środa o 22:201 dzień Barca o awans do baraży pewnie powalczy na Camp Nou z potężnymi Duńczykami w ostatniej kolejce, akurat mam bilet, więc w sumie się cieszę, że ten karykaturalny Urugwajczyk znowu zasabotował ten projekt. Arsenal niech sobie wygrywa grupeńkę, pewnie nastapi potem brutalna weryfikacja w pucharowej, tak jak to zrobił Liverpool, imo ta faza grupowa średnio ma znaczenie, ważne, by być w top24, co pokazało ostatnio PSG. Zielu jaka forma strzelecka, niemniej jednak nie uratował Interu dzisiaj.
Opublikowano wczoraj o 06:46 1 dzień 8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Barca o awans do baraży pewnie powalczy na Camp Nou z potężnymi Duńczykami w ostatniej kolejce, akurat mam bilet, więc w sumie się cieszę, że ten karykaturalny Urugwajczyk znowu zasabotował ten projekt.Arsenal niech sobie wygrywa grupeńkę, pewnie nastapi potem brutalna weryfikacja w pucharowej, tak jak to zrobił Liverpool, imo ta faza grupowa średnio ma znaczenie, ważne, by być w top24, co pokazało ostatnio PSG.Zielu jaka forma strzelecka, niemniej jednak nie uratował Interu dzisiaj.Brutalna weryfikacja?
Opublikowano wczoraj o 07:05 1 dzień Sezon długi można się wykrzaczyć na każdym kroku. Arsenal nie utrzyma takiej mocarnej formy grając w lidze angielskiej gdzie każdy mecz to walka o tytuł ( chcialbym odszczekac ).
Opublikowano wczoraj o 07:38 1 dzień Sezon długi i wszystko może się zdarzyć - to wiadome. Natomiast o brutalnej weryfikacji w przypadku Arsenalu to można było mówić dwa sezony temu, teraz to czysta herezja.
Opublikowano wczoraj o 07:55 1 dzień Brutalnie to weryfikuje życie Slota i Liverpool. Dostał samograj Kloppa + sezon życia Salaha i okrzyknięto go geniuszem. Teraz dostał piłkarzy za pół miliarda i ciężko nawet wybrać, który gra gorzej. Do tego dziadki na wyjebce na środku obrony, Salah dostał wypłatę i gra na poziomie Frankowskiego.
Opublikowano wczoraj o 09:15 1 dzień Niemniej fajnie, że Zarząd twardo przy nim stoi. Pewnie już jasno sobie powiedzieli, że w tym sezonie majstra nie będzie, ale powrót do dobrej gry i utrzymanie się w TOP5 to minimum jakie musi dowieźć, żeby utrzymać posadę.
Opublikowano wczoraj o 14:52 1 dzień W Liverpoolu to ktoś musi wstrząsnąć szatnią, a najwidoczniej Slot nie jest w stanie tego zrobić. Dotychczasowy kręgosłup tej drużyny (Salah, Virigil, Gomez, Becker) to ludzie, którzy w życiu swoje już wygrali (i zarobili), a młodzi myślą że zrobi się samo. W mojej ocenie tam grać chcę tylko Szoboszlai i Ekitike, reszta to statyści. A wielkie transfery póki co zawodzą lub są wiecznie kontuzjowani - Isak, Wirtz. No słabo to wygląda.
Opublikowano wczoraj o 15:13 1 dzień Tylko dlaczego Szoboszlai może sam, a innym trzeba pomagać w motywacji i koncentracji? Przy tych zarobkach, to jest po prostu ich psi obowiązek, podstawa każdego meczu. Na prywatnego psychologa ich stać, jeśli sami nie potrafią wykrzesać z siebie zaangażowania. To nie może być wymówka, kiedy mówimy o serii meczów. Kto dba o koncentrację i motywację Slota? Kto dba o waszą koncentrację i motywację w pracy? To jakiś absurd, przecież dla nich to praca jak każda inna.Nawet Mourinho krytykując ostatnio zawodników (po wygranej 2:0 z jakimś trzecioligowcem) za brak zangażowania powiedział:Krytykując zawodników, krytykuję też siebie. To ja muszę wydobyć z nich to, co najlepsze. Edytowane wczoraj o 15:15 1 dzień przez krzysiek923
Opublikowano wczoraj o 15:33 1 dzień Bardzo dobre pytania. Ale niestety nie mam tej tajemnej wiedzy i najwidoczniej w Liverpoolu też jej nie mają Głównym zadaniem trenera jest (oprócz ustawienia taktyki i strategii na mecz) tak nastawić fizycznie i psychicznie piłkarzy żeby grali na 100% - taka moja opinia. Dlatego też zazwyczaj jak dobrzy (na papierze) zawodnicy grają słabo i zawalają mecze, to leci trener, a nie grajki.