Opublikowano 14 września 20168 l Można powiedzieć, że Dąbrowski zamiast biec za Abamejangiem to maszerował. Łapiecie...? Marsz, marsz Dąbrowski.
Opublikowano 14 września 20168 l Można powiedzieć, że Dąbrowski zamiast biec za Abamejangiem to maszerował. Łapiecie...? Marsz, marsz Dąbrowski. a oni kiedykolwiek biegali?
Opublikowano 14 września 20168 l Alderwelelele strzela. Komentator: "that will give half-time... a rather rosier complexion". Ech, chciałbym tak operować słowem. Za to niemieckie ekipy jak to zawsze niemieckie ekipy w LM - Gladbach dostaje baty, a Leverkusen w ciągu dwóch minut straciło prowadzenie 2-0. Naprawdę dobry Sporting. Real męki by coś stworzyć. Edytowane 14 września 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 14 września 20168 l Przerywamy transmisje by polaczyc sie na zywo z rodzinnym domem w zawierciu No i o co ci chodzi? Grają słabo, bo to jest różnica poziomów. Jednak to nadal Legia gra w Lidze Mistrzów. A jak się bramkę uda zdobyć, to będzie fajnie. Także miejcie pieczywko, I don't give a damn. Edit: Dąbrowski i Czerwiński kryminalna gra. Edytowane 14 września 20168 l przez Rozi
Opublikowano 14 września 20168 l Nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem tak słaby zespół w LM. Nigdy? To co się dzieje w defensywie przypomina mi https://www.youtube.com/watch?v=dn4KLaEhMsc Edytowane 14 września 20168 l przez Gość
Opublikowano 14 września 20168 l Eksperci w stiudiu TVP są rozbrajający: Marcin Żewłakow: Zawodnicy Legii powinni rozluznić się.
Opublikowano 14 września 20168 l Ja wczoraj Celtic. Ale to nie Legia, więc się nie śmiejemy. Nie. Celtic mimo mocnego wpyerdolu grał wczoraj lepiej niż dzisiaj Legia.
Opublikowano 14 września 20168 l O ile w Warszawie ,mozna liczyc na nizsze wymiary kary , tak w Madrycie to im do(pipi)ia mocniej niz Barcelona Celtikowi
Opublikowano 14 września 20168 l Gdyby legia grala z barca byloby 7-0 ale do przerwy Cr zrobi im GB na odpowiedz trójki Lionela.
Opublikowano 14 września 20168 l Przecież to jest aż nadto widoczne, że po 20 minutach BVB po prostu przestało się spinać i zaczęły się indywidualne popisy Dembele.
Opublikowano 14 września 20168 l pewnie legia gra na easy bo konami jeszcze serwerow pesa nie wlaczylo
Opublikowano 14 września 20168 l Gdyby legia grala z barca byloby 7-0 ale do przerwyCr zrobi im GB na odpowiedz trójki Lionela. Żeby tylko trójkę. Nie od dziś wiadomo, że Ronaldo lubi nastrzelać takim ogórom.
Opublikowano 14 września 20168 l Przecież to jest aż nadto widoczne, że po 20 minutach BVB po prostu przestało się spinać i zaczęły się indywidualne popisy Dembele. To wlasnie smutne, od 20 minuty borussia gra na 30% mozliwosci a i tak dominuje nad legia jak chce.
Opublikowano 14 września 20168 l Sporting prowadzi, piękna sprawa. Po tym, jak Benfica Jesusa grała w LM, zaskakuje mnie ich gra. Ale najlepszy mecz chyba i tak na Wembley. Wszedł Dembele i od razu inaczej. Edytowane 14 września 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 14 września 20168 l Przecież to jest aż nadto widoczne, że po 20 minutach BVB po prostu przestało się spinać i zaczęły się indywidualne popisy Dembele. To wlasnie smutne, od 20 minuty borussia gra na 30% mozliwosci a i tak dominuje nad legia jak chce. tam lepiej realu pilnuj teraz xD
Opublikowano 14 września 20168 l Jakieś zadymy na trybunach. Na razie jakieś ploteczki, foteczki, ale uprzedzając fakty... Ze Sportingiem i Realem bez kibiców? "Guess who's back, aaaaand it's gone"
Opublikowano 14 września 20168 l Ten mecz to dowód, że fifa jest realistyczna, można wbiec w pole karne i minąć trzech obrońców jak tyczki. Niech już nie strzelają bo typera mi zepsują.
Opublikowano 14 września 20168 l Jak ktoś ma FB to dobry filmik z akcji na stadionie https://www.facebook.com/tojestekstraklasa/videos/1278241548887152/ Ale UEFA MAFIA!
Opublikowano 14 września 20168 l Myślę że nawet Tylko Widzew RTS zagrałby lepiej niż Legia. a nawet jeśli nie, to chociaż oprawa by była ładniejsza
Opublikowano 14 września 20168 l Taki tam niegrozny incydent https://www.youtube.com/watch?v=8SNVmj5lso8