Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

jakby mial 0,0000000000000000000000000000000000000000001% honoru to by za 10min na konferencji podal sie do dymisji

czyli co legia>united

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 430,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Z kim oni to przegrali? XD

Opublikowano

Masakra, niby remis ale United dalej nie umie samodzielnie strzelić gola xD

Opublikowano

niech oni dzis przegraja i ten debil niech dzis dymisje sklada

Opublikowano

Z własnej woli nie odejdzie. Musza go zwolnić. Szkoda tylko że na jego miejsca ma być en portugalski ćwok. Wszystkie zespoły jakie trenował mi obrzydził :(

Opublikowano

Manchester nie rozstanie sie z tym debilem przynajmniej do konca sezonu. Był czas, że mocno wierzyłem w jego zwolnienie kiedy przegrali z Bournemouth i zremisowali z Chelsea. Jeśli go po tamtym nie wywalili to już go nie wywalą.

Opublikowano

btw jakis link do transmisji? nc+ sie nie popisal i nawet na multilidze nie pokazuja

Opublikowano

Na tvp sport będą teraz transmitować, bo się tenis skończył

Opublikowano

xdd faktycznie :D kto wygryzl united? radwanska?

Opublikowano

Mlody to pewnie podwyżkę cyknie za te gole.

Opublikowano

depay dzis tez chyba cos wciagnal przed meczem bo juz tak dobrego w united go nie pamietam

Opublikowano

A czy kiedykolwiek Messi to był jakiś wybitny kuglarz i kabotyn? Raczej nie w tym jego moc tkwi. Pajgi wstanie to ci napisze co i jak, wierze.

Opublikowano

Messi ma wy(pipi)ongo na tricki, co zresztą zrozumiałe bo mija wszystkich balansem ciała nie z tej ziemi, nie do podrobienia typ, chociaż Maradona był pierwszy heheszki.

Opublikowano

No Depay wreszcie coś wczoraj grał, ale nie ma co się jarać, bo to tylko pastuchy z klubu, którego nawet nazwy nie potrafię wymówić.

Za to ten Rashford... Ciekawe czy będzie jak z Machedą, czy jak z Wilsonem (ten też wje'bał dwie bramy z Hull i teraz się tuła).

Opublikowano

niech oni dzis przegraja i ten debil niech dzis dymisje sklada

Po takim epickim 5:1 to na bank zapewnił sobie spokój do końca sezonu, jeszcze pyknie Arsenal w niedziele i już w ogóle bailando.

Opublikowano

Nim będzie 1/4 to Manchester dawno będzie za burtą