Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Europa League

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 457,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Kompromitacja Legii na Cyprze... Nie wykorzystali swoich szans w pierwszej połowie, w drugiej kompletnie słaniali się na nogach i AEK świetnie to wykorzystał. Niestety, dwumecz raczej rozstrzygnięty, bo nie wierzę, że Legia będzie w stanie odrobić trzy bramki i nic nie stracić. Szkoda, bo gdyby chociaż przegrali 1:2 czy 1:3 to ta nadzieja byłaby większa, a tak... Drużyna moim zdaniem słabsza od Banika, ale strzelała gole w bardzo łatwych sytuacjach. No cóż, Legia może powoli szykować się na starcie z Hibernianem (który pokonał Partizana w el. LKE), bo to prawdopodobnie z nimi powalczą o jesienną kampanię w Lidze Konferencji.

Opublikowano

Nie interesuje sie polskimi druzynami jakos mocno od paru lat ale kurwa ja myslalem ze to AEK Ateny xD A to jakies ogorki z cypru. Faktycznie nasza liga coraz mocniejsza.

Opublikowano

Czyżby jednak szykowało się...

image.png

Opublikowano

Jeszcze prawie cała druga połowa a tu już taka klęska w Poznaniu sadkek

Opublikowano

Po raz kolejny wszystko ponad LKE to dla polskich drużyn granica wpierdolu.

Opublikowano

Żenujący występ Lecha. Ja wiem, że kontuzje, że cały pierwszy skład prawie leży na łóżku u lekarza, ale no jednak nie przystoi tak wysoko przegrywać u siebie z mocnym, ale nie jakimś topowym rywalem. Inna sprawa, że mistrz Polski też nie może sobie pozwolić na tak krótką ławkę rezerwowych w kontekście rywalizacji na kilku frontach. Jedyny pozytyw z tego spotkania to fakt, że Lech spadnie do LKE i tam powinien już punktować.

Opublikowano

Według Transfermarkt kadra Genk warta jest prawie 2x tyle co Crvena, a juz ekipa z Belgradu byla poza zasięgiem w dwumeczu... reggie

Opublikowano

Crvena Zvezda była poza zasięgiem, a to ekipa, która tydzień później dostała u siebie 1:2 z Pafos i zapewne do LM ostatecznie nie wejdzie... Lech ma wybitne "szczęście" w eliminacjach, gdy zdobywa mistrzostwo. Trafiają zawsze najtrudniejszego możliwego rywala (jedynie Breidablik był wyjątkiem od normy), a na dodatek mają zawsze wtedy problemy ze składem. Jak teraz nie sprzedali od razu wszystkich najlepszych zawodników to znowu dopadła ich plaga kontuzji i w sumie to na to samo wyszło... A potem się kończy blamażami i myśleniem: "co by było, gdyby...".

Opublikowano

Ale jak to dostała u siebie 1:2 z Pafos. To Pafos sobie myśli, że można tak sobie wygrywać meczów i wchodzić do LM, a nie kombinować jak pospadać do najłatwiejszej ligi i tam ciułać sprytnie punkty, aż się awansuje 15 miejsc wyżej od ligi która cię leje i tak się wchodzi do LM?

Opublikowano

Po prostu polskie zespoły są słabe i dostają co roku oklep. Stare znałem. Poziom lke to jest adekwatny poziom naszych zespołów bo jak widać le to za wysokie progi już nie mówiąc o lm