Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytania różne, różniste

Featured Replies

Opublikowano

ile mniej więcej wyniesie mnie naprawa tylnich hamulców i ręcznego w cieniasie? ewentualnie da radę to samemu zrobic?

Edytowane przez Yakubu

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 344,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, miałem nadrobić więc jak obiecałem opiszę tę sytuację z E-Klasą.   Jakieś 2 tygodnie temu udało mi się umówić na przetestowanie srebrnego E55 AMG, rocznik końcówka 2005, pełen wypas oczywiści

• Od ily tys zaczynaja sie auta, obojetnie jakie, ktore jak sie kupi to jest sie snobem i szpanerem ? No powiedz mi ? Ty chyba jestes umyslowo opozniony twierdzac, ze to szpanerstwo. Jasne, po ch uj mie

• Zwykle żółte to pic na wodę.  Blue Blocker to są powłoki na soczewki dokładnie do jazdy zmierzchowej i w ciężkich warunkach pogodowych (mgła, deszcz, zachmurzenie, zmierzch). BB blokuje cześć pasma św

Opublikowano
<br />Jak dla mnie taka moc styka akurat i przy zmianie samochodu szukałbym właśnie czegoś z taką ilością koni. To wg. Ciebie jaką moc musi mieć samochód o masie ok. 1300 kg żeby było "fajowo"? 200? 250 KM?<br />
<br /><br /><br /> kazda moc starcza tylko na jakis czas . pozniej jak sie przyzwyczaisz to znowu jest za słabo. przy 1300kg mam 200KM i koncze własnie kompresor na 250-260. troche polatam i zaczne myślec co dalej.
Opublikowano

260 km i napęd na przód? Rozważ instalację pantografu, bo bez jazdy po szynach za bardzo tym nie skręcisz. <br /><br />

<br />

Opublikowano

260 km i napęd na przód? Rozważ instalację pantografu, bo bez jazdy po szynach za bardzo tym nie skręcisz. <br /><br />

<br />

szpera na pokładzie , odpowiednie zawieszenie i opony ot cała tajemnica. nie takie moce da się przenieśc przy fwd.

Opublikowano

Przykład pierwszy z brzegu Focus RS :>

Opublikowano

Wynika coś z zakupu przez normalną osobę, która nie chce nic odliczać od podatku auta z homologacją na ciężarowe? Większe ubezpieczenie, czy coś podobnego? I co trzeba zrobić żeby móc wyje.bać kratkę legalnie?

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Matula szuka dla siebie pierwszego samochodu, na calosc chce przeznaczyc 5k, na sam samochod najrozsadniej byloby wydac 4k.

W gre wchodzi Micra K11 i Corsa B, co lepsze z tych dwoch ? Matce zalezy na prostym samochodzie ktory bedzie tani w utrzymaniu i nie bedzie sie je.bal co chwile.

Dzisiaj jade obejrzec pierwsza Corse, o ta - http://otomoto.pl/opel-corsa-C19515551.html

Opublikowano

Jeśli chodzi o koszty eksploatacji to niestety, ale honda nie będzie tańsza od opla.

Edytowane przez marcin_N

Opublikowano

Silnik ma byc 1.0, ze wzgledu na ubezpieczenie.

Bylem zobaczyc tego Opla, obejrzalem go zanim zadzwonilem do wlasciciela, bo stal pod blokiem i niestety blacha w slabym stanie.

Troche babelkow, rys, malych ognisk, progi zaczyna juz brac, w kilku miejscach byla byle jak malowana, np na zdjeciu z przodu widac ogniska przy lampie, nie bylo ich dzisiaj, ale slepy by zauwazyl ze bylo tam malowane, jakby ktos sprayem to zamalowal.

Dalej juz nie sprawdzalem, zadzwonilem i powiedzialem ze rezygnuje :)

Edytowane przez Siwy_

Opublikowano

jeździłem 3 lata peugeotem 106 1.0 - nic się z autem nie działo przez ten czas, po kupnie filtry, olej, płyny + zawieszenie i tak 3 lata przejeździł. "polecam" może nie brzmi dobrze ale warto pomyśleć o takim wozidełku.

i one raczej nie rdzewieją :) (mój miał rysę przez cały bok do metalu wręcz i nic go nie ruszyło)

Edytowane przez hooki

Opublikowano

Jak 1.0 to sprawdz jeszcze VW Polo albo Nissana Micra. Wiecej w tej pojemnosci juz nic ciekawego nie znajdziesz w tej kwocie.

Opublikowano

O co chodzi z tym emytem? Widziałem w Gdyni takie bramki i się zdziwiłem, chyba jestem sporo do tyłu...

Opublikowano

czy przerobienie 118 konnego bmw e46 na gaz to

a) mega wiocha

b) troche wies

c) "hehe, debil."

d) no w sumie

e) spoko

?

kolega pyta :blush:

Opublikowano

Kazde auto z gazem to wiocha. Silnik benzynowy jest na benzyne.

Opublikowano

ile kosztuje naprawa wgiętego tylniego zderzaka ( pod światłami) wgiecie wielkosci pilki od nogi.

Wystuka si,e czy trzeba kupic cały zderzak?

Opublikowano

ile kosztuje naprawa wgiętego tylniego zderzaka ( pod światłami) wgiecie wielkosci pilki od nogi.

http://bit.ly/nRYZEm

tu powinny byc cenniki

Opublikowano

Popraw linka, bo odsyłą mnie do google a tam nie ma.

Opublikowano

Myśle, że ceny powinny sie zaczynać od ok 250zł. Da sie na ciepło naprawić taki zderzak ale nie każdemu sie pewnie bedzie chciało i każą ci wymienić.

Opublikowano

jakie auto? plastik czy jakiś lakierowany?

Opublikowano

Lepiej jechać na giełdę/szrot i kupić nowy.

Opublikowano

Mnie stuknieto, ale niewazne.