Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

W North Fishu mają fajną promocję na kanapki/sałatki. Po godzinie 18 dwie w cenie jednej. Tym sposobem za kanapkę z grillowanym tuńczykiem, czerwoną cebulką, suszonymi pomidorami i oliwkami zapłaciłem 4 zł :)

1366101104_marconi_big.jpg

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 573 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

w360.jpg

3,99zł w kauflandzie, koleś przede mną w kolejce wziął ponad 30 sztuk. Jak na mrozona pizze to bardzo dobra, dodałem tylko trochę sera.

Opublikowano

Jak lubicie kebab i przypadkiem bywacie w kraku, to polecam się wybrać na kalwaryjską do la marsy/masy(coś w ten deseń). Nie jadłem lepszego w kraku, ale słyszałem głosy, że nie tylko ja. Kebab jagnięcy, własnoręcznie robiona pasta z papryczek(ostra, ale tak jak powinna- pot, łzy, ale nie wykręca kiszek i nie pali gardła) i za(pipi)isty, pikantno-orientalny napój na bazie jogurtu(ajram, chyba tak się nazywa). Porcja duża, a cena bardzo przystępna. Nie przestraszcie się wystroju lokalu;-)

Opublikowano

chyba cie poje.bało :confused: ten caly chicker, czy jak sie to zwie, to mała bułka na kształt tej z longera i dwa malutkie plasterki kurczaka. do tego trochę sałaty i w miarę dobry sos. dla mnie to kompletne nieporozumienie i strata pieniędzy. lepiej wsunąć cziza standardowego.

[...]

zamknij molde

od czizburgera zbiera mi się na rzygi a te govno co jadłem to była jedyna dobra rzecz jaką miałem wtedy okazję jeść od dwóch dni.

wiem, że małe i nie opłacalne ale fchvj dobre.

mniam mniam

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

Jak lubicie kebab i przypadkiem bywacie w kraku, to polecam się wybrać na kalwaryjską do la marsy/masy(coś w ten deseń). Nie jadłem lepszego w kraku, ale słyszałem głosy, że nie tylko ja. Kebab jagnięcy, własnoręcznie robiona pasta z papryczek(ostra, ale tak jak powinna- pot, łzy, ale nie wykręca kiszek i nie pali gardła) i za(pipi)isty, pikantno-orientalny napój na bazie jogurtu(ajram, chyba tak się nazywa). Porcja duża, a cena bardzo przystępna. Nie przestraszcie się wystroju lokalu;-)

pasta to ajvar a ten napój to ayran

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Potwierdzam, zreszta pisałem juz kiedys o tym. Tylko z właścicielem się ciężko dogadać :)

Opublikowano

Qurrito wraca do KFC. Cieszę siębo bardzo lubię ten fast food a tej legendarnej kanapki nie miałem okazji nigdy spróbować.

Opublikowano

No,  wreszcie będzie po co do kfc iść. 

Opublikowano

Ostatnio zasmakowałem w tostach ze Zjednoczonych Kurczaków.

Jak mam małego głoda to wolę tam zostawić kasę niż w Macu np.

Opublikowano

Spróbowałem wreszcie sławetnego Qurrito i niestety- zawód. Jakieś to to mdłe, bez wyrazu, sos to coś pomiędzy barbecue a salsą, naleśnik za duży, ser nieroztopiony, zero warzyw, a jedynym dobrym elementem jest mięso, którego niestety jest za mało. Lepiej stripsy kupić albo dopłacić 1 zł i kupić wielkiego i pysznego poketa z sosem pieprzowym. Nie polecam, mimo, że  na zdjęciach wygląda zachęcająco. Ale nie jest tak tragiczny jak niesławne kebaby z KFC.

Opublikowano

jadłam jeszcze zanim zniknęły z menu i moje wspomnienia były dokładnie takie same jak u Hrubaza. Za to na wrocławskim rynku otworzyli mexican grill bar Jalapenos i za 14 zł można zjeść na prawdę smaczną quesadillę

Opublikowano

8,90 zł. b-smart powiększony  i jeszcze by na colę w puszce starczyło

Opublikowano

KFC jest za(pipi)iście dobre, tylko drogie.

Minimum to dla mnie mnie 2 Grandery, do tego jakieś picie i robi się 25 zł za głupiego fast-food'a. Troche dużo. Taki Twister za dyche jest na 3-4 gryzy, no bez jaj.

Opublikowano

No ale przynajmniej nie jest taki jałowe jak Mc Donalds.

Opublikowano

Jak można zjeść 2 Grandery i mieć jeszcze mało? :O Ważysz 400kg?

Opublikowano

TY chyba żartujesz ważę 92 kg i grandera jadłem zaraz jak pojawił się w KFC i jedyne co czułem to niesmak bo reklama za(pipi)ista ale jak przyszło co do czego to dobrze że był napój bo on sprawił że nie wyszedłem głodny :)

Opublikowano

Ja się po granderze, frytkach i coli ruszyć nie mogłem oO

Opublikowano

Dzisiaj opier.doliłem qurrito, frytki i kukurydzę. Nie powiem, było ok, najadłem się, ale za ten sam hajs mam kanapeczkę w sabłeju, którą mimo wszystko bardziej się napcham.

Opublikowano

najlepszy kebab na swiecie jest w toruniu u turka, kolo pawilonu przy umk.