_Red_ 11 979 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Z maca to tylko lody bym chciał. Mięso tam jest kompletnie bez smaku a big mak jest sprasowany jak kapeć. Dopłać 5 zeta i idź do burgerowni Google -> http://pizzaportal.pl/Lublin/Lub-Burger -> ludzie polecajo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jadlem wczoraj doener kebaba w sevi kebab. Nie polecam ku.rwa, nie polecam. Moj drugi raz i sam nie wiem czemu popelnilem ten blad bo pierwszy byl dokladnie taki sam - mala porcja, cena (19,50), suche frytki i kur.wa wisienka na torcie czyli "surowka" w postaci pokrojonych, surowych warzyw. Tak, tylko warzyw, zero dresingu, czy chocby nawet kropli oleju. Na plus mieso bo nie bylo jakies przesadnie paskudne i nawet aromatycznie. Ale calosc, glownie przez cene i surowe, do omijania szerokim lukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Zjadlbym dobrego burgera we Wroclawiu. Co polecacie?Wujek koniecznie Karavan na żydowskiej dzielni, dla mnie najlepszy burger we Wro, no i lokal bardzo fajny, z miłymi stolikami na zewnątrz. Edit: http://krvn.pl/ Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez balon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jadlem wczoraj doener kebaba w sevi kebab. Nie polecam ku.rwa, nie polecam. Moj drugi raz i sam nie wiem czemu popelnilem ten blad bo pierwszy byl dokladnie taki sam - mala porcja, cena (19,50), suche frytki i kur.wa wisienka na torcie czyli "surowka" w postaci pokrojonych, surowych warzyw. Tak, tylko warzyw, zero dresingu, czy chocby nawet kropli oleju. Na plus mieso bo nie bylo jakies przesadnie paskudne i nawet aromatycznie. Ale calosc, glownie przez cene i surowe, do omijania szerokim lukiem. Niestety w mojej mieścinie to samo, kupiłem kebaba za 12,50 zł i byłem głodny, znajomy wziął zestaw za 21,50 i to samo. Smak kiepski, porcie małe jak za taką cenę. Na pewno już tak nie zawitam Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 *_* czas odwiedzic znowu moa ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Bylem dzis na classicu z serem lazur. Niebo w mordzie, lepsze niz ten z burakiem i ananasem. Bulka jest swietna, bo dosc plaska i szeroka, wiec latwo burgera do dzioba wcisnac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Erix łap plusa za cynk. Chyba najlepsza kanapka ze wszystkich "tygodniówek" jakie jadłem w Moa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) kusicie mnie tym moa, ale w krakowie ostatnio byłem chyba z 6 lat temu.. musze przemyśleć jakiś wypad chociaż obym sie nie zawiódł, w wawie jest burger bar (jeden z pierwszych który przyczynił się do rozpowrzechnienia burgerowni), jest drogi (25-35zł) , mięsa używają dobrych ras, bułki robią własne nawet, teoretycznie full wypas, ale jak tam jadłem to było.. dobre, może nawet bardzo dobre, ale jednak nie wybitne, nie powalało smakiem, za to ceną powalało bo jadłem wersje za 28zł nie chciał bym sie przelecieć do moa na drugi koniec polski i dostać jedynie dobrego burgera.. Edytowane 2 Maja 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Przecież to jest tania jednodniowa wycieczka. A osobiście wątpię żebyś znalazł w PL lepszą burgerownię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) nie no, aż tak mnie nie po(pipi)ało żeby jechać do krakowa tylko po to żeby zjeść burgera, ale jeśli bede planował jakieś wakacje w górach to naprewno wezme pod uwage przystanek w krakowie żeby srawdzić moa inna sprawa że jak sie umie zrobić w domu dobrego burgera to ten miastowe, nawet z najlepszych knajp wcale nie są aż tak powalające, moje domowe burgery bardziej kipią smakiem niż te co jadłem na mieście Edytowane 2 Maja 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 nie no, aż tak mnie nie po(pipi)ało żeby jechać do krakowa tylko po to żeby zjeść burgera, ale jeśli bede planował jakieś wakacje w górach to naprewno wezme pod uwage przystanek w krakowie żeby srawdzić moa inna sprawa że jak sie umie zrobić w domu dobrego burgera to ten miastowe, nawet z najlepszych knajp wcale nie są aż tak powalające, moje domowe burgery bardziej kipią smakiem niż te co jadłem na mieście ekhm zlot jest w czerwcu ekhm Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 ekhm jestem mało towarzyski raczej sie nie wybieram ;p ekhm Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) moa *_* dlaczego mi to robisz kiedy mam coraz mniej pieniedzy i chce isc na diete? ;_; Zlot w koncu w krk czy w zakopcu? EDIT: juz wiem Edytowane 2 Maja 2014 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
konsolopececiarz 7 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Kurfa - ja nie wiem czy to ja jakiś goło(pipi)ec czy Wy takie bambry ale dwie - dwie i pół dychy za burgera? Bez jaj, dobry żart. Najlepsze fast foody ever to "stragany" z Gyros Pita w Grecji, przesada. Tureckie donery, nawet te naj nie mają startu. Edytowane 4 Maja 2014 przez konsolopececiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Normalna cena przecież. Mniej więcej tyle co zestaw w makdonaldzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dla mnie też 2 dychy za burgera bez frytek i żadnego napitoka to przesada. Zestaw w macu kosztuje ok. 17 zł + są kupony. Np. Zestaw z big mac, napój i frytki kosztuje dyszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ale zazwyczaj w cenie burgerow sa frykti. Jednak doliczajac picie to sie robi ok 25zl. wiec nijak ma sie cenowo do zestawu w macu (nawet powiekszonego). Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 W maku to masz kapcia nie burgera. Co to w ogóle za porównanie, mrozone bułki, mieso (pipi) wie z czego, soli na(pipi)ane. Za 16zł mam takiego burgera i najem się nim bardziej niz dwoma bigmacami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ale ktos moze chciec frytki i picie do tego twojego burgera i juz 16zl nie wyjdzie. Ludzie patrza na cene i to ile za nia dostaja, zwlaszcza jak otrzymuja jeszcze od mamy kieszonkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ale zazwyczaj w cenie burgerow sa frykti. Jednak doliczajac picie to sie robi ok 25zl. wiec nijak ma sie cenowo do zestawu w macu (nawet powiekszonego). Powiększony zestaw w maku kosztuje jakieś 17-18zl. Jak dla mnie prawdziwy burger z zayebistej wołowiny i z super dodatkami jest warty dopłacenia 7-8zl, no ale co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 myślę tez że raczej codziennie nikt burgera nie je, ani codziennie na obiadki do restauracji nie chodzi przeciętny kowalski i te dodatkowe 7-8 zł nie zrobi różnicy (mi nie robi różnicy) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Mi tez nie robi roznicy. Odnioslem sie do posta kogos tam, ze cenowo mac wychodzi taniej (bo wychodzi) i nie oferuje tylko samego burgera. Ktos woli burgera za cwierc stowy bez frytek i coli, inny chce dac 17zl i miec troche ziemniaka i slodzonej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) akurat porownywanie burgerowni do maka jest bluźnierstwem, w maku za 17 zł dostajesz coś co jest warte z 10zł max, - kapcia, kilka ziemnikaów i rozwodnioną cole, w burgerowni za 20-25zł dostaje sie coś co jest warte swojej ceny a jak ktoś lubi oszczędność to nie powinien nawet zbliżać sie do maka bo ciężko sie tam najeść, znacznie bardziej finansowo opłaca sie zwykły chińczyk gdzie za 12-15 dostaje sie wielki talerz żarcia Najlepsze fast foody ever to "stragany" z Gyros Pita w Grecji, przesada. Tureckie donery, nawet te naj nie mają startu. to prawda też je uwielbiam chociaż odrazu mówie - drogich burgerowni nie traktuje jako fastfoody więc nie walczą one o pierwsze miejsce z greckim gyrosem, oba są na 1 miejscu w swoich kategoriach;d Edytowane 4 Maja 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Najlepsze burgery to ja robię w domu, ewentualnie na grillu. Kupuję świeżutką wołowinkę, mieloną przy mnie i dodatki jakie tylko chcę. Mięsko też przyprawiam po swojemu i za 3 dyszki wychodzi kilka kozackich burgerów i w chvju mam te burgerownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 W ogole na chvj jesc na miescie, lepiej wszystko w domu gotowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi