Opublikowano 11 czerwca 201410 l cicho to nie może sie wydać, za długo pracowałem na szacunek w polskim rapie żeby sie wydało że jestem byłym metalem a burger roziego spoko, jadłbym, aż żałuje że jak ostatnio byłem w centrum to wymiękłem widząc kolejke w barn burgerze, trzeba było poczekać i zjeść coś
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Drogo, wiekszość dobrych burgerowni w Gdyni ma ceny w przedziale 14-20zł za podobne rozmiary.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Aktualnie moja top 5 lista krakowskich burgerowni: Nie wiem jak reszta Krakusów? 1. Corner Burger 2. Burgertata 3. Moaburger 4. Slow Burger 5. Love Krove
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Aktualnie moja top 5 lista krakowskich burgerowni: Nie wiem jak reszta Krakusów? 1. Corner Burger 2. Burgertata 3. Moaburger 4. Slow Burger 5. Love Krove spróbuj jeszcze Well Done http://www.zwidelcem.pl/post/po-prostu-wolowina-czyli-well-done/ znajduje się na końcu ulicy Mostowej w sumie przy Placu Wolnica na Kazimierzu. Polecam Burgera Jack Daniels, bardzo to smaczne jest.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l zrobiłam ostatnio burgery z grilla z rukolą, camembertem, czerwoną cebulą i zgrillowanymi plastrami ananasa + sos BBQ. polecam mocno, jak komuś znudziły się zwykłe sałata + pomidor + ser. brzmi apetycznie i zakładam, że nie popijane szklanką tłuszczu.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Jutro robię burgery na grillu. Piszę tego posta teraz, abyście czekali zniecierpliwieni. Edytowane 12 czerwca 201410 l przez Rozi
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Jakie mięso kupujesz? Polecam gotwe burgery z Lidla, 98% wołowiny, 2 sztuki za 5 zł. Chyba już tu o nich pisałem.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l A ja nie pamietam czy Cie pytalem: to jest samo mieso, czy chodzi o burgery w bulkach? Bo jedynie kojarze z Lidla burgery amerykanskie w zamrazarkach - dwa kotlety 500g (9.99zl), ale strasznie tluste, pol szklanki lardu sie wytapia podczas smazenia.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Chodzi mi o samo mięso, jest z tej serii grillowej, za 4,99 dwie sztuki.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Chodzi mi o samo mięso, jest z tej serii grillowej, za 4,99 dwie sztuki. bylem w dwoch lidlach, nie ma czegos takiego.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l No tym mówię właśnie. Chodzi mi o samo mięso, jest z tej serii grillowej, za 4,99 dwie sztuki.bylem w dwoch lidlach, nie ma czegos takiego. Słabo szukasz, albo słabego masz Lidla.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Jakie mięso kupujesz? Polecam gotwe burgery z Lidla, 98% wołowiny, 2 sztuki za 5 zł. Chyba już tu o nich pisałem. kiedyś kupiłem w lidlu mrożone mięso już ulepione w kotlety, chyba 4 kotlety w paczce, nie pamiętam za jaką cene. ale pamiętam że zjadłem jednego a reszta do tej pory leży w zamrażlaniku, jakieś suche to było i bez smaku też miało napis 98% mięsa w mięsie ja kupuje wołowine mieloną w tesco i sobie ją chwale ostatnio kupiłem chyba w leclercu też wołowine mieloną o ile pamiętam sokołowa, i chyba jednak efekt był gorszy, sporo wody puszcza przy smarzeniu, mniej smaku ma.. sam nie wiem. w każdym razie miałem wrażenie że jednak ta wołowina z tesco znacznie lepiej wychodzi w burgerach i ma znacznie lepszy smak
Opublikowano 13 czerwca 201410 l dzięki, tak sie zastanawiam czy słyszeliście kiedyś powiedzenie że dow(nene) opowiadany milion razy przestaje być śmieszny, a wy już dobijacie do drugiego miliona z tym tłuszczem w dodatku myślicie chyba że mnie to boli, mowilem 10 razy że lubie tłuste żarcie i to prawda, wiec nie rusza mnie to. jedyny kłopot to to że uprawiacie spam zamiast napsiać coś konstruktywnego
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Ja myslalem, ze to byla szklanka zoladkowej xD W nawiazaniu do Twoich nocnych ciągow.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l To one. Drugi z małym kolegą na górze dodatkowo. A co w środku? Cebula czerwona, sałata, pomidor, ogórek konserwowy, ser, sos majonezowo-musztardowy i sos BBQ. Niestety, steki z mięsa wieprzowo-wołowego, ale i tak najadłem się nieziemsko.
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Yano poszedłem za twoim przykładem i kupiłem wołowinę w tesco i byłem w(pipi)iony bo moja elektryczna maszynka do mięsa nie dawała rady włóknom wołowiny, przerzuciłem się na ręczną i to samo za bardzo się zatykało sito. Stare mięso czy jak ?
Opublikowano 14 czerwca 201410 l a propos dyskusji o barn burgerze: W Warszawie żaden burger nie ma do niego startu. Tzn. o ile nic się od roku nie zmieniło, teraz siedzę zagranicą i do Wa-wy wpadam tylko okazyjnie. Jadłem mniej więcej wszędzie (warburger, queen burger, brooklyn burgers, boca burger, bobby burger, mr pancake, to nowe gów.no przy Vitkacu na Alejach) - namnożyło się tego hipsterskiego gów.na jak psów. Barn Burger ma najlepszy stosunek cena-jakość. 26 zł jak na burgera w centrum Warszawy (w cenie frytki, slaw, salsa) to nie jest tak dużo, z cenami spoza Warszawy nie ma co tego porównywać. W takim Brooklyn Burgers w miarę ok burgery zaczynają się od 30, a i tak do Barna nie mają startu. Barn wyróżnia się: -rozmiarem porcji (są naprawdę duże). -jakością składników (grubo krojone fryty przyrządzone na miejscu, maślane bułki, GOTY bekon i wołowina) -zaje.bistymi pozycjami w menu - polecam Szpetną Helę i Mamas Papas & Dupas Bladas -klimat, muzyka i zapach - w środku czuć mordowaną krową, z głośników non stop leci klasyczny rock, a w TV - sport. Minusy - mało miejsca. Polecam obczaić profil restauracji na FB, recenzje ich żarła - http://wygrywamzanoreksja.pl/?s=barn+burger oraz menu - http://www.barnburger.pl Naprawdę pozytywni goście. Inne burgerownie w Warszawie są o klasę niżej. Polecam jeszcze Mr Pancake - jeżeli przeżyjecie hipsteriadę lv 9000, hopsiupowy klimat oraz chu.jową obsługę (w sumie standard w Warszawie), to można tam wciągnąć całkiem ok burgery i ZAJE.BISTE naleśniki oraz szejki. to takie miejsce, gdzie można iść raz na rok i spełnić swoje mokre fast-foodowe sny (naleśnik z bitą śmietaną, bekonem oraz syropem klonowym included).
Opublikowano 16 czerwca 201410 l przez kanghara musze iść do barn burgera... a nie dość że to mi nie podrodze to zapewne przez 90% czasu mają tam kolejke wystającą na ulice... ale skoro tyle zachwytów słysze to musze spróbować
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.