Opublikowano 22 listopada 20177 l 28 minut temu, sprite napisał: A tych frytek nie można łyknąć w McZestawie Powiększonym? Chyba można, ale nie polecam, a nawet odradzam. @Kosmos, jakby taką kanapkę stworzyła jakaś burgerownia, to byłaby najlepsza. Super się te smaki łączą, pycha.
Opublikowano 22 listopada 20177 l Nie no, te frytki to nawet nie wyglądają dobrze. Zresztą, prażona cebulka do czegokolwiek to dla mnie pomyłka w kuchni. W zeszłym roku chyba nie jadłem Drwala, więc teraz chętnie sprawdzę, choć smaka, póki co, jakoś szczególnie nie mam.
Opublikowano 22 listopada 20177 l A można tego drwala edytować tak jak inne burgery? Żeby np wywalić prażoną cebulkę lub sałatę ?
Opublikowano 22 listopada 20177 l Maestro się nie da, tego też pewnie nie. Póki drwal nie wejdzie do stałej oferty tak jak np. podwójny wieśmac, to nie będzie można go modyfikować.
Opublikowano 22 listopada 20177 l Tak. To jest jak zamawiałem za pomocą kiosku, to była opcja Personalizuj. Edytowane 22 listopada 20177 l przez Rozi
Opublikowano 22 listopada 20177 l Chyba sie nie da bo juz kiedys zwrocilem na to uwage i modyfikowanie dotyczylo zestawu a nie samej kanapki (kawa zamiast coli, salatka zamiast frytek itd). Ale moze cos sie zmienilo.
Opublikowano 22 listopada 20177 l Wleciał drwal na ostro jak złoto. Jednak najlepsza opcja z tych wszystkich śmieciowych bułek. Edytowane 22 listopada 20177 l przez messer88
Opublikowano 23 listopada 20177 l Te frytki to jakaś pomyłka, pływają w tym je.ba.nym sosie i mokną, a do tego je jeszcze pakują w pudełko z wieczkiem... Najglupszy pomysł McD od czasów oferty śniadaniowej.
Opublikowano 24 listopada 20177 l W dniu 22.11.2017 o 15:08, Kosmos napisał: A można tego drwala edytować tak jak inne burgery? Żeby np wywalić prażoną cebulkę lub sałatę ? Poproś przy kasie żeby było bez cebuli i sałaty bo nie lubisz.
Opublikowano 27 listopada 20177 l Przy okazji wczorajszej szybkiej wizyty w Polsce postanowiliśmy dać jeszcze jedną szansę drwalowi - wleciała wersja ostra i zwykła. Nadal podtrzymuję zdanie, że kanapka dobra, ale nic szczególnego ponadto, obok najlepszej rzeczy w maku to nawet nie leżało niestety. Te fancy frytki też w sumie ok, ale bez żadnego szału.
Opublikowano 27 listopada 20177 l A ja zjadłem ostatnio drwala z kurczakiem bo kurczę blade zwykły się wyprzedał. Ale to było chu.jowe, jadłem ze łzami w oczach.
Opublikowano 27 listopada 20177 l A czemu? Sucha jakaś, czy nie pasuje kurczak? Właśnie zawsze byłem ciekawy jak ta opcja z kurczakiem.
Opublikowano 27 listopada 20177 l Gurwa smaka robicie, ale nie bede po sluzbie o 8 rano drwala wpier.dalal ;[
Opublikowano 27 listopada 20177 l Krystian ;/ Naszła mnie ostatnio chcica na fast food i poleciałem na bułkę do BB, Big King XXL - podwójny burger więc sporo mięcha, niezły sos, w zestawie frytki. O dziwo całkiem długo mnie trzymał ten kotlet, jakiś taki bardziej treściwy niż te kanapki z Maca. Ogólnie polecam chociaż smakoszem śmieci nie jestem.
Opublikowano 27 listopada 20177 l Ja przez was ostatnio wybrałem się do Mc odświeżyć Drwala na ostro i powiem, że wchodzi, chociaż czegoś mi w niej brakuje. Ta pikanteria jakaś taka mało pikantna i przez to bułka jest po prostu zwykła i ot momentami coś poczujesz. Ten sos, który dają jest tak ujowy, że głowa mała - kiedyś to przynajmniej robili kanapki faktycznie z jalapenio, a nie jakąś zieloną paćką
Opublikowano 27 listopada 20177 l 4 godziny temu, Lucek napisał: Przy okazji wczorajszej szybkiej wizyty w Polsce postanowiliśmy dać jeszcze jedną szansę drwalowi - wleciała wersja ostra i zwykła. Nadal podtrzymuję zdanie, że kanapka dobra, ale nic szczególnego ponadto, obok najlepszej rzeczy w maku to nawet nie leżało niestety. Te fancy frytki też w sumie ok, ale bez żadnego szału. A co jest/bylo lepszego w maku? Tez juz jadlem drwala i spoko ale smrod prazonej cebuli ciagnal mi sie pod nosem przez kilka nastepnych godzin nawet po umyciu zebow
Opublikowano 27 listopada 20177 l Mnie tam smakował podwójny royal na ostro za czasów jak faktycznie dawali do niego jalapenio a nie ten dziwny sos. Big Tasty Bacon też był całkiem smaczny
Opublikowano 27 listopada 20177 l W dniu 24.11.2017 o 20:19, JJoker napisał: Poproś przy kasie żeby było bez cebuli i sałaty bo nie lubisz. To jest najlepszy protip jaki możesz zrobić, bo zawsze masz wtedy ciepłego burgera, a nie z tych co leżą na tych półkach wcześniej przygotowane, które mogły przeleżeć już te 10 minut. Często tak robię, że jeden składnik wywalę, którego nie lubię i pracownik musi zrobić, takie przepisy, bo ktoś uczulony na coś może być, a beknąć nikt za to nie chce w pracy. A burgera z kurczakiem nigdy nie zrozumiem, nie licząc wyjątków w KFC. No ale drwal jak wjechał to cały terminator w gębie, ostatnio to chyba z rok temu jadłem. Smak ten sam, zapomnieć się nie da.
Opublikowano 27 listopada 20177 l Godzinę temu, mcp napisał: Krystian ;/ Naszła mnie ostatnio chcica na fast food i poleciałem na bułkę do BB, Big King XXL - podwójny burger więc sporo mięcha, niezły sos, w zestawie frytki. O dziwo całkiem długo mnie trzymał ten kotlet, jakiś taki bardziej treściwy niż te kanapki z Maca. Ogólnie polecam chociaż smakoszem śmieci nie jestem. No_Maciek
Opublikowano 27 listopada 20177 l Zmartwię Cię - to już nie te czasy, że burgery leżą przygotowane wcześniej na półkach i czekają na klientów. Teraz robi się zamówienia na bieżąco
Opublikowano 27 listopada 20177 l A to też już dobrze, bo miewałem takie sytuacje kiedyś, że burger był zimny i odechciewało mi się jeść w tym momencie, co mimo to nadal praktykuję, bo przeważnie wywalam cebulę
Opublikowano 27 listopada 20177 l Kiedyś w Maku była taka zasada, że przygotowane jedzenie mogło siedzieć na półce maksymalnie godzinę, a potem się je wyrzucało do śmieci. Nie wiem jak jest obecnie.
Opublikowano 28 listopada 20177 l Nie godzinę tylko kilka-kilkanaście minut Teraz jest tak, że robią zamówienie na bieżąco i jeżeli ktoś się pomyli/zrobi za dużo, to idzie do kosza - żadnego przetrzymywania na podgrzewaczu