Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 612,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Ja chyba pójdę w końcu. Ostatni raz drwala jadłem parę lat temu. Ciekawe czy nowe smaki dadzą.

Opublikowano

Wjedzie jeden ostry i widzimy się za rok. W BK można dodać panierowany ser do każdej kanapki, więc mogę zrobić drwala kiedy mam ochotę.

Opublikowano

Mi to ze 2 lata temu zaczela sie totalnie grota nestle korkowac po drwalu i w zeszlym roku odpuscilem, by mi oczy znowu nie wylazily na tronie.

Opublikowano

Mało błonnika ma to żarcie, jebnij sobie jakąś owsianke np po drwalu, to powinno wylecieć gładko.

Opublikowano

Są rzeczy, które warto jeść na mieście, bo w domu ciężko coś takiego odtworzyć albo jest czasochłonne (czyli np ramen), ale burgery się do nich nie zaliczają. Płacić 3 dychy za taki syf, jak można w chacie w 20 min zmontować coś o wiele lepszej jakości, smaczniejszego i TANIEJ. Tak jak Shen napisał, raz do roku się zeszmacić wizytą w Maku jak wrzucą coś nietypowego to jeszcze jeszcze, ale stołować się tam częściej tylko po to, żeby przyjąć puste kalorie, po których człowiek i tak momentalnie znowu robi się głodny, a później pół dnia spędzić na kiblu? KEK

Opublikowano

Troche nie rozumiem dopier.dalania sie do makowiczow w kontekscie kalorii i odzywiania kiedy sam zywisz sie monsterkami. Reszta to juz taki populistyczny bingo belkot, zabraklo jedynie tekstu o psie mielonym z buda. To nigdy nie bylo topowe zarcie, ani cos czym czlowiek sie powinien zywic dluzej niz dwa dni, ale w formie "lakocia" sprawdzalo sie dosknale. Problem jest teraz taki, ze odje.balo im z cenami i w tej kwocie nie sa juz konkurencyjni i spokojnie mozna wybrac cos innego. Albo nie kupowac wcale.

Opublikowano

Od dłuższego czasu już tylko Monsterki zero <3 I masz oczywiście sporo racji co do ceny, to jest mój główny argument dla którego warto, a nawet trzeba jebać te wszytkie fastfoody, bo ich zdrowo przygrzało w dekiel żeby sprzedawać kawałek podeszwy w bułce za niemal 3 dychy, zwłaszcza teraz kiedy konkurencja w postaci kebsów ma się bardzo mocno. Jeszcze nie jest to poziom absurdu z KFC z tymi ich kubełkami (od ilu zaczyna się najtańszy? 50zł?), ale już bardzo blisko.

Opublikowano
4 godziny temu, Soban napisał(a):

Kurde ten syf już prawie 30zł. W tej cenie to mozna spoko chinola lub kebsa wciagnac

Dla mnie to malo jak burger z food tracka 50 zł. A tu chociaż kibel jest i można rece umyć. I dwie dychy taniej

Opublikowano

Food trucki to jest wyższa półka upośledzenia. Rozumiem, jeśli nie ma w okolicy innej opcji i człowieka głód wielki weźmie i złapie za jaja. Ale płacić krocie za żarcie zrobione przez kolesia sikającego do butelki (no ale ma czarne gumowe rękawiczki) i często bez możliwości samemu umyć ręce itd. W jakich warunkach to wszystko jest przechowywane to kolejna sprawa. Nie dla mnie te atrakcje. Nie mam 20 lat.

Opublikowano

I jeszcze jak stana na jakichs imprezach to do kazdego czekanie po >10min w kolejce bo nie ma mocy przerobowych. Cenowo tez juz odklejka. Najwiekszy scam jaki zjadlem z budy na kolkach to zwykly hotdog "amerykanski", czyli w tej miekkiej uparowanej bulce z jakims ogorkiem i parowka tarczynskiego (to byla ich buda) za 26zl kolo magnolii (galeria handlowa we wro) kekw Dekade temu za 5aka byly.