Opublikowano 11 grudnia 20159 l Urwa. Wpierw stołówka firmowa, a teraz się spotkamy w Poznaniu. Najlepiej pod moim rodzinnym blokiem.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Ustawię termin wyjazdu, tak żeby Ci nie zawadzać i przypadkiem się nie spotkać. Dostosuję się, tak jak dostosowałem się ze stołówką, nie martw się...
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Mam tylko nadzieję, że na siłowni się nie spotkamy, bo i tak już chodzę późno, a byłoby awkward, jakbym musiał zostawać na nadgodziny, żeby iść na siłkę kiedy Cię nie ma...
Opublikowano 16 grudnia 20159 l jadłem wczoraj kanapke zbójnicką żeby sobie zrobić przerwe od drwala w sumie też jest całkiem dobra mimo że nawet niespecjalnie lubie placki ziemniaczane, i mimo że nie ma żadnych warzyw, była gorąca i soczysta, dobry sos majonezowy, bekon. drwal oczywiście lepszy ale to też jest ok
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Zbójnicka jest trochę mdła i z drwalem nie ma nawet startu jeśli chodzi o zaspokojenie głodu. Niech zostawią drwala i big tasty w ofercie stałej to już nie będzie aż takiego wstydu chodzić do McD. Edit: dziś wszedł nowy drwal do oferty - z kurczakiem. Edytowane 16 grudnia 20159 l przez Rudiok
Opublikowano 17 grudnia 20159 l No właśnie, jestem ciekaw tego nowego drwala, ale w najbliższym czasie nie będę miał okazji odwiedzić Maca więc proszę o jakąś zgrabną recenzję jak ktoś wypróbuje.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l na mnie nie licz, nauczyłem sie na własnych błędach że burgery z kurczakiem w maku to zło, i już od dawna ich nie tykam, nawet jeśli są wariacją drwala
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Już prawie wziąłem, ale jednak poszedł pikantny. Po ostatnim syfie kurczakowym w McD mam wstręt.
Opublikowano 18 grudnia 20159 l Moa standard ale z serem. I to byl najgorszy moa jakiego do tej pory jadlem. Po pierwsze, bulka chrupiaca jak sucharek i zweglona na rancie. Po drugie, mieso jakos sie tak nie rozplywalo w ustach jak poprzednie ale wydaje mi sie, ze to nie kucharza wina a jakosci miesa. Po trzecie, godzina 18 cala knajpa zaje.bana. Na plus jak zwykle fakt, ze za 18zl dostajemy bulke wielkosci 4 bigmacow.
Opublikowano 18 grudnia 20159 l Zjadłem tam Mamuta i szału bez. Burger jak burger. Niby to wielkie, ale żebym jakoś się obżarł bardzo to nie mogę powiedzieć.
Opublikowano 18 grudnia 20159 l Nie, to nadal bardzo dobra burgerownia i o wiele lepsza opcja na posilek niz makdonadlson czy nawet bk. Na cztery odwiedziny jeden fakap, wiec jak dla mnie nie ma jeszcze tragedii i z pewnoscia wroce aby zobaczyc czy negatywny trend sie utrzymuje.
Opublikowano 18 grudnia 20159 l Ej Mejm no ale BK czy Maca to nie wplątuj do dyskusji o mesjaszach i nie masjaszach burgerowniach.
Opublikowano 18 grudnia 20159 l Pisze tak bo czesto ludzie wola isc na sol z frytkami i kapcia niz za te cene wziac samego burgera w burgerowni. A jesli idzie o porownanie w tej klasie to nadal moa byl najlepszy jakiego jadlem. Inne przegrywaly przez slabo jakosciowo/zrobione mieso.
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Fajna historia jak to burgery przełamują granice https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=893296547415186&substory_index=0&id=469524579792387
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Od 5 stycznia powraca festiwal pizzy w pizza hut znowu bariera kawałków pęknie
Opublikowano 3 stycznia 20169 l To ja chyba też w tym roku się skuszę, bo nigdy nie byłem... ale czy ja tak naprawdę chcę dojadać resztki po innych osobach , bo nie sądzę, żeby naprawdę tak nakładali świeże kawałki każdemu z osobna
Opublikowano 3 stycznia 20169 l No robią pizzę i robią obchód po stolikach, zawsze masz świeżą. Edytowane 3 stycznia 20169 l przez krupek