Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Urwa. Wpierw stołówka firmowa, a teraz się spotkamy w Poznaniu. Najlepiej pod moim rodzinnym blokiem.

Suicide_Silhouette-820.png

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 522,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Ustawię termin wyjazdu, tak żeby Ci nie zawadzać i przypadkiem się nie spotkać. Dostosuję się, tak jak dostosowałem się ze stołówką, nie martw się...

Opublikowano

Znowu wywołujesz we mnie poczucie winy. Stahp!

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że na siłowni się nie spotkamy, bo i tak już chodzę późno, a byłoby awkward, jakbym musiał zostawać na nadgodziny, żeby iść na siłkę kiedy Cię nie ma...

Opublikowano

jadłem wczoraj kanapke zbójnicką żeby sobie zrobić przerwe od drwala

w sumie też jest całkiem dobra mimo że nawet niespecjalnie lubie placki ziemniaczane, i mimo że nie ma żadnych warzyw, była gorąca i soczysta, dobry sos majonezowy, bekon. drwal oczywiście lepszy ale to też jest ok

Opublikowano

Zbójnicka jest trochę mdła i z drwalem nie ma nawet startu jeśli chodzi o zaspokojenie głodu. Niech zostawią drwala i big tasty w ofercie stałej to już nie będzie aż takiego wstydu chodzić do McD.

Edit: dziś wszedł nowy drwal do oferty - z kurczakiem.

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano

No właśnie, jestem ciekaw tego nowego drwala, ale w najbliższym czasie nie będę miał okazji odwiedzić Maca więc proszę o jakąś zgrabną recenzję jak ktoś wypróbuje.

Opublikowano

na mnie nie licz, nauczyłem sie na własnych błędach że burgery z kurczakiem w maku to zło, i już od dawna ich nie tykam, nawet jeśli są wariacją drwala

Opublikowano

Już prawie wziąłem, ale jednak poszedł pikantny. Po ostatnim syfie kurczakowym w McD mam wstręt.

Opublikowano

Moa standard ale z serem. I to byl najgorszy moa jakiego do tej pory jadlem. Po pierwsze, bulka chrupiaca jak sucharek i zweglona na rancie. Po drugie, mieso jakos sie tak nie rozplywalo w ustach jak poprzednie ale wydaje mi sie, ze to nie kucharza wina a jakosci miesa. Po trzecie, godzina 18 cala knajpa zaje.bana. Na plus jak zwykle fakt, ze za 18zl dostajemy bulke wielkosci 4 bigmacow.

Opublikowano

Zjadłem tam Mamuta i szału bez. Burger jak burger. Niby to wielkie, ale żebym jakoś się obżarł bardzo to nie mogę powiedzieć.

Opublikowano

Po ostatnich opiniach to nie jest trochę fałszywy mesjasz ?

Opublikowano

Nie, to nadal bardzo dobra burgerownia i o wiele lepsza opcja na posilek niz makdonadlson czy nawet bk. Na cztery odwiedziny jeden fakap, wiec jak dla mnie nie ma jeszcze tragedii i z pewnoscia wroce aby zobaczyc czy negatywny trend sie utrzymuje.

Opublikowano

Ej Mejm no ale BK czy Maca to nie wplątuj do dyskusji o mesjaszach i nie masjaszach burgerowniach.

Opublikowano

Pisze tak bo czesto ludzie wola isc na sol z frytkami i kapcia niz za te cene wziac samego burgera w burgerowni. A jesli idzie o porownanie w tej klasie to nadal moa byl najlepszy jakiego jadlem. Inne przegrywaly przez slabo jakosciowo/zrobione mieso.

Opublikowano

Czy Mc organizuje wigilię Yanowi?

12 hamburgerów i 3 wazy majonezu.

Opublikowano

To na pewno Jim Carrey, a nie randomowy menel? :notsure:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:fsg: może w końcu sie wybiore

Opublikowano

To ja chyba też w tym roku się skuszę, bo nigdy nie byłem... ale czy ja tak naprawdę chcę dojadać resztki po innych osobach :/, bo nie sądzę, żeby naprawdę tak nakładali świeże kawałki każdemu z osobna

Opublikowano

No robią pizzę i robią obchód po stolikach, zawsze masz świeżą.

Edytowane przez krupek