Opublikowano 15 listopada 20177 l Rozi załatwił. Dzieki, Kamil. Coś nowego się razem z nią poajwi? Na stronie nic nie widzę.
Opublikowano 15 listopada 20177 l Rozi załatwił. Dzieki, Kamil. Coś nowego się razem z nią poajwi? Na stronie nic nie widzę. Nie ma na stronie, z tajnego przecieku to mam. Mają być jeszcze jakieś "frytki z dodatkami".
Opublikowano 15 listopada 20177 l Jak wam strzelę po warnie i blokadzie na tydzień to się uspokoicie czy marne szanse?
Opublikowano 15 listopada 20177 l Na mieście widziałem billboardy z zapowiedzią jakiegoś powrotu w Maku. To chodzi o drwala, czy jeszcze coś szykują?
Opublikowano 20 listopada 20177 l Jadłem w sobotę bułkę śniadaniową z wieprzowiną i jest bardzo słabo, kure.wsko słona.
Opublikowano 22 listopada 20177 l https://mcdonalds.pl/burger-drwala-powrocil/?utm_source=mcdonalds.pl&utm_medium=slider&utm_campaign=promocjazimowa2017main Jest ci on. Te frytki wyglądają fajnie, dziś będzie testowane.
Opublikowano 22 listopada 20177 l Drwal nic się nie zmienił, idealna kanapka, mój boże. Frytki słabe i drogie. Sos serowy wali chrupkami, ostry sos to sos z Kurczakburgera, meh. Mogli zostawić genialne zakręcone.