Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 523,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Czy czapka jest zdejmowalna?

Opublikowano

22 listopada wraca Kanapka Drwala  :cool:

Opublikowano

aiiiiiiiii :banderas:

Opublikowano

Rozi załatwił. Dzieki, Kamil.

Coś nowego się razem z nią poajwi? Na stronie nic nie widzę.

Opublikowano

Wy je ba ne.

Opublikowano

Ciekawe czy, jak z roku na rok, i tym razem będzie słabsza :/

Opublikowano

Rozi załatwił. Dzieki, Kamil.

Coś nowego się razem z nią poajwi? Na stronie nic nie widzę.

Nie ma na stronie, z tajnego przecieku to mam. Mają być jeszcze jakieś "frytki z dodatkami".

Opublikowano

A co, Marzenę chcesz na mięso sprzedać?

Opublikowano

Jak wam strzelę po warnie i blokadzie na tydzień to się uspokoicie czy marne szanse?

Opublikowano

Na mieście widziałem billboardy z zapowiedzią jakiegoś powrotu w Maku. To chodzi o drwala, czy jeszcze coś szykują?

Opublikowano

Drwal w macu to juz taki kevin w polsacie.

Opublikowano

Big tasty bacon by mnie może ruszył, ale drwal, meh...

Opublikowano

Jadłem w sobotę bułkę śniadaniową z wieprzowiną i jest bardzo słabo, kure.wsko słona.

Opublikowano

A to dlatego dzisiaj był korek w drodze do pracy :dynia: 

Opublikowano

Drwal nic się nie zmienił, idealna kanapka, mój boże. 

Frytki słabe i drogie. Sos serowy wali chrupkami, ostry sos to sos z Kurczakburgera, meh. Mogli zostawić genialne zakręcone.