Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 522,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

wow, to byłoby coś. dziś mnie właśnie 20 zł cała zabawa wyniosła, bo byłem wcześniej w tesco i kupiłem puszkę coli.

Opublikowano

WYNALAZŁEM WY(pipi)ISTY PLACEK DO TORTILLI!

-Mąka.

-Sól i Pieprz, minimalna ilość Curry i przyprawy stekowej.

-Oliwa z oliwy

-JASNE PIWO!

-jajeczko(jedno na dość dużą porcję- oddzielnie wymieszać żółtko i białeczko) ;)

Wy(pipi)aność+1000

Opublikowano

Ja w subwayu biore zazwyczaj kurczaka teryaki z sosem slodka cebulka. cos zaje.bistego

Opublikowano

Nie macie kart w swoich Subwayach? Ja zbieram pieczątki na karcie, za każda kanapkę jedną. 8 pieczatek = kanapka gratis.

Opublikowano

W Sopocie otworzyli w zeszłym tygodniu Subwaya. Fajnie, czasami bywam na molo, albo w klubie, to wstąpię :)

Opublikowano

Nie macie kart w swoich Subwayach? Ja zbieram pieczątki na karcie, za każda kanapkę jedną. 8 pieczatek = kanapka gratis.

skad wziac?

Opublikowano

Spytaj płacąc.

Ostatnio zapłaciłem, 23,40 zł za dużą Teriyaki, połówkę Cluba i Colę.

Opublikowano

Northfish albo się zepsuł albo mi się znudził (jestem raz na 2 msc.) bo mniej mi smakuje. Dodatki są jakby bez smaku, mniej świeże, ryba mniejsza, mniej mięska więcej ości i bardziej przypieczone. Jedynie frytki w miarę. Ale i tak wszystko sprawia wrażenie odgrzewanego.

BTW: Poznaniakom polecam Kraszkebab na Krawszewskiego przy Rynku Jeżyckim. Mały lokalik z kebabem innym niż wszystkie. Świetna chrupiąca buła, mięso raczej standardowe, ale te lepsze standardy, pyszne inne niż wszystko inne sosy, świeże suróweczki i dowolny wybór świeżych dodatków (różne cebulki, papryczki, feta, liście mięty, jogurty...) i do tego porcja jest ogrooomna. A to tylko standardowy kebab a są również inne rodzaje. Lokal jest mały a obsługa bardzo miła i zawsze chętna do rozmowy i żartów.

Opublikowano

kanapka%20szefa.JPG

Kanapka szefa kuchnii w maku. Pyszna, lepsza niz drwal, ostatnio wzialem sobie ja w powiekszonym zestawie + samego mcdoublea to malo nie eksplodowalem przy stolika. Jedna z najlepszych bulek w maku, 10/10.

Opublikowano

Grzyby i hambuger dla mnie Komiczne połączenie

Edytowane przez Dr.Suess

Opublikowano

@schabek

Wie viel kostet das?

Wygląda smakowicie :) Trzeba będzie sie wybrać do Maka bo dawno tam nie bylem

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Polecam North Fisha. Zdrowsze i smaczniejsze jedzenie niż w innych fast foodach. Poza tym przy określonych zestawach można sobie dołożyć nieograniczoną ilość dodatków w postaci frytek, sałatek itd.

http://www.northfish.pl/3/Jesz_ile_chcesz.html

North Fish się z(pipi)ał.

Rok temu jadałem co piątek, bo za 9zł miałem zestaw "jesz ile chcesz".

Obecnie ta cena przekroczyła 14zł więc jest z każdym dniem coraz mniej opłacalna.

A hamburger w NF smakuje jak podeszwa i jest wyjabanie pikantny(KFC się chowa)- uprzedzam.

Opublikowano

@schabek

Wie viel kostet das?

Wygląda smakowicie :) Trzeba będzie sie wybrać do Maka bo dawno tam nie bylem

Ich weiss nicht genau, ich denke, dass circa 11 pln <hitlerowiec>

Opublikowano

chyba nigdy nie jadłeś megaburgera z budki za empikiem w katowicach. tam to są wykurwiste hambacze, do dzis mi sie lezka w oku kreci, jak sobie przypomne te czasy liceum, kiedy wpierdalalem codziennie takie cudo. teraz juz jakos tam nie jadam, bo rzadko bywam w katowicach na centrum :(

Opublikowano

chyba nigdy nie jadłeś megaburgera z budki za empikiem w katowicach. tam to są wykurwiste hambacze, do dzis mi sie lezka w oku kreci, jak sobie przypomne te czasy liceum, kiedy wpierdalalem codziennie takie cudo. teraz juz jakos tam nie jadam, bo rzadko bywam w katowicach na centrum :(

Masz na mysli gastromatik? 

Kanapka szefa kuchnii w maku. Pyszna, lepsza niz drwal, ostatnio wzialem sobie ja w powiekszonym zestawie + samego mcdoublea to malo nie eksplodowalem przy stolika. Jedna z najlepszych bulek w maku, 10/10.

Możesz potwierdzić? Powiekszony zestaw + mcdouble i wszystko zjadłeś sam? Przeciez to danie dla minimum 3 osob i starczy na caly dzien : /

Opublikowano

Olimp jest niezły, za 25 złotych można zjeść porządny obiad składający się tego co się chce.

Opublikowano

Dla jakich 3 osob? Trojki niepelnosprawnych czy pieciolatkow? To sa dwa hambuksy, fytki i picie. Porcja spora ale na normalnym glodzie do zrobienia.

Najadasz sie jedna bulka w makdonaldzie szpic? :(

Opublikowano

Dla jakich 3 osob? Trojki niepelnosprawnych czy pieciolatkow? To sa dwa hambuksy, fytki i picie. Porcja spora ale na normalnym glodzie do zrobienia.

jak jestem zdesperowany i mega glodny to wpadne na 1 kurczakoburgera i styka 

Opublikowano

jak jestem zdesperowany i mega glodny to wpadne na 1 kurczakoburgera i styka

Ty lepiej idź do jakiegoś lekarza, serio.