A better way to browse. Learn more.
A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.
Nie pamiętasz hasła?
To musi być jak wczesna gwiazdka dla Roziego, piękna sprawa!
10 sierpnia 201510 l
@Yano Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na
2 października 20241 r
No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo
11 kwietnia 201411 l
Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis : "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.