Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 413,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zaraz po ukończeniu jedynki, wczoraj wziąłem się za U2. Gra wymiotła, tyle mogę powiedzieć. Widoki (szczękopad), zróżnicowane tekstury (czasem mam wrażenie, że konsola ma dodatkowy ukryty RAM gdzieś.

• 300 tysięcy preorderów złożono już w USA. Jak myślicie dużo czy mało?

• Nie moge sie nie zgodzic z Orionem. Sam niedawno zaczalem grac w U2 (rowniez bez uprzedniej znajomosci pierwszej czesci). Poki co doszedlem do misji w pociagu ale wiem jedno. Ta gra to jedna z najlep

Opublikowano

yyyym, w betę z psstore juz sie nie pogra?? bo mialem ps offline jakis czas i wlasnie chcialem to zassać, czyli co juz nie ma sensu?

Opublikowano

A ja kulturalnie poczekam.

Mam fajny deal - daję Fight Night 4 oraz Batman Arkham Asylum i dostaję Nba2K10 wraz z Uncharted 2 właśnie, z dopłatą 140 zł.

Już nie mogę się doczekać Nathana :)

lol :D ale promocja,na głowę chyba upadłeś,że chcesz się na takie coś pisać

Opublikowano

Z tego co widzę, zresetowano wyniki w multi. Czyli jest tak jak zapowiadano.

Opublikowano

Jak było demo to też statystyki były kilka razy niedostępne. Ale i tak zresetują pewnie, nie zresetowanie byłoby wygodniejsze dla tych, którzy grali, ale dla tych, którzy nie grali w demo już niekoniecznie. :P

Opublikowano

A ja kulturalnie poczekam.

Mam fajny deal - daję Fight Night 4 oraz Batman Arkham Asylum i dostaję Nba2K10 wraz z Uncharted 2 właśnie, z dopłatą 140 zł.

Już nie mogę się doczekać Nathana :)

lol :D ale promocja,na głowę chyba upadłeś,że chcesz się na takie coś pisać

A na co mi gry w które już nie gram? hmm? 180 za Uncharted i 150 za 2K10 - rachunek jest prosty, ja nie kolekcjonuję gier. Przechodzę i łykam następne. 140 zyla za obie? w dodatku pozbywając się dwóch tytułów które do szczęścia mi nie potrzebne? cóż reszta i tak nadal będzie biadolić, że gry drogie.. :f

Edytowane przez Marvelous

Opublikowano

Mój pre-order przyjdzie pewnie jutro a ja mam nawał gier których nie skończyłem i jeszcze naukę... ehh jeśli zagram za 2 tygodnie to będzie dobrze.:pinch:

Opublikowano

180+150=330zł

330zł - 140zł=190zł

190zł - na tyle niby wycenili Ci łącznie Batmana i Fight Nighta

Teraz sobie spokojnie wejdź na allegro i zobacz,że takiego Batmana spokojnie sprzedałbyś za 140-150zł,a FN4 za jakieś 120zł

150zł+120zł=270zł

270zł - 190zł= 80zł :D tyle mniej więcej jesteś w plecy na tym mega dealu :)

Sam też tylko wymieniam gry,a jich nie koelekcjonuje więc jestem oczytany w szukaniu okazji do dobrych dealów ;)

Wracając do tematu - W empiku w Silesii City Center mają mieć dziś w cenie 239zł....w Saturnie za 199zł dziś koło 16.00

Opublikowano

300 tysięcy preorderów złożono już w USA. Jak myślicie dużo czy mało?

Opublikowano
Wracając do tematu - W empiku w Silesii City Center mają mieć dziś w cenie 239zł....w Saturnie za 199zł dziś koło 16.00

Nie wiesz czy będą mieli metalboxa?

Edytowane przez Solmath.

Opublikowano

300 tysięcy preorderów złożono już w USA. Jak myślicie dużo czy mało?

jak na ps3 to sporo :) Kto wie czy U2 nie stanie się najlepiej sprzedającą się grą na PS3 ze studiów wewnętrznych.

Solmant- niestety nic nie wiem,brzydko i zimno na dworze to po prostu oddzwoniłem markety :) Pewnie to oni sami do końca nie widzą co dostaną :P

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Zdjęcia metalboxa:

117txft.jpg

thump_3370165imagen623.jpg

thump_3370169imagen624.jpg

Oby game.co.uk wysłał dzisiaj moją kopię, może dotarłaby paczka na piątek.

Edytowane przez jarken

Opublikowano

Wie ktoś czy statystyki z Co-op liczą się razem z resztą?Na obecną chwilę mam k/d 11.Przecież to głupie..

Opublikowano

Opłata za allegro, oczekiwanie iż w ogóle ktoś to kupi - leży tego za dużo na allegro. Strata czasu. 80 zł to żadna suma, zwłaszcza, iż nosa z domu nie będę musiał wyciągać a dostane dwie nówki w folii.

Opublikowano

Niestety w Saturnie w Katowicach będą mieli dopiero jutro,tak samo MM.

Opublikowano

Opłata za allegro, oczekiwanie iż w ogóle ktoś to kupi - leży tego za dużo na allegro. Strata czasu. 80 zł to żadna suma, zwłaszcza, iż nosa z domu nie będę musiał wyciągać a dostane dwie nówki w folii.

80zł to jednak jakaś suma jest, można za to kupić jeszcze jeden tytuł...

Osobiście, dla mnie to 140zł dopłaty to zbyt dużo i nigdy bym nie poszedł na taki deal.

Wracając do U2 - ma ktoś i gra już? :D

Opublikowano

Ale w MM dycha taniej.

Czyli 189 zł? Mówisz o katowickim MM?

Opublikowano

Ej macie od tego odpowiedni temat. Przenieście się tam ok? Ja chcę poczytać o grze, a nie o waszych rozterkach gdzie wydać swoje pieniądze.

Opublikowano

jak kogos interesuje to w sosnowcu w pasazu w przejsciu podziemnym do dworca jest maly sklep z grami. gosciu mowil ze mam miec jutro za 189zl. dokladnej godziny dostawy nie znam, ja zajrze jak bede wracal z pracy

E. sorki pmylilem temat mialem wrzucic do tego o kupnach gier

Edytowane przez vip77

Opublikowano

Sto razy bylo powtarzane, ze do rozmow na temat cen jest odpowiedni temat. Jeszcze raz ktos napisze tutaj posta na ww temat, to bedzie mial klopoty ;]