Arkady 1 008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Gram po raz kolejny, tym razem na LCD i Dual Shockiem 3, a trofea jako dodatek. Dalej ta gra jest fantastyczna, każdy narzeka na dużo strzelania, ale to tylko zaleta. Też bym wolał więcej zagadek, ale wtedy gra byłaby na jeden raz, a tak teraz gram czwarty raz i nie ostatni. Co ciekawe wersja PAL widzi sava z wersji NTSC USA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) Czyli okaleczona zostala najwyrazniej tylko wersja US... tylko czemu? <_< Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) Bo masz konsole PAL. Nic nie zostalo okaleczone. Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez grzes_l Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja gdy dowiedzialem sie wczoraj o patchu z trophies to dopiero zaczelem grac =] Gram w gre poraz pierwszy ( specjalnie czekalem az wejda trofea ;p ) i gierka jest swietna , ludzie narzekaja na strzelanie a mi sie ono podoba , pozatym trzeba duzo "szczelac" by zdobyc pucharki ;> Mam juz AŻ 6% trophies~!!!!!!!!!!111111111111oneonoeneo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość KaIgrekO Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja wczoraj grałem (a raczej dzisiaj) do 3 w nocy i teraz zdycham w pracy. Byle do 15stej Uncharted z Trophies wciąga jak diabli... Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Przechodzę Uncharted po raz szósty, tym razem z trofeami. Gra przez te pół roku w ogóle się nie zestarzała, akcja ciągle podkręcona na najwyższe obroty, a tekstury potrafią raz jeszcze wywołać zjawisko mimowolnie opadniętej szczęki. 24% trofeów za mną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolak10 2 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja także przechodzę Uncharted po raz wtóry i gra jest nadal niesamowicie grywalna. Oprawa graficzna mimo upływu pół roku od premiery jest nadal z najwyższej półki (bardzo plastyczna). Trofeów mam już ok.30% i dzisiaj kolejne trofea wpadną na moja konto. Czas powysyłać kilka zaproszeń do ludzi, bo uwielbiam porównania trofeów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
przegraj_kowal 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a ja pozyczylem mojego Uncharteda kumplowi jakis miesiac temu i cwaniak wyczul pismo nosem i mi jej jeszcze nie oddal,a teraz chodzi i mi gada,ile to juz trofeow nie nazdobywal.a tak by sie znow w ta giere chcialo poszpilac... Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zostal tylko Crashing mode. Wszsytko inne zdobylem, nie chce mi sie juz dzisiaj tego grac jutro zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Obecnie około 30%, kilka dni i powtórnie będzie calak ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 100% - i moj pierwszy platynowy pucharek lvl 4 mam w tej calej statystyce Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No i jest dylemat bo 100% oznacza przejście co najmniej dwukrotnie gry. We wrześniu zrobię maraton i przez cały dzień może mi się uda. Raczej nie odpuszczę bo crushing jest banalnie prosty. Kurcze, gdyby patch odblokowywał ten tryb na starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No jeszcze tylko Crushing i calaczek ^_^ Trofea wciagają, oby więcej gier je posiadało Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Mam pytanie - czy te statystyki dotyczące ilości zabójstw z określonej broni bądź w dany sposób doliczają się przy kolejnych podejściach, czy na przykład trzeba zaliczyć te 50 zabójstw jakąś bronią w czasie jednego przejścia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Mam pytanie - czy te statystyki dotyczące ilości zabójstw z określonej broni bądź w dany sposób doliczają się przy kolejnych podejściach, czy na przykład trzeba zaliczyć te 50 zabójstw jakąś bronią w czasie jednego przejścia? Nie trzeba tego robic za jednym podejciem. Wszystko sie sumuje. Mozesz sobie wybrac zawsze dowolny chapter i tam zrobic np cos brakujacego... lub np ubic kogos te kilka brakujacych razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Jest takie trofeum, za 3 killsy materiałem wybuchowym, w 3 chapterze - plane wracked można to łatwo zrobić granatem, tak jakoś z połowie, jest taka brama, ale kawałek przed nią jest taka dziura podłużna, wchodzimy do niej, i czekamy aż na widoku pojawi się 2 gości w bramie, wtedy rzucamy granata i po zawodach. Mi się udało za 1 razem - przypadkowo , ale zawsze przynajmniej 2 zabijemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Jest takie trofeum, za 3 killsy materiałem wybuchowym, w 3 chapterze - plane wracked można to łatwo zrobić granatem, tak jakoś z połowie, jest taka brama, ale kawałek przed nią jest taka dziura podłużna, wchodzimy do niej, i czekamy aż na widoku pojawi się 2 gości w bramie, wtedy rzucamy granata i po zawodach. Mi się udało za 1 razem - przypadkowo , ale zawsze przynajmniej 2 zabijemy. Plane wrecked to 4. chapter... Ja to zrobiłem inaczej - ten sam chapter ale w miejscu, gdzie napotykamy wrak naszego samolotu. Rzucajcie granat w miejsce, gdzie z linki podczepionej do wraku zsuwa się jeden z piratów - koło niej stoi 4-5 przeciwników, więc tych trzech łatwo jest zabić jednym granatem. Tylko trzeba uważać, żeby opponenci nie zauważyli Was przed rzuceniem granatu, bo zdążą uciec. Ja schowałem się za pierwszym murkiem na tym obszarze, czekałem na odpowiedni moment i rzucałem granat - zasięg jest na tyle duży, że spokojnie da się dorzucić. Dodatkowo jeszcze za każdym razem "Restart checkpoint" i przy okazji zalicza się trofeum za pięciokrotne zabicie trzech przeciwników materiałem wybuchowym . Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Jest takie trofeum, za 3 killsy materiałem wybuchowym, w 3 chapterze - plane wracked można to łatwo zrobić granatem, tak jakoś z połowie, jest taka brama, ale kawałek przed nią jest taka dziura podłużna, wchodzimy do niej, i czekamy aż na widoku pojawi się 2 gości w bramie, wtedy rzucamy granata i po zawodach. Mi się udało za 1 razem - przypadkowo , ale zawsze przynajmniej 2 zabijemy. Plane wrecked to 4. chapter... Ja to zrobiłem inaczej - ten sam chapter ale w miejscu, gdzie napotykamy wrak naszego samolotu. Rzucajcie granat w miejsce, gdzie z linki podczepionej do wraku zsuwa się jeden z piratów - koło niej stoi 4-5 przeciwników, więc tych trzech łatwo jest zabić jednym granatem. Tylko trzeba uważać, żeby opponenci nie zauważyli Was przed rzuceniem granatu, bo zdążą uciec. Ja schowałem się za pierwszym murkiem na tym obszarze, czekałem na odpowiedni moment i rzucałem granat - zasięg jest na tyle duży, że spokojnie da się dorzucić. Dodatkowo jeszcze za każdym razem "Restart checkpoint" i przy okazji zalicza się trofeum za pięciokrotne zabicie trzech przeciwników materiałem wybuchowym . Ja to robiłem jeszcze inaczej;) I nie granatem tylko z M79(chyba tak sie nazywa ta bron;).Rowniez w tym chapterze,ale za brama,jak juz sobie poskaczemy dochodzimy do miejsca gdzie dwoch kolesi stoi do nas tylem,jest murek i na gorze jest koles z M79.Skaczemy na gore i bierzemy bron,na dole jest sporo pulapek i biegnie chyba 6 kolesi,jeden strzal i koniec;) Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 jak zaczynamy uciekac jeepem nim wyjedziemy z zabudowan, po prawej stronie zza skrzynek wybiega trzech piratow, jest tam tez wybuchowa beczka, strzal z granatnika i szybki restart, bo jak wjedziemy w las to juz nowy checkpoint jest moze i wasze sposoby lepsze, ale ja tak to zrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 ja zawsze (2 razy jak ten medal robilem - raz przed trophy i raz jak trophy wyszly ;]) robilem to w chapterze z jeepem - innych nie probowalem - chociaz pomysl z granatnikiem ciekawy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Drugi raz zrobiłem calaka,mam juz tej gry dosyć ^_^ na szczęście wrócę do niej dopiero po jakimś czasie bo trofea pozostaną Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 o co kaman w tym osiągnięciu? Steel Fist Kill five enemies with a single punch, after softening them up with gunfire Musze szybko podskoczyć do gościa i załatwić go jednym uderzeniem? Problem w tym, że chyba coś źle robie, bo nie mogę tego zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) Yetku: Strzel do gościa bez celowania z bliska (R1) i dobij jedną piąchą. Najlepiej robi się to na łodzi w pierwszym rozdziale. No właśnie tak robie Popróbuje dalej. Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Mam juz wszystko... tylko skoncze na Crushing i bedzie pierwsza platynka ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Mam juz wszystko... tylko skoncze na Crushing i bedzie pierwsza platynka ^_^ u mnie sytuacja wygląda identycznie grając na hardzie parę razy zdarzyło mi się rzucić "kufami" na lewo i prawo ;p więc na poziomie crashing będzie tego 2x więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi