Skocz do zawartości

Gumy do żucia

Featured Replies

Opublikowano

Jakie preferujecie?

Moje ulubione to Big Red (zaje.bisty cynamonowy smak), niestety, od jakiegoś czasu w ogóle nie widać ich w sklepach :/. Zapewne wycofali. Z dzieciństwa pamiętam Boomery i Turbówki, a podstawa przez całe życie to zielone Orbitki.

• Odpowiedzi 39
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj tak, cynamonowe rządzą (jak dla mnie ten posmaczek, charakterystyczny aromat jest bezkonkurencyjny), ale ciężko je nabyć. Co do Orbit Balance... Nie są złe, miła odmiana od sztampowej mięty/owoców,

Opublikowano

Faktycznie, Big Red są (były?) za(pipi)iste. Do tego jabłkowe orbitki, spearmint i od niedawna Mentos Cube.

Opublikowano

zazwyczaj jakies Orbit

ale jak tylko zobacze ze sklep ma magiczne pudeleczko z napisem " TURBO" to inne sie nie licza :P

ten zapach, ten smak, guma jak kamien puki dobrze jej nie przegryziesz 8) ach te mlodziencze lata ^_^ TURBO wymiata :D

Opublikowano

tylko spearmint.

a kiedys byly w listkach (drazetki sa do du'py ;/) takie fajne, czerwono-bialo-czarne, ostatnio w niemczech sobie kupilem kilka paczek po 15, duzo lepsze niz te zielone w pastylkach.

Opublikowano

uzywam nieczesto, zucie gumy powoduje u mnei zzwiekszenie uczucia glodu, a to ejst niefajne :D

Opublikowano

Winterfresh, bo ma fajną reklamę oraz opakowanie

jeśli szukam mocnych wrażeń to Airwaves

Opublikowano

czarne airways

i takie mentosy w dropsach

Edytowane przez STRETCH

Opublikowano

Najbardziej lubie mamby itepe z tym że długo się tego nie po żuje ;)

Opublikowano

Raczej unikam gum ze sporą ilością mięty, bo po mięcie mnie w nosie korci, że muszę się po nim drapać, a to chu.jowo wygląda, jakbym sobie w nosie dłubał :/

Jak już, to jakieś owocowe, i w drażetkach. Chociaż Mamby nic nie pobije :)

Opublikowano

zielone orbit z miętowych a ze smakowych wsio ryba ;P chociaz na zapach mamby zawsze mam śline w ustach xD

Opublikowano

Turbo i Holyywood(pamieta ktos :D?). Hubba bubba tez dawniej dawała rade.

A tak to zielone orbitki, lub cytrynowe i te gumy od mentosa

Opublikowano

niebieskie orbit. klasyk

Opublikowano

Spearmint, big redy i boomery , reszta się nie liczy :]

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

ej mozecie dacie jakas rade ktora guma jest najmocniejsza? :D najbardziej mietowa i najbardziej odswiezajaca oddech?

Opublikowano

Ostatnio kumpel kupił jakieś zaje/biście miętowe, że ryja wykrzywiało. :'/ Ja preferuję orbitki zielone ; p *takie pyyyycha*

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Próbowaliście może tych orbit w takich prostokątnych, płaskich opakowaniach? Jest smak brzoskwiniowy, leśne owoce, truskawkowy, zielona i niebieska mięta. Truskawkowe i zielona mięta są naprawdę zaje.biste :P

Edytowane przez Neoman

Opublikowano

Do dup/y są te w tych opakowaniach o.O Smaki mi nie podchodzą - szybko się zużywają . Jedynie miętowe dają rade.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bez gumy nie mogę żyć , od jakiś 3-4 lat od poniedziałku do piątku zawsze żuje gumę . Jeśli nie mam paczki przy sobie lub nie ma gum w sklepiku szkolnym to jestem chory .

Opublikowano
Bez gumy nie mogę żyć , od jakiś 3-4 lat od poniedziałku do piątku zawsze żuje gumę . Jeśli nie mam paczki przy sobie lub nie ma gum w sklepiku szkolnym to jestem chory .

a w weekendy poscisz?